Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ben bugun amh testinin sonucunu aldım. <0.1 :(
başından beri doktoruma söylüyorum amh bakalım diye.yok diyor yüksek fsh a rağmen yumurta var.
bilseydim en başından amh baktırırdım.aylarca boşu boşuna bir sürü ilaç.stresli ve umutlu bekleyişler..:(

başından beri doktoruma söylüyorum amh bakalım diye.yok diyor yüksek fsh a rağmen yumurta var.
bilseydim en başından amh baktırırdım.aylarca boşu boşuna bir sürü ilaç.stresli ve umutlu bekleyişler..:(

Selam nergis moralini bozma amh 0.4 ten 1.0 a çıkanlar olmış.Allahtan umut kesilmez hakkımızda hayırlısı olsun.

Selam nergis moralini bozma amh 0.4 ten 1.0 a çıkanlar olmış.Allahtan umut kesilmez hakkımızda hayırlısı olsun.

inşallah dediğin gibi yükselir ama ben iyice karamsar oldum.tedaviyi de sonlandırıyorum çünkü folikül oluşuyor ama bence içinde yumurta yok.bugune kadar 1 kez toplama aşamasına geldik.onda da kist çıktı zaten...

bugun doktorumla konuştum.
önemli olan senin sağlığın diyor.menopozda kemik erimesi vs risklerin var önce bunları düşünmelisin diyor.zaten menopoz durumu ortaya çıkana kadar bebek düşünmüyordun diyor.
anlayacağınız beni üzmemeye çalışarak bebek olayını kapatıyor.cumartesi randevum var yüz yüze görüşeceğim

ben de pazartesi salı gibi başlayacağım tadeviye ama daha halen neresi olacağına dair net bir kararım bile yok:(((

Ay ne güzel herkes tedaviye başlıyor :46:

Beyazcığım karar veremedin mi hala ? Çok seçenek olunca ve de çok araştırınca böyle oluyor işte :61: Sezgilerini dinle ve sonra da gerisini düşünme canım :34:

Ben de bir dahaki reglimde başlayacağım inşallah :61: Siz başlayın, peşinizdeyim ben de :9:

fistiklar merhaba... elifim vallahi 2009 mart da olculdugunde 0.4 du 2010 tam ayini bilmiyorum ama nisan yada temmuz olabilir ikisinden bir tanesi 1.0 a yukselmis..
dr de sasirdi. cunku genelde pek oynayan bisi degilmis. ilginc olan hic bir zaman 6 follikulde gorunmemisti bugune kadar.. her zaman sagda bir solda 4 olurdu.. dr dediki her ay farkli yumurtlariz biz kadinlar... o nedenle demekki gecen reglimde oyle olmus bu regl kac bilemiyorum... ama fazlada olmayacagini dusunuyorum..
vallahi onemli olan saglikli yumurtalarin olmasi bir yada iki tane bile olsa... bu arada tedaviye baslayan canim arkadaslarimada sonsuz basarilar diliyorumm.. insallah muradimiza ereriz sekerpareler... :) bugun burada sukran gunu heryer tatil :)

Selam canlarım, ben fena üşüttüm, 39 derece ateşle yatıyorum, dökülüyor her tarafım :17: Regl olmadan ilaç da almak istemiyorum :26: O yüzden geçmiyor 2 gündür :50:

Sesciğim denedin demek sen doğal yumurtayı...Bana da organik, doğal olması fikri iyi geliyor doğrusu.. Benim doktorum bu yöntemle pek tecrübesi olmadığını söyledi, pek yorum yapmadı... geçen ay klomenle 3 yumurtam vardı, çatlatma iğnesi vermedi, bu grip ve idrar zolları enfeksiyonu arasında çatlamışlardır inşallah...

