Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

melikepam sevindim canim insallah saglikli yumoslarin olur ve bebisine kavusursun..

kislar eda dan haberi olan varmi hastaydi nasil oldu acaba?

suzisko tatil mi yapiyorsun fistik?

imojumm edayı bende merak ettim gözükmüyor???nerdeki...
Beyazda yok .bugün pazar ondan mı acaba?
tatil bitti malesef:)imojum salı günü kontrol var...karma karışığım:/
herşey olacagına varıyor ama b sürecin içindeyken tüm denge bozuluyor..

Kızlar merhaba .Starsuzie ne haber?Kızlar dhea kullanan oldu mu?

merhaba kademim...cnm bende durumlar bekleme sürecine girdi salı belli olur sanırım.dhea bende işe yaramadı ama imojumda yaradı..ne ersin imojanım..yumurta sayındaki artışın nedeni olabilir mi?
birde bu ara taktım buğday çimi araştırıyorum.faydesi çook.imojum u.s.a dan tavsiye edecegin bi marka ürün varmı?ebaydan.kafam karıştı bi sürü çeşidi var.tablet olarak,powder olarak,organic var.....etc
bide markası güvenilir bişi olsun.
edavinin
merhabalar herkese,
2-3 gün iş için istanbuldaydım kusura bakmayın yazamadım.öncelikle aslında bana uygulanan tedavinin tam ismi:mini tüp bebek.İnternette yazdığınızda farklı yorumlar ve bilgiler var ama ben tamamen kendime cok fazla ilaç yüklemek istemediğim için, sonucta bu iş tutacaksa olacak bir yumurta ilede olacagına inanarak tedaviye basladım. Doktorum aynı zamanda buna doğal siklusta diyor.
tedavi adetin 2 yada 3. günü baslıyor.hergün agızdan 1 tane serephone ilaç alıyorum.50 mg klomen tarzı bi ilaç
adetin 7. günü tekrar gideceğim.yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında çatlatmaignesinden farklı bir ilaçla catlatıyor ve olusan yumurtaları topluyor.
rahimin kalınlığına kan degerlerine göre transffer yapılıyor yada dondurulupr. o şekilde transfer ediyor.
hastanenin farklı protokolleri var bu durumda.min, tup bebek 1000 usd ancak gebelik olusursa kese gozukurse 4000 usd daha veriosun.
evet bu durum sacma gelebilir herkese fiyat biraz ticariye dölükmüş gibi ama bende bebegim tutunsun ozaman veririm diye düşünüyorum.
ben suana kadar memnunum. yasım 28 ama fsh 11 lerde sol yumurtalağım hiç folikul vermiyo. mini tup bebekte sag yumurtalıgımdan 3 yumurta olustu 2 si döllendi.normal tüp bebektede zaten 5 yumurta topluyorduk.
ama dr sölediği mini tup bebek işleminin yapılması için labvatuar kosullarınuın ona uygun olması gerekiyor bu bizim hastanede var demişti.sebebindede yeterli oldugunluga ulaşmamış kücük yumurtalar varsa onlarıda toplayıp dısarıda labvatuar ortamında yeterli oldunluga getiriyorlarmış.onların yalancısıyım:)
bu 2. denemem dogal siklusta
inşallah güzel haberlerle size dönerim.yine merek ettiğin birsey olursa sor cnm

ses aynı durumdayızzzzzzzzzzz.sol yumurtalıgımda hiç hareket yok sağdada 1 2 folikül oluyor.doğal siklus ile deneyelim dedik ama ben hiçbir ilç kullanmıyorum.7.gün kontrol var artık duruma göremi ila verecek ne olacak anlamadım ben yaaaaa...ilasız olması her ay beklemeden tekarar tekrar denenebilmesi güzel...sen tedaviyi nerde oluyorsun?(unuttum))

kızlar dün sonucu aldım malesef kocaman bir NEGATİF.[/QUOTE
EBRUJUMMMM cnmmmm
inan çook üzüldüm...senin pozitifine hepimizin ihtiyacı vardı.ama bunu atlatıp tekrar deneyeceksin ve bebegine kavuşacaksın..hedefimiz belli elimizden gelenide yapacagız.kalan son yumurtaya kadar.

imojumm edayı bende merak ettim gözükmüyor???nerdeki...
Beyazda yok .bugün pazar ondan mı acaba?
tatil bitti malesef:)imojum salı günü kontrol var...karma karışığım:/
herşey olacagına varıyor ama b sürecin içindeyken tüm denge bozuluyor..

merhaba kademim...cnm bende durumlar bekleme sürecine girdi salı belli olur sanırım.dhea bende işe yaramadı ama imojumda yaradı..ne ersin imojanım..yumurta sayındaki artışın nedeni olabilir mi?
birde bu ara taktım buğday çimi araştırıyorum.faydesi çook.imojum u.s.a dan tavsiye edecegin bi marka ürün varmı?ebaydan.kafam karıştı bi sürü çeşidi var.tablet olarak,powder olarak,organic var.....etc
bide markası güvenilir bişi olsun.

ses aynı durumdayızzzzzzzzzzz.sol yumurtalıgımda hiç hareket yok sağdada 1 2 folikül oluyor.doğal siklus ile deneyelim dedik ama ben hiçbir ilç kullanmıyorum.7.gün kontrol var artık duruma göremi ila verecek ne olacak anlamadım ben yaaaaa...ilasız olması her ay beklemeden tekarar tekrar denenebilmesi güzel...sen tedaviyi nerde oluyorsun?(unuttum))

kızlar dün sonucu aldım malesef kocaman bir NEGATİF.[/QUOTE
EBRUJUMMMM cnmmmm
inan çook üzüldüm...senin pozitifine hepimizin ihtiyacı vardı.ama bunu atlatıp tekrar deneyeceksin ve bebegine kavuşacaksın..hedefimiz belli elimizden gelenide yapacagız.kalan son yumurtaya kadar.
kız burdayım arada girip okudum hep ama pek yazan olmadı. nick girmedim...
buğday çimini ben sana önerdim ama halen araştırıyorsun :))) alemsin hhee
ya ben de de dehea sanırım iyi cevap verdi temmuzda bir kutu kullandım son iki aydır 5-6 yumurtam oldu. işallah bu ay da olur keşke bir kutu daha içseydim doktor iç dedi ama içmedim korkutuyor dehea beni nedense...

ebruli canım benim çok zor negatif almak bunu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım ama pes yok kendini çabuk tedavi et lütfen .geçmiş olsun canım...

çok sevindim canım...
kaç folikül varmış?
3. gün de başlanıyor aslında tüp e ama neden öyle dedi acaba?
doktorun kim?
teşekkürler canım.dr um ismail çepni 2 pratokol uygulunıyormuş,2.ve 3. gün başlayan,kısa protokol 2.gün başlıyormuş oyüzden başlayamadım.6 folükül var,herşey normal görünüyo dedi.

teşekkürler canım.dr um ismail çepni 2 pratokol uygulunıyormuş,2.ve 3. gün başlayan,kısa protokol 2.gün başlıyormuş oyüzden başlayamadım.6 folükül var,herşey normal görünüyo dedi.
benim de kısa idi ama cumartesi 1. gündü pazar 2. gün olduğu için pazartesi 3. gün başlanmıştı. ne ilginç. pazara denk gelen hastalara hep 3. gün başlatıyorlar aslında. hazır 6 folükül varken başlasalardı keşke ama her işte bir hayır vardır bakalım. normal yollardan bu ay iyi çalışın bari. bizde bu ay çokkk çalıştık ama boşuna kürek sallamışız yarın regl bekliyorum belirtiler son haddinde:):1:eğer bir aksilik olmazsa ben de bu reglimle başlamayı planlıyorum...

