Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sidikten yapılan ilacı kullanıyorum ( menagon).:))) memorial de başladım canım.Selamlaaaarrr....
Beyazcığım, başlamışsın iğnelere, hayırlı uğurlu olsun canım, son iğnelerin olsun inşallahHangi merkezde başladın ? Hangi ilaçları verdi ?
Femarayı sormuşsunuz, bende maalesef o da pek işe yaramadı geçen sefer.. Ama başkalarında sonuç aldığı için kullanmak istiyor doktor sanırım...
Ben vitex ve çimi sipariş verdim ki bugün diğer yazdıklarınızı okudum, aaaa ben nasıl yetişeceğim sizin hızınıza yawwwww
Gül 1973 hoşgelmişsin canımBenim tedavim sırasında baika bir başlıkta yazışıyorduk değil mi ? Demek senin de olmadı ... İnşallah bu kamptan güle oynaya çıkarız canım
Bu arada regl oldum ben de, yarın ilaç yazdıracağım inşallah doktoru yakalayabilirsem...
Aaaaa bak bu rahibeler uğur getirecek bizeRahibelerin yüksek FSH'ları kullanılıyormuş bu ilaçta
Haydi hayırlısı olsun canım, Memorial ile ilgili olumlu şeyler okuyorum ben de
Bu ay başlayamıyorum, çünkü eşim burada değil Beyazcığım... Bir de ikinci rapor hakkımı kullanmak istiyorum, ilaçları yazdırmadım henüz..
hımm allah eşine kavuştursun. bu topiğin de en yaşlısı benim galibaAaaaa bak bu rahibeler uğur getirecek bizeRahibelerin yüksek FSH'ları kullanılıyormuş bu ilaçta
Haydi hayırlısı olsun canım, Memorial ile ilgili olumlu şeyler okuyorum ben de
Bu ay başlayamıyorum, çünkü eşim burada değil Beyazcığım... Bir de ikinci rapor hakkımı kullanmak istiyorum, ilaçları yazdırmadım henüz..
bugün karamsarım biraz korkuyorum işte
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende tüpe başladım ama salı günü dr um yumoşların yavaş büyüdüğünü söyledi ve dozu arttırdı yarın kontrolüm var sizce büyüme şansı varmı endişeliyim bu tedavimin iptaline kadar gidebilir:18:
starsuzi sagol canım bi anlık gülmeme neden oldun insallah yarın sende mutlu mutlu gelirsin canımBeyazcım karamsarlık yok...herşey çook güzel olacak.bol bol dua positif düşünce...
düş canım sen daha çıtırsın valla:))stres yapma bence hiçç
Edajanımmm nerelerdesin yahuuu..ceza yazacagım .bu akşam kamp ateşini sen yak
buarada kamp sakinleri İmojanımdan haber yok?
Selamlaaaarrr....
Ben vitex ve çimi sipariş verdim ki bugün diğer yazdıklarınızı okudum, aaaa ben nasıl yetişeceğim sizin hızınıza yawwwww
Gül 1973 hoşgelmişsin canımBenim tedavim sırasında baika bir başlıkta yazışıyorduk değil mi ? Demek senin de olmadı ... İnşallah bu kamptan güle oynaya çıkarız canım
Bu arada regl oldum ben de, yarın ilaç yazdıracağım inşallah doktoru yakalayabilirsem...
1. Merhaba :)
2. Beyazimmmm hayirli ugurlu olsun tedavin... ve son tedavin olurda bebisine yada bebislerine kavusursun insallah...
3. gulcum guzel bir yazi paylasmissin tesekkur ederim... gercekten umut oluyor...
4. Suziskom beni merak etmis de baska arkadaslarim merak etmemis.. TESEKKUR EDERIM SUZISKOM :) hihhh size yok tesekkur :)))))
a. aynen katiliyorum yillar sonra da olsa bu yazilar yeni gelenler icin rehber niteliginde olacak.. peki bu sirada biz ne olacagiz sizce?
5. gercekten deha ise yariyor mu? beni deha herzaman korkutmustu... ama iki aydir iciyorum...
6. hepinizi ozledim :)
canım benim teşekkür ederim. işallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. bazen tedirgin bazen rahatım bakalım hayırlısı...1. Merhaba :)
2. Beyazimmmm hayirli ugurlu olsun tedavin... ve son tedavin olurda bebisine yada bebislerine kavusursun insallah...
3. gulcum guzel bir yazi paylasmissin tesekkur ederim... gercekten umut oluyor...
4. Suziskom beni merak etmis de baska arkadaslarim merak etmemis.. TESEKKUR EDERIM SUZISKOM :) hihhh size yok tesekkur :)))))
a. aynen katiliyorum yillar sonra da olsa bu yazilar yeni gelenler icin rehber niteliginde olacak.. peki bu sirada biz ne olacagiz sizce?
5. gercekten deha ise yariyor mu? beni deha herzaman korkutmustu... ama iki aydir iciyorum...
6. hepinizi ozledim :)
selenyum vitamin takviyesi multuvitamin değil vitamin acevitaminleri günde 2 içtim ilk başlarda sonra 1 içtim. suyla ilaç gibi işte...Beyazcım canım selenyum ace vitaminmi oluyor bende ondan kullanabilir miyim.ne için kullanılıyor.nasıl içiyorsun onu
bugün tam dört gün oldu içmeyeli ama beynimden ruhumdan hiç bir an bile çıkmıyor. bugün bir öğretmen dedi ki sen geçen ay da denedin olmadı sen bırakamazsın başka arkadaş dedi ki gökten kırmızı kar yağarsa bırakırsın dedi galiba haklılar. bugün çıktım bende dışarı bir sigara yaktım iki fırt çektim attım. ya ama olmuyor napimmSuzicim, Edacım, duscum, beyazcım, imoje canım, semoscum, gelincim, zelalcam adını yazamadığım arkadaşlarım inşallah bu tedavilerimizde kalite yumoşlarımız olur ve sıkı sıkı bize tutunur. Bizde anneliği tadarız hayırlısıyla inşallahSizleri seviyorum yüzümüz gülsün. Beyazcım sigara içmiyosun mukaat yok dimi. ben bu sorunun bana eşimin sormasın çok kızıyordum ama bak bizler başardık sen kesin başarırsın
dualarımız seninle canım işallahhh beklediğin haberle dönersin...benimde yarın doktorda kontrolum var inşşş. yumoş görünür.hiç umudum yok gerçibenim için dua edin kızlar ne olur
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende tüpe başladım ama salı günü dr um yumoşların yavaş büyüdüğünü söyledi ve dozu arttırdı yarın kontrolüm var sizce büyüme şansı varmı endişeliyim bu tedavimin iptaline kadar gidebilir:18: