Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cansuuuuu, yeterrr, kelebek , diğer unuttuklarım varsa pardon kızlar

hikayenizi yazın da tabloya ekleyelim sizi de...

canım oh oh ağrılı olsun, çok çok gelsin, bunlar iyiye işaret, ayrıca halen genç kız olduğunu da aklından çıkarma... çıtırsın kızım çıtır...

evet farkındayım canım ağrılı ve yoğun olması iyidir...eşime diyorum 5 dakika arayla giriyor ağrım şimdi doğurucam diye gülüyo bana..aman çıtırı be canım kendime bakmaz oldum kendimi çoook yaşlanmış yıpranmış hissediyorum...yaşayan ölü gibi..umutsuz mutsuz gelip gidiyo duygular..kendimi bir bıraksam varya evde çığılık ata ata ağlıycam o kadar doluyum..Allahım sabır versin beterin beteri var... en azğından umudumuz var adet geliyosa umuta vardır herzaman diye teseli veriyorum kendi kendime..aman yine kötü oldum şimdi bak çook duygusalım bu aralar canım..

yuvasız kuşlara bile dal verip yuva kurduran rabbim hakımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle HAYIRLI CUMALAR

canımmm ben 2004 evlendim 37 yaşımdayım 7 defa tüp bebek denedik (3 defa tarnfer oldu 4 tedavi iptal)ağır erkek infertilitesi bendede yumurta kalitesi sorunu var hormonlar vs sorun yok

hemde ne ağrılı canım ölücem ağrıdan ağrı kesicide içmek istemiyorum...senin kaçıncı denemende tutmuştum bebişin canım geçmişi anımsayamadım kusura bakma canım ya..

Benimde ikinci denemede tuttu...c.nmmm benimkide cokk agrili olmystuuvcok iyi hatirliyorumm cokk siddetli ve yogun bi kanamaydii doktorr cekebildin yere kadar cek cok kotu olursan ic bitane agri kesici demisyi.kanamayi kesip kist yapiyomus bu agri kesiler zaten genc kizlimdada hep ben gripin icerdim cok agrili olurdu derlerdi icme beben olmaz dye donleyen kim cunku cok agrili olurduu..

benim adetlerim kızlığımda hiç ağrılı olmazdı bayağ yoğun geçerdi o zamanlar..yani bol bol yumurtlamışım gençliğimde..canım dün gece uyuyamadım ağrıdan..sabah kalktım yine ağrım var ama dünkü gibi yoğun değil ağrım..neden böyle olduğuna hiç anlam veremedim hiç böyle uzun süren ağrılı adet olmazdım ağrı olsada 1 saate geçerdi...yarın randevum var yumurta takibi yaapan doktrumla bakalım nasıl bir yol izliycez bu ay ara vericekmi ..sen ikinci tüp bebek denemeni kaç ay sonra başlamıştın canım..bu arada bebişler nasıl canım hisetmeye başladınmı hareketlerini bebişlerin...günler geçiyo canım az kaldı bebişleri kucağına almaya...

canım benimde allahın izniyle iiki emuşum oldu.. allah hepimizinkini bereketlendirsin can versin kan versin..

canım nede olsa içine embriyo konuluyor embriyo tutunamayıp dışarı atılmış oluyor..o yüzdende düşük gibi yogun kanama oluyor..senin ilk olduğu için farklı gelmiştir..bizdede aynı oluyor canım..endişelenme her şey yolunda..önümüzdeki süreçte işallah yine klomenle denersin..neden dondurmaya karşısın canım sonuçta allah ol deyince olmuyormu..donmuşlarla hamile kalan çok var..bence sende düşün hazır yumurta veriyoen değerlendirelim derim..

Cnmm normaldee uc ay ara sonrasi baslarsinnnn...ama ben uc ay antibiyotuk tedavisi gordum zekai tahir burak sagolsun en etkili mikrobun yayilmasina zemin haxirladi hic bakmadilar bakin dedikce mantar ilaci verip gonderdilerrr....
O yuzden ben 5ay sonra basladinmm canimm

cansucum nasil geciyor hamileligin gectimi bulantilarin? hareketlerini hissetmeye basladinmi ....
Eeevett kelebekk gectii bulantimm.hareketlerni hissediyorum ama oyle cokk dgll yani gunde ya en fazla iki yada uc bazen duymuyorum..daha iyim ama bu seferde agirlasma basladim..anliycan biri bitiyo biri basliyoo...sende ne var ne yok seninki kizdi dimii

tam kesin degil ama kiz gibi demisti...ya neguzel ben halen hissetmiyirum neden acaba zaten hep icimde korku var:-(

canım doktor uygun görürse dondururuz diye düşünüyorum tabi güzel kaliteli embiryolarım oluşursa..Aslında yumurtamız bitmeden bikaçtane dondurabilirsek iyi olur diye düşünüyorum şansımız daha çok olabilir..belki biri hemen tutar diğer dondurulmuşlarla yumurtamız bitse bile ilerde 2.bebeği düşünebiliriz diye düşünüyorum..canım ben artık hiç ilaç kullanmıcam doğal gelişimini takip edicez güzel gelişen olursa değerlendiricez ilaçsız olcağı için ara vermeye gerek heralde olsaydı doktorda sölerdi..inş bugün güzel haberlerle gelirsin canım..

Tatlim 20.haftaya gelcek oldun niye belli dgll onu anlamadimm;-);-) tek bebek oldugu icin daha rahat gosterir pipisinii ;-)

canim ben en son gittigimde 16 haftalikti doktor kiz sanki demisti oyuzden kesin belli degil diyorum ya saglikla bi gelsinde kiz erkek farketmez...ya canim benim canimi sikan ben halen hareketlerini hissetmiyorum yaa icim bombos gibi hic bi agrim sizim yok sanki bisey oldu bilmiyorum nolcak böyle ((

baharcim bencede dondurmayi dusun biraz zahmetli olur belki ama en azindan uc dört tane yumurtan olmus olur...allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah...

iyi akşamlar kızlar saolsun yeterim benden haberdar etmiş sizleri evet 3 denemem ve hamileyim pazartesi bebeğimi göreceğim
28 gün oluyor o gün tabi son adet den sayıyorlarmış o zaman 6 hafta belki kalp atışınıda duyarım allahım herkese nasip etsin pazartesi olsaydı oh diyeceğim gerçi tehlikeli dönem ilk 4 ay ama yaradanım inş. bebeğimi bu sefer bana bağışlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…