Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

iyi akşamlar gül hoşgeldin:)
ben bu tedaviyi şeklini duymadım .tedaviye başladın mı?doktorun kim?rezervle ilgilimi sorununuz?

ok starrsuzı yarın insallh zerdecal da katarım balıma kızlar ya sizlerden cok sey ögreniyorum iyi ki varsınız
beyaz bu arada merkeze nasıl karar vermezsın memorıol gitmiyon u sen

çok yaazmadım ama yazdıklarınızı sürekli okudum starsuzie, imojei beyaz, dus ve ismi şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar tebrik ediyorum o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okuyupta yararlanacak teşekkür ederim kendi adıma. Emekleriniz inanılmaz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

valla bize takılanların yumosları cogalıyo o kadar iddialıyız

ok starrsuzı yarın insallh zerdecal da katarım balıma kızlar ya sizlerden cok sey ögreniyorum iyi ki varsınız
kızlar tedavi sırasında OT içmeyi bırakın sadece vitamin elevit folbiol omega 3 için. diğerlerine paydos edin şekerler...
canım okmeydanı ataşehir e gideceğim büyük bir olasılıkla. ataşehir memorial i düşünüyordum ama bir arkadaş pek memnun anlatmadı vazgeçtim

iyi akşamlar gül hoşgeldin:)
ben bu tedaviyi şeklini duymadım .tedaviye başladın mı?doktorun kim?rezervle ilgilimi sorununuz?

hşbuldum arkadaşım :) rezervim az :( mustafa bahçeci hocam geçen sefer femara protokolünü denedik olmadı bu sefer bunu deniyceğiz internette bulamadım..

Beyazımm karar ver bugün 1 yarın 2.gün...:)yaa bugünleri gülümseyerek hatırlayabilecekmiyiz merak ediyorum...seneye bu zamanlarda gaz çiş sorunlarıyla uğraşalım inşşş:)

yarını büyük ihtimal 1. gün sayacaklar. arayacağım bakalım....
ay nebilim ya bu ay çok çalıştık ama olmadı:(

gül ne çok soru sormuşum degilmi?:)bende çook önceden hiç yazmazdım hep okurdum zaman geçtikçe yazmaya başladım yazdıkça rahatladım rahatladıkça yazdım:))kimse ile bu sıkıntıyı detaylı olarak paylaşamıyorum buaralar daha da içime attım:/iYİKİ burda birbirimizi bulduk otlardan çöplerden şifa arıyoruz, psikolojime çook iyi geliyo.yalnız olmadığımı bilmek bana dayanma gücü veriyor.dua ederken artık hep çoğul ifadeler kullanıyorum.herşeyin bir sebebi olduğunu bu yaşanan süreç içinde de bazı dersler çıkartmak gerektiğinin farkına vardım.Allaha daha bir yakınlaştım.bu yaşanan sürein sonunda büyük ödüle ulaşacağımıza eminim.bizler bunu gerçekteeennn hakediyoruz.
hepinizi seviyorum.

gül ne çok soru sormuşum degilmi?:)bende çook önceden hiç yazmazdım hep okurdum zaman geçtikçe yazmaya başladım yazdıkça rahatladım rahatladıkça yazdım:))kimse ile bu sıkıntıyı detaylı olarak paylaşamıyorum buaralar daha da içime attım:/iYİKİ burda birbirimizi bulduk otlardan çöplerden şifa arıyoruz, psikolojime çook iyi geliyo.yalnız olmadığımı bilmek bana dayanma gücü veriyor.dua ederken artık hep çoğul ifadeler kullanıyorum.herşeyin bir sebebi olduğunu bu yaşanan süreç içinde de bazı dersler çıkartmak gerektiğinin farkına vardım.Allaha daha bir yakınlaştım.bu yaşanan sürein sonunda büyük ödüle ulaşacağımıza eminim.bizler bunu gerçekteeennn hakediyoruz.
hepinizi seviyorum.

canım benim çok ii yapmışsın problemimz aynı olunca birbirimizi o kadar ii anlıyoruzki. bende sizin yazdıklarınızı okudukça paylaştıkça mutlu oluyorum. şimdi çıkmam lazım eşim hadi hadi diyip duruyor :) ii geceler canım benim sizleri öpüyorum

kızlar tedavi sırasında OT içmeyi bırakın sadece vitamin elevit folbiol omega 3 için. diğerlerine paydos edin şekerler...
canım okmeydanı ataşehir e gideceğim büyük bir olasılıkla. ataşehir memorial i düşünüyordum ama bir arkadaş pek memnun anlatmadı vazgeçtim

evet ya ot dan vazgecemiyorum halit bey de demisti bana ben sana bır bacagı önune al ye demiyorum az az et ye diye zorlıcam beyaz kendimi yemek ici

