Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

emıkad evet doktorum dedi ama ben daha bantı takma asamasına gelemedim 5 gun yaptım iki cizgi olmadı .bende doktoru aradım gel bi bakalım dedi yarın 12 de gidicem bakalım neler olucak icim rahat ,zaten rabbim neyi yasatıcaksa yasayıp görücem
starsuzi yarın ikimizde doktora gidiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı

emıkad evet doktorum dedi ama ben daha bantı takma asamasına gelemedim 5 gun yaptım iki cizgi olmadı .bende doktoru aradım gel bi bakalım dedi yarın 12 de gidicem bakalım neler olucak icim rahat ,zaten rabbim neyi yasatıcaksa yasayıp görücem
starsuzi yarın ikimizde doktora gidiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı

Canım ikinizede hayırlara vesile olsun.

bende de her ay 1-2 yumurta oluşuyor.hatta geçen 2 ay 3-4 taneydi.fsh 101'den 12 ye kadar düştü.iki ay önce 34'e çıktı.
bugün de gittim doktora.yine 1 yumurtam var.ama amh <0.1 olduğu için umut yokmuş.folikül oluşuyor ama yumurta çıkmaz dedi doktorum.
anlayacağınız istemesem de tüp bebek sayfası benim için sonsuza dek kapandı :(

canım ben artık mücizelere inanmaya basladı sakın moralini bozup bırakma hepimiz sonuna denk savasacagız.bak fsh düşmüş bakarsın tek yumurtan olusur döllenir ve tutunur hayat bir mucize inan buna... iyi beslen vitamin al ve neolur yarım bırakma savaşmaya devam edelim...hepimiz bebişlere kavusacagız cunku hakediyoruz

ses merhaba bana güç veriosun çok pozitifsinnn..

kademiii cnm hep olumsuzluk yaşayınca ne dşünecegimi bilmiyorum ertelenen tedaviler....doğru düzgün bi tedavim bile yok..bakalım ne olacak.bugün bide donq quai aldım bi o eksikti onuda içeyim...ne bulsam içiyorum.avuç avuç:)

ses merhaba bana güç veriosun çok pozitifsinnn..

kademiii cnm hep olumsuzluk yaşayınca ne dşünecegimi bilmiyorum ertelenen tedaviler....doğru düzgün bi tedavim bile yok..bakalım ne olacak.bugün bide donq quai aldım bi o eksikti onuda içeyim...ne bulsam içiyorum.avuç avuç:)

ooooh yarasın yumoslarına bende elimde 1bardak süt icine ruseym doldurdum birazda bal attım ılık ılık iciyorum sifa olsun diye

düş ruşeymde kullanıyorum:))))akşam yemeklerinden önce 2-3 tatlı kaşığı yiyorum tadını sevdim allahtan.safran yağı içiyorum..
artık şifa olacakmı yoksa vucüdumun kafasımı karıştı görecegiz..çok mu yükleniyorum acaba:)

yok birsey olmaz insallah onlardan bende cok kullanıyorum bende yapıyorum ben ilac fazla kullanmıyorum ama protoın agırlıklı beslenıyorum balın ıcıne ceviz felan karıstırdım sabah ogeln aksam 1 tatlı kasıgı alıyorum taze meyve suyu sıkıp ıcıyorum bu aralar bakalım yarın neler olacak

bensiz ne çok yazışmışsını:)
banyo yapcam geri dönüp okuma şansım yok
regli oldumm hem de yarım saat önce şimdi bu 1. gün mü sayılıyor dersiniz?
bana tedavi yolları gözüktü umarım aksilik çıkmaz
kızlar yaaa valla korkuyorum ya gene olmazsa:(((

Melikepaç canım soğan suyu ve aslanpençesini nasıl ne ne zaman içiyon aç veya tokmu yapıyon.ne zaman başlanıyor ve ne kadar süre yapıyon o kürü.bunları detaylı yazabilir misin canım
slm canım,soğan suyunu adetimden 10 günsonra başladım.orta büyüklükte bir soğanı 4 böldüm 1.5 bardak kireçsiz suda 5 dakika kaynattım.öğle ve akşam yemeklerinden 20 dakika önce 15 gün içtim.aslanpençesinide yemeklerden iki saat sonra kaynak 1 bardak suda 2 çorba kaşığı olucak 5 dak kaynattım ılık içtim .2 ay süreyle içiliyo.kolay gelsin canım,ALLAH yardımcın olsun inşallah birsürü yumurtaların olur,stres yapma.bide sana bi kitap öneririm,düşünce gücüyle tedavi Louise Hay,okumakta fayda olduğuna inanıyorum.sevgiler.