Suzişkom, haydi hayırlısı olsun, bir de böyle dene bakalım, belki de bu yöntem daha iyi gelir sana...
edajanım geçmiş olsun kamp güzeli:)
nasılsın?herkes tedavi moduna geçiyor bakalım.hayırlı olsun allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın.burdan mutlu mutlu haberler duyuracağımız günlerde gelecek inşallahh...

edacanim gecmis olsun fistigim... kendine dikkat et emi tatlim...
suziskom vallahi bence nebileyim ilaclarla olacagina kendi dogal haliyle olgunlasmis yumurta daha iyi olur gibime geliyor yani cok mantikli. ilaclar yumurtalari bozabiliyor cunku.. hayirlisi neyse o olsun hayatim... insallah olumlu olur... burada her ay yumurta cikartalim donduralim dedik kabul etmediler... zaten bir tedavi yaklasik 17 bin dolara mal oluyor ilaclarla.. o nedenle yaptirmadik ta... ilacsiz bence super... hem daha az yipraniyorsun...

imojanımmm kampımızın şirinesi:)ösledimmm
şirinem başladım bakalım bişey yaptığım yok salı günü kontrol var.ümitlenmek istemiyorum ,ümitsizde yaşanmıyor.arada kalmış durumdayım..karmakarışık...
örtmenlerrr günü kutlaması için teş ederim:)veee çook öperim..

canım benim iyi ki sen de varsın ve hepiniz varsınız:)
öğretmenler günüydü ya malum eşimin okulu ile yemeğe gittik yeni geldik...
sen daha safran yağına başlamadın mı yoksa aha da kızdım:4:
ya arkadaşlar ben size bir şey önereceğim buğday çimi tableti içseniz ben beş aydır içiyorum. yani günde on taneden 1 500 tane içmişim son dört gün kaldı sonra bırakayım diyorum.
ben buğday çiminin mi yoksa içtiğim diğer şeylerin mi yoksa psikolojimi değiştirmenin mi etkisini gördüm bilmiyorum ama yumurta sayım 2 lerden şimdi 5 lerde. işallah bu ay ayrtar ve aksilik olmadan ben de başlarım diyorum.
çok istiyorum allahım lütfen tüm isteyenlere ver n'olurr diyorum.
hepinizi öptüm...
Beyazımmm canımmm safran yağını aksattım fekat dün itibari ile sabah 6-7 aakşam 6-7 damla yutuyorum....ayy çook afedersiniz şu ..... al yumurtaya iyi gelio ye deseler yiyecek duruma geldim:D şifa allahtan..inşallah sebeb olur..buğday çimi araştırmasına başladım.kullandıgın ürünün adını istiyoreeee benn.sen ne yaparsan yapmaya başladım.taklitcilik mi bu şimdi:)))
sen merkez konusunda kararını vermişsindir.gözünü karart,,,merkez doktor vesile olacak.Önce allah ol diyecek biliosınnn...acele cevap beklerim:)

efet beyazcim ogretmenler gunun de kutlu olsun tabiki suziskomunda kutlu olsun... kocaman da optum ustelik :)

öptüm gene öperim:)

Daha önce dr banada demişti eger yumurta sayısı artmazsa doğal delen yumurtayı takibe alırız demişti.ama öncelikle dah öncede yazdığım ilaçları kullanıyorum.Aralık 15 de bırakacagım.Tam 6 ay kullanmış olacağım.Canım hayırlısı olsun.Olsun da böyle olsun.Bebiş gelsin değil mi.

kademim sağolasın bakalım neler olacak neler....günümüz kutlu olsunnn cnmm

tamam canım ya starsuzi beni yanlıs anlamada senin gittigin merkez benim icime sinmedi valla ben 2 yer vardı aklımda ya momerıol yada bahceci klinigi en iyileri sonucta bizde sorun var en iyi yere olmak zorunda bahceci klinigine gidip konusunca bi daha momerıol gitmeyi düsünmedim orasıda cok iyi ama doktorumu cok sevdim evimede cok yakın olunca burda karar kıldım bence sende görus bu merkezlerle en azından aklımda süphe yok

düşcanımm doktorumu çook seviyorum.merkez ve doktorun bu konudaki başarısı gene allahın takdiri..daha hiç denemeaşamasına gelemedim ben.bakalım bu ay ne olur.

kızlar bugün adet oldum,cumartesi günü yeni dr umla randevum var,çok heycanlıyım bir okadarda stresli,bu kez beni neler bekliyor ?bilmiyorum.ALLAH ım inşallah tedaviye başlayabilmeyi nasip etsin,RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
cnm hayırlı olsun.ismail çepni ile başalayacaktın değil mi?
gelişmeleri mutlaka yaz...ayy çook heyecanlı bi döneme giriyoruz.

arkadaslar tedaviye baslayanlar cogaldı hadi hayırlısı insallah ilk hamisimiz kim olucak acaba:49:
birim:))

cnm yaa umudunu kaybetme buğday çimi kullanmak lazım her şeyi deneyeceğiz.

Ay ne güzel herkes tedaviye başlıyor :46:

Beyazcığım karar veremedin mi hala ? Çok seçenek olunca ve de çok araştırınca böyle oluyor işte :61: Sezgilerini dinle ve sonra da gerisini düşünme canım :34:

Ben de bir dahaki reglimde başlayacağım inşallah :61: Siz başlayın, peşinizdeyim ben de :9:

fistiklar merhaba... elifim vallahi 2009 mart da olculdugunde 0.4 du 2010 tam ayini bilmiyorum ama nisan yada temmuz olabilir ikisinden bir tanesi 1.0 a yukselmis..
dr de sasirdi. cunku genelde pek oynayan bisi degilmis. ilginc olan hic bir zaman 6 follikulde gorunmemisti bugune kadar.. her zaman sagda bir solda 4 olurdu.. dr dediki her ay farkli yumurtlariz biz kadinlar... o nedenle demekki gecen reglimde oyle olmus bu regl kac bilemiyorum... ama fazlada olmayacagini dusunuyorum..
vallahi onemli olan saglikli yumurtalarin olmasi bir yada iki tane bile olsa... bu arada tedaviye baslayan canim arkadaslarimada sonsuz basarilar diliyorumm.. insallah muradimiza ereriz sekerpareler... :) bugun burada sukran gunu heryer tatil :)

şirinemmmm şükran günü kutlu olsun:))

ayy yoruldum cvp yazem derken:))hızına yetişemiyorum vallaa...action var actionnnnn ladiesss:)
kamptan çıkıyoruz
beyazım ,ben,melikecan,düş tedaviyte başlıyoruz...unuttuğum biri var mı?
sonuç bekleyenimiz de var.ohhh ohhh gelsin:49:

Oynakbaşım, vallahi bravo sana, bu kadar alıntı ile cevap yazmak her babayiğidin harcı değil :61: Şekerciğim, demek sen de öğretmensin, senin de günün kutlu olsun suzişkom :70: İmocanım, sana da keyifli Şükran günleri olsun :70:

Ben amh mi bilmiyorum, bu yazdıklarınızdan sonra da hiç bilmeyeyim de moralimi bozmayayım diyorum :34:

Bu sayfaza ekstra uğurlar diliyorum canlarım, güzel haberler birbirini kovalasın :66::49::49:

Oynakbaşım, vallahi bravo sana, bu kadar alıntı ile cevap yazmak her babayiğidin harcı değil :61: Şekerciğim, demek sen de öğretmensin, senin de günün kutlu olsun suzişkom :70: İmocanım, sana da keyifli Şükran günleri olsun :70:

Ben amh mi bilmiyorum, bu yazdıklarınızdan sonra da hiç bilmeyeyim de moralimi bozmayayım diyorum :34:

Bu sayfaza ekstra uğurlar diliyorum canlarım, güzel haberler birbirini kovalasın :66::49::49:

vallahi katiliyorum.. kotu haber duymak istemiyorum artik.. birazda guzel konussun dr. ler yaaa... kandirsinlar bizi biraz :) umitleneyim bende tedavinin sonuna dogru bir huzun coku veriyor.. biz nezaman gobusumuze yavrularimizi koyacagiz..
kankiler tedavileriniz tekrar hayirli olsun.. bende artik bir kac ay sonra takip edecegim.. su deha ile ilgili biraz daha yol alayimda bakalim neler olacak.. bugday cimine tekrar mi baslasam heveslendirdiniz beni simdi :)) burada gece onbire geliyor.. hepinizi kocamanindan opucukler gonderiyorum bebiklerim

ebruli bugun cuma rabbim yüzünü güldürsün insallah .yarın güzel haberle gel insallah:49:

merhaba kızlar tedaviler başlanıyor inşallah
bende başlayabilecekmiyim acaba o kadar hazırladım ki kendimi aslında
soğan kürünü yaptım faydası oldumu kistim geçtimi acaba
tahmini 5-6 güne adet olurum keşke şimdi anlamanın bir yolu olsa
adet olunca bilet bul ayarla o kadar yolu gel izin ayarla
evi toparla valiz hazırla 1 gün içinde yapmam gerek bunları
o kadar koşturmaca oluyor ki yoruluyorum
inşallah herkes için ve benim içinde kolaylıklar olur her zaman

Back
X