Evet canım Ulun Bey'de başlıyorum... Galiba bugün regl oluyorum :kedi:, ikinci gün gel demişti ama, pazartesi gideceğim bu durumda... İnşallah güzel haberler yazarım size canım :1rolleyes:
Seninki şu yok olan kistlerden galiba ?? Hiç takma kafana, bak bende hiç yok olmayan çikolata kisti var, ama ne yapalım o da benim bünyemin, duygularımın bir yansıması, bir parçası diyorum artık... İşte bütün bunlar tedavi süreçlerini, zamanlarını değiştiriyor, belki de bizim yavrular başka bir burçta doğmalılar, kimbilir :roflol:
mmerhaba arkadaşlar benim fsh 12.5 lardaydı. bir de 2.5 cm çikolata kistim var sol overde e baktım artmıyor tüp bebek tedavisine başladım memorila de ve sadece 2 folükülüm var. yaşımda 40 şansım çok düşük biliyorum ama ümit etmekten başka çarem yok. lütfen benim için dualarınızı esirgemeyimn...
Kızlar ya benım de FSH ım 9 larda bakim benım 3.denemem olacak kasımda gidecem çünkü dr çok sıcak dedı.Eşimin sperm sayısı az oldugu için sıcaktan daha da azalırmış ondan yumurtalarım için ne içecem kızlar yaa benım tek embrıyom oluşuyor hep ama kalıteli oluyor.Çok az yaaa:sinifsinif:
anladım cnm.bende bi sürüüü vitamin içiyorum bakalım.eylülde beraber başlarız inşallah.bakalım zaman ne gösterecek.
Canım Merhaba moralini bozma,canını sıkma uzun zamandır bekliyoruz ,inşallah olacak,bekleyişler bana sabırlı olmamı öğretti .ilk zamanlar ben de bir sonraki ay gel denildiğinde çok üzülüyordum,Allahtan hayırlısı sabırlı,inançla , dualarımızla ve en önemlisi Allahın izniyle olacak.Kamp hayatına devam etmeyi ihmal etme inşallah Eylülde birlikte başlayıp birlikte bebişlerimiz olur.olumunekankayizsmile
arkadaşlar...
şu mübarek günlerde bol bol dua edelim...
Furkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenler
Amin Canım .Yüce Rabbim cümlemize nasip etsin.:1hug:
Suzisko bisi soracagim ivf tedavisi sirasinda incir yenebiliyormuydu?
Starsuzie niçin adet düzenleyici kullanıyorsun benimkide düzensiz ben erken oluyorum seninki nasıl bu arada ne kullanıyorsun merak ettim ben şuan düzenleyici birşey kullanmıyorum dhea kullanıyorum arı sütü bal polen yiyorum rabbim nasip ederse bende tedavime eylülde başlamayı düşünüyorum rabbim şu mübarak ay yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah amin
Kızlar ya benım de FSH ım 9 larda bakim benım 3.denemem olacak kasımda gidecem çünkü dr çok sıcak dedı.Eşimin sperm sayısı az oldugu için sıcaktan daha da azalırmış ondan yumurtalarım için ne içecem kızlar yaa benım tek embrıyom oluşuyor hep ama kalıteli oluyor.Çok az yaaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?