merhaba imoje hoşgeldin fsh dan yakınanlardan biride benim ama 3 aydır yükseldi benim moral gerçekten önemli moralinin iyi olmasına sevindim ilaçlarında kürlerinde çok iyi gelir inşallah soğan kürünü hiç kullanmadım ben bilmiyorum o yüzden birkaç kez bal çörekotu tarçın karışımı kullanmıştım her seferinde kist yapmıştı hayıt suyuda kist yaptı bana yaramıyor yani inşallah sana yararda bebişlerin gelirler canım
Canim benim insallah dualarin kabul olur... dr. yi aradim simdi. karnim surekli regl olacakmisim gibi agriyor ama yaklasik 19-20 gundur dogum kontrol hapi kullaniyorum. lekelenmeler oldu. ivf koordinatoru bana bunlar normal dedi. bir hafta daha kullanacakmisim. sonra ultrasyon yapacaklarmis hersey normal cikarsa kan testide. ozaman baslicakmisiz.. hayirlisi artik. bu ay olmazsada saglik olsun diger ay da olabilir. saglikli olalimda...
benim takvimi mi cikartip mail atmislar biraz once. ilaclarimda geldi. ama kafami ciddi karistiran bisi var.. eger kullanan arkadaslar varsa lutfen cevap yazsin MENOPUR ve LUVERIS kullanan arkadaslar var mi? menopur degilde sanki lupron olsa daha iyi gibi geldi kafam karisti. dr. miz menopur u onerdi. yani yumurta gelistirmiyecekdiye endise ediyorum cunku burada ivf ler ates pahasi inanilmaz rakamlar.. bilgisi olan varsa lutfen cevap yazsin...
merhaba hcy fsh ın bayağı yüksek herzaman yüksek mi yoksa ilk defa bu kadar yüksek mi çıktı inşallah düşer canım ve pozitif sonuçlar alırsın bende fsh dan çekenlerdenim ama benim 25 çıkmıştı 3 kere tüp bebek yaptırdım ama önceden yüksek değildi 3. tüp bebek öncesi ay 25 çıktı sonra 6.5 çıktı sonra yumurtalarım çok iyi oldu çok iyi döllendi yine olmadı negatif sonuç sonrası bu ay baktırdım 15 çıktı
farklı zamanlarda değerler değişebiliyor stres üzüntü de çok etkiliyor buna inanıyorum hayıt suyuda düşürüyor kaç yaşındasın canım sen inşallah fsh ın düşer ve herşey yolunda gider de bebeğine kavuşursun
merhaba arkadaşlar bende yüksek fsh problemi yaşıyorum.
geçen ay 25 di bu ay 41 çıktı.
yaklaşık beş aydır bitkisel kürler kullanıyorum ve doktora gitmiyorum.neden derseniz zaten doktorlar bizleri fsh 15 in altına düşmeden tedaviye bile almıyorlar.o yüzden 15 in altına düşünce inşallah gidicem.
rabbim dularımızı kabul buyursun...
incir konusunda sana katılıyorum bende hergün mutlaka 1 2 incir yiyorum.şekil olaraktra bakarsan içindeki çekirdekleri yumurtalar gibi degilmi?
her yedigimde diyorum ki''Allahım bu kadar çook yumurta olsun,kaliteli olsun:))))
Eylül adet öncesi bi muayeneye giderim.sonrada artık ultrason görüntüsü tahliller dr karar verir.
ben hep eylül diyorum bakalım bu konuda yumurtalar ne diyecek:)))
son sözü onlar söylüyor..
benim ultrasonda 2 3 folikül gözüküyor((
şans çook mu az bilmiyorum.!!!!belki çogalmıştır.dhea ya güveniyorum çok başarı hikayesi okuyorum.
Eylül adet öncesi bi muayeneye giderim.sonrada artık ultrason görüntüsü tahliller dr karar verir.
şans çook mu az bilmiyorum.!!!!belki çogalmıştır.dhea ya güveniyorum çok başarı hikayesi okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?