Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bugun bende orgalutron diye sırınga yazmıstı doktor onu koldan yaptırdım 2 gun daha vurdurcagım

Selamlaaaarrr....

Beyazcığım, başlamışsın iğnelere, hayırlı uğurlu olsun canım, son iğnelerin olsun inşallah :61: Hangi merkezde başladın ? Hangi ilaçları verdi ?

Femarayı sormuşsunuz, bende maalesef o da pek işe yaramadı geçen sefer.. Ama başkalarında sonuç aldığı için kullanmak istiyor doktor sanırım...

Ben vitex ve çimi sipariş verdim ki bugün diğer yazdıklarınızı okudum, aaaa ben nasıl yetişeceğim sizin hızınıza yawwwww :52::52:

Gül 1973 hoşgelmişsin canım :40: Benim tedavim sırasında baika bir başlıkta yazışıyorduk değil mi ? Demek senin de olmadı ... İnşallah bu kamptan güle oynaya çıkarız canım :34:

Bu arada regl oldum ben de, yarın ilaç yazdıracağım inşallah doktoru yakalayabilirsem...
ben sidikten yapılan ilacı kullanıyorum ( menagon).:))) memorial de başladım canım.
sen bu ay neden başlamıyorsun?

Aaaaa bak bu rahibeler uğur getirecek bize :66::66: Rahibelerin yüksek FSH'ları kullanılıyormuş bu ilaçta :9: Haydi hayırlısı olsun canım, Memorial ile ilgili olumlu şeyler okuyorum ben de :61:

Bu ay başlayamıyorum, çünkü eşim burada değil Beyazcığım... Bir de ikinci rapor hakkımı kullanmak istiyorum, ilaçları yazdırmadım henüz..

Aaaaa bak bu rahibeler uğur getirecek bize :66::66: Rahibelerin yüksek FSH'ları kullanılıyormuş bu ilaçta :9: Haydi hayırlısı olsun canım, Memorial ile ilgili olumlu şeyler okuyorum ben de :61:

Bu ay başlayamıyorum, çünkü eşim burada değil Beyazcığım... Bir de ikinci rapor hakkımı kullanmak istiyorum, ilaçları yazdırmadım henüz..

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende tüpe başladım ama salı günü dr um yumoşların yavaş büyüdüğünü söyledi ve dozu arttırdı yarın kontrolüm var sizce büyüme şansı varmı endişeliyim bu tedavimin iptaline kadar gidebilir:18:

hımm allah eşine kavuştursun. bu topiğin de en yaşlısı benim galiba:(((eşine tez zamanda kavuşup bebeğini doğal yaparsın işallah...

bugün karamsarım biraz korkuyorum işte

Beyazcım karamsarlık yok...herşey çook güzel olacak.bol bol dua positif düşünce...

düş canım sen daha çıtırsın valla:))stres yapma bence hiçç

Edajanımmm nerelerdesin yahuuu..ceza yazacagım .bu akşam kamp ateşini sen yak:1:
buarada kamp sakinleri İmojanımdan haber yok?

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende tüpe başladım ama salı günü dr um yumoşların yavaş büyüdüğünü söyledi ve dozu arttırdı yarın kontrolüm var sizce büyüme şansı varmı endişeliyim bu tedavimin iptaline kadar gidebilir:18:

insallah hersey yolunda gider canım Allah yardımcımız olsun :49:

Beyazcım karamsarlık yok...herşey çook güzel olacak.bol bol dua positif düşünce...

düş canım sen daha çıtırsın valla:))stres yapma bence hiçç

Edajanımmm nerelerdesin yahuuu..ceza yazacagım .bu akşam kamp ateşini sen yak:1:
buarada kamp sakinleri İmojanımdan haber yok?
starsuzi sagol canım bi anlık gülmeme neden oldun insallah yarın sende mutlu mutlu gelirsin canım
benim ya

saka bi yana valla bu islerin yasla bi ilgisi yok kac doktor gezdim ben seni dogurturum gel diyolar mutlu mutlu gidiyorum sonuc hüzranla bitiyo.
:1:

1. Merhaba :)
2. Beyazimmmm hayirli ugurlu olsun tedavin... ve son tedavin olurda bebisine yada bebislerine kavusursun insallah...
3. gulcum guzel bir yazi paylasmissin tesekkur ederim... gercekten umut oluyor...
4. Suziskom beni merak etmis de baska arkadaslarim merak etmemis.. TESEKKUR EDERIM SUZISKOM :) hihhh size yok tesekkur :)))))
a. aynen katiliyorum yillar sonra da olsa bu yazilar yeni gelenler icin rehber niteliginde olacak.. peki bu sirada biz ne olacagiz sizce?
5. gercekten deha ise yariyor mu? beni deha herzaman korkutmustu... ama iki aydir iciyorum...
6. hepinizi ozledim :)

Selamlaaaarrr....

Ben vitex ve çimi sipariş verdim ki bugün diğer yazdıklarınızı okudum, aaaa ben nasıl yetişeceğim sizin hızınıza yawwwww :52::52:

Gül 1973 hoşgelmişsin canım :40: Benim tedavim sırasında baika bir başlıkta yazışıyorduk değil mi ? Demek senin de olmadı ... İnşallah bu kamptan güle oynaya çıkarız canım :34:

Bu arada regl oldum ben de, yarın ilaç yazdıracağım inşallah doktoru yakalayabilirsem...