Beyazımmmm,marka konusunda karar veremiyorum yaa:))bi sürü seenecek var.buğday çimi kullanma konusunda çoook kararlıyım fekat hangi marka hangi siteden:)))bu kararsızlık öldürecek beni:))
canımm gg de de var daha hızlı gelir aslında ordan mı alsam.bi belki istte satan bi yer vardır.hemen yarın gidip alıp başlasam nassıl fikir:))

melikepam ismail çepni internationalda degilmi?yoksa özeline mi gidiyorsun?

susiskom vallahi deha nin yarayip yaramadigini bilmiyorum sadece ilk defa 6 folikul goruldu. bende sasirdim :) ama dedigim gibi onemli olan kalitesi tatlim.. 30 tanede olsa kaliteli olmadiktan sonra ne olabilir ki dimi ama... ama son gittigimiz klinikteki dr. deha yi iki uc ay daha kullan sonra baslayalim dedi..
bugday cimi icin ben bir marka kullanmadim burada her turlu taze icecek SIKIP veren bir zincir firma var Jamba Juice diye burada her yerde mevcut ben oraya gidip gunde bir tane wheatgrass shot atiyordum :)))) yada marketlerden taze alip evde SIKIYORDUM.. hapini kullanmadim tatlim. ama bazi sitelerde turk sitelerinde bir saksida yetistirip taze taze icenler vardi..tekrar mi baslasam acaba bak bneimde kafama girdiniz :))

kızlar dün sonucu aldım malesef kocaman bir NEGATİF.

Offfff :59::59::59::59:: Ebruli canım, ne desek boş biliyorum, çok büyük yıkım oluyor bu haberler :59: Ama elden birşey gelmiyor, güçlü olup devam etmek zorundayız...

İmocanım, suziskom, kampçılar geldim... Fena yakalandım bu sefer gribe, epey yattım, 2 gün dışarı çıkınca tekrarladı, bugün yine yattım :37: Ama daha iyiyim, ilginize teşekkür ederim canlarım :70:

Suzişkom, dualarım seninle arkadaşım, güzel habelerini bekliyoruz :61: Bitsin bu beklemelerimiz artık :47:

Benim reglim bir iki gün gecikti bu ay, ama kahve lekeler başladı yine, birkaç güne gelecek kırmızılar demektir.. Fakat epeyce ateş basması hissettim bu ay ve endişelendim .. İnşallah FSH yükselmemiştir, inşallah griple ilgilidir :59: Bilmiyorum ölçtürmeli mi FSH yoksa tedaviye mi devam etmeli.. KAfam karıştı :37:

Beyazcanım, ben nereden alabilirim bu buğday çimini ve ne kadar içmeliyim canım, bir yerlerde okumuştum daha önce ama bulamadım yerini...

Son düzenleme:
ebruli tatlim simdi okudum mesajini.. cok uzgunum hayatim.. insallah bir dahaki sefere kucagin bebisinle dolar...

Beyazımmmm,marka konusunda karar veremiyorum yaa:))bi sürü seenecek var.buğday çimi kullanma konusunda çoook kararlıyım fekat hangi marka hangi siteden:)))bu kararsızlık öldürecek beni:))
canımm gg de de var daha hızlı gelir aslında ordan mı alsam.bi belki istte satan bi yer vardır.hemen yarın gidip alıp başlasam nassıl fikir:))

melikepam ismail çepni internationalda degilmi?yoksa özeline mi gidiyorsun?
varr ambarda var ama orası pahalıya geliyor. benim dediğimi al telefonda konuştukya o arkadaş önerdi. o kolay kolay kötü bir marka önermez. dedim ben sana ama artık sen bilirsin şekerim...

benim de kısa idi ama cumartesi 1. gündü pazar 2. gün olduğu için pazartesi 3. gün başlanmıştı. ne ilginç. pazara denk gelen hastalara hep 3. gün başlatıyorlar aslında. hazır 6 folükül varken başlasalardı keşke ama her işte bir hayır vardır bakalım. normal yollardan bu ay iyi çalışın bari. bizde bu ay çokkk çalıştık ama boşuna kürek sallamışız yarın regl bekliyorum belirtiler son haddinde:):1:eğer bir aksilik olmazsa ben de bu reglimle başlamayı planlıyorum...
hayırlısı olur inşallah.dr un dediğine göre 2.gün hormon inesi vuruyorlarmış,beynin hormon üretmesini devre dışı bırakıyoruz dedi,yumurta gelişim kontrolünü tamen biz yürütmek istiyoruz dedi,o iğnede sadece 2. gün uygulanabiliyormuş ,malesef başlayamadık,aslında üzüldüm 6 folükül var ama kısmet artık.anlıycan buay çoook çalışmamız lazım çok:84:

Offfff :59::59::59::59:: Ebruli canım, ne desek boş biliyorum, çok büyük yıkım oluyor bu haberler :59: Ama elden birşey gelmiyor, güçlü olup devam etmek zorundayız...

