Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım tekrar başlamışsın tedavine hayırlı olsun canım..nasıl olsa çok fazla hormon almıyosun vucuda ..işallah bu sefer bir adım daha yaklaşıyosundur bebğine canım..dualrımız seninle..canım önemli olan rabbimin ol demesi..donmuş donmamış farketmiyor bence..öyle olsa 1. kalitede blast embriyoların hepsi tutması lazım..benim adandaki doktorum da aret bey gibi kabul etmemişti..sıcağı sıcağına trasfer yaptı..olmayacaksa öylede olmuyor..neler duyıyoruz orta kalite tutuyor kaliteli tutmuyor..tekki vakti gelmiş olsun hepsi bahane canım..
canım hayırlı neresi olacaksa senin için rabbim oraya yönlendirsin..işallah bu sefer kucağına alırsın canım..
canım stres yapma bu kadar üzme kendini her şey olacağına varıyor..kısmete beklemek varsa yapacak bir şey yok..biz dua edelim mücadeleye devam edelim .rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmış..işallah 2014 hepimize uğurlu gelsin..

her hastane bunu kabul etmiyor tabi biraz da maddi yönünü düşünüyorlar..bahçeciyi ben bu yüzden tercih ettim..hazır yumurta veriyoken değerlendirelim canım..sizn yaşlar genç olunca bizim kadar telaşe düşmüyosunuz canım..allahım 2014 dü hepşmize uğurlu kılsın bol bebişli kılsın..

gülneva birde bizim hastane tam tersi donmuş embriyo transfer ediyo..önce rahmi dinlendirip yeterli kalınlığa ulaşıldığı zaman transfer yapıyorlarmışş..sadece benim değil bir çok kişinin donduruluyor aslında..

Kızlar lütfen bir akıl verin İstanbul tüp mer. Aref beye tahlillerimizi tıklamıştım ordan aradılar bugün pgt ye gerek yok dediler bir de Hakan yaralı antolia tüp e mail atmıştım tahlilleri görüş almak için o da pgt ki tüp önerdi üfff kafam çok karıştı ben ne yapacağım kime inanacağım tam düşüklerim nedeni bulundu derken şimdi başladığım yere tekrar döndüm cuma da Hulusi hocaya gideceğim az da olsa umudum vardı neden bulundu tüp tutabilir diye şimdi onu da yitirdim kimseye de anlatmak gelmiyor siz hariç eşime Bile bahsetmedim

canım kistin geçer inş..yumoşun görünmüş çok güzel inş kalietli güzel gelişr bu sefer olur..dondurma işlemini düşünüyorum ama tabi benim için iyi olcaksa doktorum uygun görürse..2. bebek olmasa bile ilk bebek için daha çok şansımız olcak..eşimin teyzesinin kaliteli embiryosu olsaydı onunda dondurulcaktı aret beyde dondurma işlemine karşı değil keşke sende aret beye sorsaydın daha doru cevap verirdi sürekli bu işlerle uğraştığı için....yinede herşeyin hayırlısı canım bizim için ne doruysa allahım o şekilde yönlendirsin bizi..

canım hiçbi bilgim yok aret bey iyi diye biliyorum ama doktorların düşünceleri birbirini tutmuyo senin aklın hangisine yatıyosa onu seç yada bikaçdoktora daha sor çoğunluk hangisini diyosa ona karar ver..

canım bir tane yumoşu dondursalar nolcak..emriyolog transferi uygun bulursa biliyosun transfer olunuyor...benimde ilaki dondurma olsun demekte istemiyorum..doktorlar bizden daha iyi bilirler fazla işlerinede karışmak istemiyorum...elde tek emriyo varken ve koşular uygunsa neden transfer olmasınki mantıkende en doğrusu bu...bide bunun madi yönü var her bir emriyo dondurma işlemi çok para altından kalkmak gerçekten zor...HAKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIM...