Canım hatırlamazmıyım hiç kader arkadaşım inşallah hepimizin burada yüzü güler :) Hayırlı olsun hemen başlıyackmısın bitanem tedaviye

2. Beyazimmmm hayirli ugurlu olsun tedavin... ve son tedavin olurda bebisine yada bebislerine kavusursun insallah...
3. gulcum guzel bir yazi paylasmissin tesekkur ederim... gercekten umut oluyor...
4. Suziskom beni merak etmis de baska arkadaslarim merak etmemis.. TESEKKUR EDERIM SUZISKOM :) hihhh size yok tesekkur :)))))
a. aynen katiliyorum yillar sonra da olsa bu yazilar yeni gelenler icin rehber niteliginde olacak.. peki bu sirada biz ne olacagiz sizce?
5. gercekten deha ise yariyor mu? beni deha herzaman korkutmustu... ama iki aydir iciyorum...

Evet bitanem burda yazılanlar umut oluyor Allah bizimde yüzümüze gülecek hayırlısıyla olmayacak denen kişiler anne olmuş bizde onların tecrübelerinden yararlanacağız. İnşallah bu sefer yüzümüz güler :97:

Suzicim, Edacım, duscum, beyazcım, imoje canım, semoscum, gelincim, zelalcam adını yazamadığım arkadaşlarım inşallah bu tedavilerimizde kalite yumoşlarımız olur ve sıkı sıkı bize tutunur. Bizde anneliği tadarız hayırlısıyla inşallah :71: Sizleri seviyorum yüzümüz gülsün. Beyazcım sigara içmiyosun mukaat yok dimi. ben bu sorunun bana eşimin sormasın çok kızıyordum ama bak bizler başardık sen kesin başarırsın

canım benim teşekkür ederim. işallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. bazen tedirgin bazen rahatım bakalım hayırlısı...

Beyazcım canım selenyum ace vitaminmi oluyor bende ondan kullanabilir miyim.ne için kullanılıyor.nasıl içiyorsun onu
selenyum vitamin takviyesi multuvitamin değil vitamin acevitaminleri günde 2 içtim ilk başlarda sonra 1 içtim. suyla ilaç gibi işte...

Suzicim, Edacım, duscum, beyazcım, imoje canım, semoscum, gelincim, zelalcam adını yazamadığım arkadaşlarım inşallah bu tedavilerimizde kalite yumoşlarımız olur ve sıkı sıkı bize tutunur. Bizde anneliği tadarız hayırlısıyla inşallah :71: Sizleri seviyorum yüzümüz gülsün. Beyazcım sigara içmiyosun mukaat yok dimi. ben bu sorunun bana eşimin sormasın çok kızıyordum ama bak bizler başardık sen kesin başarırsın
bugün tam dört gün oldu içmeyeli ama beynimden ruhumdan hiç bir an bile çıkmıyor. bugün bir öğretmen dedi ki sen geçen ay da denedin olmadı sen bırakamazsın başka arkadaş dedi ki gökten kırmızı kar yağarsa bırakırsın dedi galiba haklılar. bugün çıktım bende dışarı bir sigara yaktım iki fırt çektim attım. ya ama olmuyor napimm:((( kaç gün çıkmadı aklınızdan anlamıyorum kızlar?

benimde yarın doktorda kontrolum var inşşş. yumoş görünür.hiç umudum yok gerçi :( benim için dua edin kızlar ne olur
dualarımız seninle canım işallahhh beklediğin haberle dönersin...

Beyazcım bence bırakabilirsin sıgarayı.iradelisin sen.bak benim eşimde içiyordu.ben hep bırakmasını istedim.demekki onun içindede o istek vardı ve bıraktı.
Ama inan sigara içerken gözlerinin altı mordu.şimdi o morluk gitmiş.cildi daha da güzelleşti eşimin.artık asla içmem diyor.doğru yaptığının farkında.lütfen sende güçlü ol sigaraya yenilme.

Hem kansere sebep olduğu da kesin.sağlığından önemli değildir herhalde

Gunun konusu Beyazimizin sigarasi olsun bugun :) hehhehe
beyazcim aslinda o ogretmen arkadaslarin sigara konusu acarak seni daha cok alevlendirmisler farkinda degiller.. ben hayatimda hic icmedim.. ama icenleri biliyorum.. bir defa semosun da dedigi gibi cilt degisiyor.. saclar bile saglikli cikmiyor tirnaklarininici sigarali oluyor dur daha ne yazayim birakman icin :) hehehheh biyikli olup sigara icenleri dusunemiyorum bile :)) yani erkeklerde :) iyyyyyyyyyyyyyyy :)))
yeterli mi :) daha ustune geleyim mi :) yoksa atleyip geleyim mi oraya evindeki cantalarindaki butun gizli yerlerdeki sigaralarina el mi koyayim ne istiyorsun de bakimmmmmm :)))

canım neler oldu insallah bi aksilik yoktur yumosların büyümüstür
bu arada starsuziyide merakla bekliyorum insallah iyi haber vardır

Back
X