İmocanım, suziskom, kampçılar geldim... Fena yakalandım bu sefer gribe, epey yattım, 2 gün dışarı çıkınca tekrarladı, bugün yine yattım :37: Ama daha iyiyim, ilginize teşekkür ederim canlarım :70:

Suzişkom, dualarım seninle arkadaşım, güzel habelerini bekliyoruz :61: Bitsin bu beklemelerimiz artık :47:

Benim reglim bir iki gün gecikti bu ay, ama kahve lekeler başladı yine, birkaç güne gelecek kırmızılar demektir.. Fakat epeyce ateş basması hissettim bu ay ve endişelendim .. İnşallah FSH yükselmemiştir, inşallah griple ilgilidir :59: Bilmiyorum ölçtürmeli mi FSH yoksa tedaviye mi devam etmeli.. KAfam karıştı :37:

Beyazcanım, ben nereden alabilirim bu buğday çimini ve ne kadar içmeliyim canım, bir yerlerde okumuştum daha önce ama bulamadım yerini...

bak fistigada bak iyilesmiste bugday cimine sarilmis bile :) gecmis olsun tatlim... bu arada nacizhane minik bir dusuncemi seninle paylasmak istedim :) lafa bak seninle diyorum herkes okuyor :) neyse sunu demek istedim.. benim fshm 19.5 ciktiginda sadece bir ve yaninda da kucuk birtane cikmisti. yani o fsh ile tedaviye baslanmamasi gerektigini zaman icerisinde ogrendim.. acemiligime geldi yani.. benim fsh dustugunde normal derecesine ozaman daha iyi verim aldik en azindan 5 folikul vardi ve 4 tanesi olgunlasmisti. yani demem su ki fsh dustugunde daha iyi olur tedaviye baslamak. a bu demek degil ki seninki yuksek. ama kontrol ettir bitanem... insallah superdir..

OHhhh Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:))

imojum buğday çimin faydası okmuş.eski forumlardan da okudum .Beyazımda kullanmış tecrübe ile sabit sağolsun önerdi ama ben halen karar veremedim hangisi olsun diye.Tr de o kadar yaygın birşey degil.öle marketlerde falan tazesi satılmıyor.AVM lerde fresh juice yapan yerlerde görüyorum ama hergün gitme şansım yok:( bizim için tablet enb iyisi.hemde beyazın dediğimne göre günde 5000mg.1 tablet 500 mg yani günde 10 tablet:)
bu ilaçlar bende kafa yapıyor :)))alıştım avuç avuç hap atıyorum..hapçı oldum:51:

Tüm kampçılara..dikkat dikkat buğday çimi derhal başlıyoruz......:)

wheatgrass marka günde 10 tane aç karna içtim ben veeee bug:4:ün bitti tam üç kutu bitirdim. toplamda 1500 tane. beş ay kullandım. ama doktor bana tüp tedavisinde içme demişti. tüp negatif olunca bir ayda ben içmedim. arada iki ay içmedim ama hertarafım buğday çimi oldu vallahi. bir de temmuzda dehea içmiştim onun etkisi midir bilmem 5 folüküle çıktım ben de ağustosta 2 ile tüp yaptırmıştım...

edacanımmm geçmiş olsun sahi...
Fsh degerini artık ölçmüyor doktorum...bi kez yükseldimi sinyalini veriyomuş.ölçtürmenin geregi yokmuş önemli olan utrasound görüntüsündeki folikül sayısıymış...ben bilem doktorun dediği bu:)

Back
X