canım ben aret beye gidiyorum merkezden memnunum...canım tüp bebek zaten en kaliteli emriyo transferi yapılıyo..sen hamile kalabiliyosun zaten canım ve eminim sana yapılması gerekeni yapıcak bir merkez..seninle telde görüşen bayanmıydı canım aret beymiydi...bence birebir yüz yüze görüşmek en güzeli bence..canım umutlu olmak zorundayız biliyosun inanmak başarının yarısıdır...Allahın izniyle atlatıcaz bu günleri...

hayırlısı canım ya inş en yakın zamanda bebeğimiz gelirde böle şeyleri düşünüp durmayız..bende aslanpençesi adaçayı hayıt içiyorum bunları tekrardan araştırıyorrum kullananları faydası görenleri araştırıyorum tekrardan..ilk tedavimde bitkisel çaylardan içmiştim daha güzel yanıt almıştık şimdi tekrar başladım inş allahın izniyle şifa buluruz ..

canım şifa olsun inş...ama adaçayı hakında iyi şeyler duymadım ben rahimde kasılmalara yol açıyomuş bebek düşünenlerin içmememsi gerekmiş..sen yine araştır canım...canım senin ilk tüp bebekte rahim kalınlığın kaçtı bilgin varmı canım..benim tüp bebekte 8mm bana yetersiz gibi geldi...

cnm merhaba hangi merkezde tedavi goruyorsun doktorun kim, benim doktorumda bana ayni tarz tedavi uygulayacagini soyledi Istanbul Tup Aret beye gectim..

herkese günaydınlar 2014 dilediğimiz beklediğimiz her şeyle gelsin inşşş

Cnmm sen git bi hulusinin fikrinii al hulusi ne derse onu dikkate al derimm bos adam dgll cunkuu..

canım pgt li yaptırman daha doğru bence neden dersen senin düşükler oluyor sağlıklı embriyo olursa düşmeyecektir..birde pgt yerine micro erry yapılıyormuş o embriyoya zarar vermiyormuş bi araştır istersen..bence gözü kapalı tüp yaptırma..sen hamiş kalıyosun önemli olan devamı..
canım embriyolar kaliteli olmassa dondurulmuyor zaten..birde dondurma ücreti ödemiyosun sadece opu ücreti ödüyosun..şimdi diyelim embriyonu dondurmuş olsaydın yeni tedavinde tam ücret ödemiycektin sadece opu ücreti hastanenin ne kadarsa o canım..illaki dondurman şart değil içinden nasıl geliyorsa öyle canım..biz burda sadece fikir payylaşıyoruz...yaptıklarımızı anlatıyoruz..nasıl vesile olacaksa öyle olsun inşallah..

8mm çok güzel kalınlık sorunun yok ne güzel..benim bu ay inceydi..istesemde transfer olamazdım..

2014 de herkes muradına ersin bol bebişli olsun inşallah..burdan hep mutlu haberlerimizi paylaşalım..

2014 yılında hepimizi hamile ve hatta yıl sonuna kadar mis kokulu bebişli görmek dileğiyle.. çokkkkkkk çokkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmm

veeeeeeeeeeee

Arkadaslar ben bisey sormak istiyorum Benim fsh degerim normal cikmisti.Ancak amh degerim 0.84.Fshim normal olmasina ragmen 3 yumurtam olustu 1 tanesi gelisti.Bununla ilgili bilginiz varmi?

kızlar güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..ama şu an ne durumdasınız hamile kaldınızmı bebiş oldumu bu yolda mücadeleye devammı..lütfen yazın burda hepimiz birbirimizin hayatlarından umut bulmaya çalışıyoruz..
yağmurun sesi seni 38 yaş üstü topiğinden okumuştum allah bağışlasın...darısı tüm isteyenlere...

ya nasıl bi doktor anlamadım semra kahraman baya ün yapmış ama demekki hasta seçerek başarılı oluyor..önemli olan zor hastaları tedavi edebilmek..şu an ne durumdasın nickkurt..

hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına..öne çıkarmaya çalışıyorum bazı yazıları hepimize umut olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…