şifa olsunn düşjüm..

valla bize takılanların yumosları cogalıyo o kadar iddialıyız

hepimiz birimiz birimiz hepimiz için oleyyyyyy oleyyy oleyyy:)))

tedavi sırasında bırakmak lazımmış ama ben doktoruma sordum ilaçsız olduğu için ..inanıyorsan etkili olacagına içmelisin demişti.doktorlar pek inanmıyorlar işe yaradıklarına:)

hşbuldum arkadaşım :) rezervim az :( mustafa bahçeci hocam geçen sefer femara protokolünü denedik olmadı bu sefer bunu deniyceğiz internette bulamadım..
kaç folikül oluşuyor?umarım bu yeni tedavi yöntemi son tedavin olur..araştıracagım bende merak ettim.

yarını büyük ihtimal 1. gün sayacaklar. arayacağım bakalım....
ay nebilim ya bu ay çok çalıştık ama olmadı:(

beyazım bizim bebeler bu kadar çalışma ile gelmiyolar ekstra çalışma istiyolar.kıymetli bebeler:))
şimdi hep poZitif düşünmeye çalışıp moralimizi yüksek tutacagız ya...kolay olsalardı değerini bilemezdik diye bir sonuça varıp polyanacılık oynayalım:D
ALLAHIM ÇOK aratma ,evlatsız bırakma ,ellerimizi boş çevirme Yarabbi...amin

amin canım aminn...
ama bu yaşta ancak bu performans olabiliyor:))) üstü bizi aşar

daha ne olsun kuşum :D
stres yapıyoruz sanırsam performansıda etkileyebiliyor:)))akışına bırakabilsek ama nerde...ben ilk zamanlar ovulasyon testi kullanıyordum.herşeye sağolsun testler karar veriyodu.silik mi çıktı eee olsun silik milik kaçırmayalım diye:)..adamcazzz canından bezmişti.))
neyseki tüp yolu gözüktü de kurtuldu:XD
yaşa takılmayalım ,sende 2 çoçuk performansı görebiliyorum .taa burdan bile belli oluyore:))

hade iyi geceler kampçılar yumurtların uykuya ihtiyacı var:))herşey yımırtalar için:66:
GEÇ bile kaldık..karanlık odada uyumak avantaj bilginize.çok öper pek bi severim.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.DUS ,STARSUZİ canlar kolay geldin.DR.sonrası haberlerinizi bekliyorum.Birde rezerv değariniz kaçtı ?benim ki 0.71.Öptüm kolay gelsin.

Ayrıca sitedeki tüm arkadaşlara kolay gelsin.Azim ve umutla tam yola devam.

Gelinim fsh 101 den 12 lere düşümüş ne güzel. Bence moralini bozma nasıl düşürdün canım neler yaptın.amh testiimoje arkadaşımızın 0.4 ten 1 'e yükselmiş.amh de değişiyor.bence onlar önemli değil.sen doktorun dediğiyle moralini bozma bence.mutlaka yumurtan vardır.sanırım yaşında genç.ilaçlamı regl oluyorsun canım.imojenin amh nin 1 e yükselince doktoru bile şaşırmış 1 senede yükselmiş

Gelinim fsh 101 den 12 lere düşümüş ne güzel. Bence moralini bozma nasıl düşürdün canım neler yaptın.amh testiimoje arkadaşımızın 0.4 ten 1 'e yükselmiş.amh de değişiyor.bence onlar önemli değil.sen doktorun dediğiyle moralini bozma bence.mutlaka yumurtan vardır.sanırım yaşında genç.ilaçlamı regl oluyorsun canım.imojenin amh nin 1 e yükselince doktoru bile şaşırmış 1 senede yükselmiş

Merhaba canım haklısın öncelikle moral çok önemli. 6 ay önce tüp tdavim yarım kaldı yumurta gelişimi olmadı diye .Tam 3 ay sonra 3 folikül göründü.Sürekli gezdim ,kafama göre takıldım,üzüntüden,umutsuzluktan uzak kaldım,,özellikle çok sevdiğim arkadaşlarımla beraber oldum.Pardon can dostlarımla oldum.İnşallah hepimiz mutlaka bebeğimize kavuşacağız.

Back
X