Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gülüm allah sabır versin...inşallah rabbim seni ödüllendirecek.
nerde tedavi olurdun.kusura bakma sormuş olabilirim ama bugün iptal günümdeyim malum:)

hadi beyaz haydi beyaz hayyydiiiii....tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii:49:ohhh bebiş gelecek..yazarken heyecanlanıyorum yaaa:)
allahım işallah kızlar ya hepimize alalhım kısmet eder işallah...

Canım Mustafa Bahçeci bahçeci kliniği hakkımızda hayırlısı inşallah

Suzicim çok yaşa Haydıiiiii BEYAZIM Haydiiii BEYAZIMMMMM tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

ayyy allahımm demesi kolay.
bebeğine çok üzüldüm yaa çok zor olmuştur eminim.
allahım bu sefer kucağına almayı nasip eder işallah...

ayyy allahımm demesi kolay.
bebeğine çok üzüldüm yaa çok zor olmuştur eminim.
allahım bu sefer kucağına almayı nasip eder işallah...

İnşallah bitanem hayal gibi geliyor bazen Allah büyük umud kesilmez emeklerimiz dualarımızı boş bırakmaz bizimde evlerimizde bebeklerimiz koşturur inşallah

Beyaz korkma ..bırakırsan mutsuz olacaksın gibine geliyor..ben denedim.bana güven.içmeyince ilk 1ay eliini kolunu nereye koyacagını bilemiyorsun..özellikle yemek sonrası..ama geçiyor.kimler kimler başarmış.ne öyküler okumuştum.ne tiryakiler vazgeçmiş.bazıları bırakmak zorunda kalmış bazıları zorlada olsa bırakmış...
sana tavsiyem sakın bu bagımlılıgı yeme bagımlılıgına çevirme..bir süreç yaşıyorum gerginim,savaşıyorum ama geçecek de.bol bol su iç.ama çoook bol su işe yarıyor. sigara içenlerle pek takılma...

ben 3 aylık program yapacagım kendime buarada kontrollere devam edecegim.
ama nedensiz bi rahatlık var üzerimde.hayır olsun.fırtına öncesi sessizlik moddundayım.ağlama krizi yakındır...
ben de çok güçlü durup bir kriz geliyor sürekli ağlıyorum... şuara iyiyim ama çabuk sinirleniyorum sanırım yoksunluk hissi...

Beyazım inan sigarayı bıraktığımda o kadar zor geldiki ben tam bağımlıyım şimdi bile olsada içsem diyen biriyim sanki çok sevdiğim bişeyden koparıyolardı beni ama inan oluyor ama ben 1 ay sigara içenlerin kıyısından köşesinden geçmedim :)

evet yaa kolay mı?benim doktorum tek başına sigara demedi.fekat önemli etken...ben 75 doğumluyum...beyazım evet kısmet etsin..
beyazım şimdi kalkıyosun evdeki tüm kültablaları..tüm çakmaklar...tm paketler....hepsini bi posete hooooppp çöpe...kül tablalarını ayrı biyerede koyabilirsin.ama bu ara sana gözükmesinler:))ben 19 yaşında başladım sigaraya aman allahım ne zarar vermişim kendime...şimdi keçiboynuzu pekmezi içip ciger temizliyorum:))vicdan azabı işte.gül bende çook iyi içiciydim.hatta ilk bıraktığımı söyleyince kimse inanmadı önce 1 ay geçsin diye dalga geçtiler...ama başardım:)):65:
kimler başarmış bizmi başaramayacagız..ünlülerin nasıl bıraktıklarını okumuştum tek tek.ali kırc a,uğur dün dar şuan aklıma gelen çok iyi tiryakiler

Son düzenleme:
evet yaa kolay mı?benim doktorum tek başına sigara demedi.fekat önemli etken...ben 75 doğumluyum...beyazım evet kısmet etsin..
beyazım şimdi kalkıyosun evdeki tüm kültablaları..tüm çakmaklar...tm paketler....hepsini bi posete hooooppp çöpe...kül tablalarını ayrı biyerede koyabilirsin.ama bu ara sana gözükmesinler:))ben 19 yaşında başladım sigaraya aman allahım ne zarar vermişim kendime...şimdi keçiboynuzu pekmezi içip ciger temizliyorum:))vicdan azabı işte.gül bende çook iyi içiciydim.hatta ilk bıraktığımı söyleyince kimse inanmadı önce 1 ay geçsin diye dalga geçtiler...ama başardım:)):65:
kimler başarmış bizmi başaramayacagız..ünlülerin nasıl bıraktıklarını okumuştum tek tek.ali kırc a,uğur dün dar şuan aklıma gelen çok iyi tiryakiler
ben evde sigara içirtmiyorum kimseye zaten küllükte yok kendim balkonda içerdim:))) sigara vs hiç yoktur benim evimde:)

Beyazcım hayırlısıyla bebişin şu an karnında sayılır şu an temellerini atıyosun :52:

imoje hoşgeldin

Son düzenleme:
Herkes uyudu burası sessizleşti Eda birazdan gelip yat borusu çalıcak :))) İi geceler Allah rahatlık versin hepinize :71:

ayyyyyyyffff oku oku yetisemedim ayooolll :))) kokoslar gibi dedim :))))
suziskom senin gardinin dusmemesine sevindim. zaten ilacsiz tedaviydi. hic uzulme bitanem... her yenildigimizde daha cok kamcilaniyoruz. daha guclu ayaga kalkiyoruz.

Back
X