cok güzel baslıyosun beyaz bugun 1.gun yarın merkezi arayabilirsın insallah cıkmayacak hadi hayırlısı

içini ferah tut canım,olumlu düşün tüm negatifleri sil aklından ,bence herşey çok güzel olucak hepimiz için.

bende de her ay 1-2 yumurta oluşuyor.hatta geçen 2 ay 3-4 taneydi.fsh 101'den 12 ye kadar düştü.iki ay önce 34'e çıktı.
bugün de gittim doktora.yine 1 yumurtam var.ama amh <0.1 olduğu için umut yokmuş.folikül oluşuyor ama yumurta çıkmaz dedi doktorum.
anlayacağınız istemesem de tüp bebek sayfası benim için sonsuza dek kapandı :(
nasıl umut olmaz menapoza girmediğin sürece umut her zaman vardır. sen kaç yaşındasın?
bak burda yenilen içilen herşeyi sırayla yap ama en az 6-7 ayda sonuç alacağını planla bak göreceksin çok şey değişecek...

düş ruşeymde kullanıyorum:))))akşam yemeklerinden önce 2-3 tatlı kaşığı yiyorum tadını sevdim allahtan.safran yağı içiyorum..
artık şifa olacakmı yoksa vucüdumun kafasımı karıştı görecegiz..çok mu yükleniyorum acaba:)
hay vucudunun kafasını seveyim ben:))) ne komiksin...
karışmaz sen merak etme şekerim... devam...

aman etmem mi canım meryem süresi okudum hepınız aklım a geldı tek tek :49::49::49:
ben de okumayı planlıyorum meryem suresini işallah...

semos kız ben daha öncede sana yazmıstım ben bahceci kliginde tedavi oluyorum agustosdan beri gidip geliyorum orada doktoru beklerken bi bayanla tanıstım hic yumosu olmuyomus bu defa ilk kez 5 tane cıkmıs sasırdım ne yaptın diye doktorum burcak hnm dedi elevıt gunde 1tane balık yagı kullandım ded bide adacayı icmis kendiliginden 5 tane cıkmıs tüp bebege alıcaklardı
ben de bu adaçayı işini okulda hallediyorum bir aydır bir kupa adaçayı içiyorum:))

cok güzel baslıyosun beyaz bugun 1.gun yarın merkezi arayabilirsın insallah cıkmayacak hadi hayırlısı
ben daha bie merkeze bile karar veremedim ama yarın karar verip arayacağım:)
ay bazen heyecanlanıyorum bezen de umutsuzluğa kapılıyorum...

aman etmem mi canım meryem süresi okudum hepınız aklım a geldı tek tek :49::49::49:
cnm allah kabul etsin dualarımızı.amin.
yok birsey olmaz insallah onlardan bende cok kullanıyorum bende yapıyorum ben ilac fazla kullanmıyorum ama protoın agırlıklı beslenıyorum balın ıcıne ceviz felan karıstırdım sabah ogeln aksam 1 tatlı kasıgı alıyorum taze meyve suyu sıkıp ıcıyorum bu aralar bakalım yarın neler olacak

şifa olsunn:))ayy ben böle yıllardır kendime baksaydım çıtır olurdum valla:))neyse bundan sonra böle kestane balları polenler arı sütleri..
haaa buarada zerdeçal çok faydalıymış..bala karıştırın bakem:)

Beyazım gelmiş hoşgelmiş,saat 23 00 yarında 1.gün sayılabilir bence..ama emin degilim..mutlaka sormak lazım.ayyy başlıyosun sende hadi baklım kampçılar tedavide:))
bu topicde tedavi var:)))
ya olmazsa diye bende korkuya kapılıyorum sonrda son yumurta kalana kadar savaşa devam nasılsa diyorum...
patır patır hamile kalıp çatır çatır doğuracağız inşallah:XD

diğer kamp sakinlerimiz nerdeler...?

Son düzenleme:
Beyazımm karar ver bugün 1 yarın 2.gün...:)yaa bugünleri gülümseyerek hatırlayabilecekmiyiz merak ediyorum...seneye bu zamanlarda gaz çiş sorunlarıyla uğraşalım inşşş:)

ii akşamlar arkadaşlar tüp bebek tedavisinde hybrid programı duydunuzmu ? kısa protokol ve lucrin var programın içinde benim bu defa uygulayacağım protokol
Allah yardımcımız olsun ne zor işler bunlar

çok yaazmadım ama yazdıklarınızı sürekli okudum starsuzie, imojei beyaz, dus ve ismi şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar tebrik ediyorum o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okuyupta yararlanacak teşekkür ederim kendi adıma. Emekleriniz inanılmaz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Son düzenleme:
Back