Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yok gonalf kullanmadım onu normal tüp bebekte kullanmıştım
suan sadec serephone ağızdan hap kullandım sol yumurtam calisti ama akupunkturda yaptırdım şimdi hastaneden geldim 2 yumurtam toplandı hepimizi için hayirlsi doğal siklusta yani

maşallah valla. bugün ben arkadaştan gene iki fırt çektim. napim ya valla

beyazcım dualarımız seninle canım insallah güzel haberlerle gel
pek güzel bir haber sayılmaz ama benim yumurtaların ön plana çıkanlar hariç diğerleri gözükmedi bile nasıl oluyorsa. iki tane var. biri antral diğeri immatür. eğer baştan bu söylenseydi es geçerdim sanırım. ama artık yola çıktım bir kere allahım hayırlısını versin...

işalllah o iki yumurtan da sana bebek olarak geri döner:)

Selam kızlar 2008 şubat ayında bende sigarayı bıraktım.Çünkü o dönem eşim amaliyat olmuştu gece gündüz bbaşında uykusuz gezerken çok içmişim ve içtiğim son sigaradan tiksindim,zevk almadım hatta yarım söndürdüm.Yaklaşık 3 yıl olacak ara ara canım istedi ama içtiğim zamanki zevki alamıyacağım için içmedim.İnşallah da içmem.Ayrıca kilo da aldım,olsun içmemek çok iyi bırakanları tebrik ediyorum.

Starsuzi canım doğal beslenmeme devam ediyorum.inşallah şubattada yumurtalarım iyi olur.Dualarım hepinizle.İnşallah olacak pozitif olalım.

emikad aramıza hosgeldin insallüzel yumosların olur canım
bu arada semos canım neler oldu haber beklıyoruz senden

Şşşşşşşşşşt kampçılar, şaşırtmaca yaptım, boruyu şimdi çalıyorum, tattarataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, toplanın bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Yat borusu, kalk borusu, bu da kamp kaçağı borusu

Edajanımmm nerelerdesin yahuuu..ceza yazacagım .bu akşam kamp ateşini sen yak
buarada kamp sakinleri İmojanımdan haber yok?

Suzişkom geldim

Neredeyim derseniz, anneme kaçıyorum fırsat buldukça, çünkü orada 15 aylık cadı mı cadı bir yeğenim var, her fırsatta onunla azmaya gidiyorum, cadıyı yerden yere vurup kudurtuyorum, ikimize de süper geliyor Akupunkturum, stres topum o benim

Bu arada yokluğumda ateşi yakıp söndüren kampçılara müteşekkiriz efenim

Zelalca yumurtaların olgunlaşmıştır inşallah canım... Beyazcığım dualarımız seninle... Güçlü arkadaşım Suzişkom, hep birlikte yola devam canım, hem yola hem kampa İmocaaanıııım, topla bakalım çimleri Gül, emikad, dus, ses, semosh ve diğer arkadaşlar, öperim yanaklarınızdan

Son düzenleme:
ama ben bugun cok yorgunum bugun biraz evimle ilgilendim onunda bakıma ihtiyacı vardı.bu arada hastalandım galiba yarın hastaneyi arıcam bilenmeze
dogru ayol alıyorum az kaldı

Merhaba Duscuğum, sıhhatler olsun canım, temiz temiz oturursun şimdi misler gibi Sen yolunu al, bizler de arkanızdan geleceğiz inşallah canım

slmmmm hanımlarrrr banada dğal siklus denmiştiiiiii ista da değilimmmmmm,akupuntur vssss diğerrr tedavilerle vsssss bahçeci de ne kadara mal olduuu

yaptıranlarrrr bilgi verirse sevinirimmmm

ezanla beraberrr allahımmmmm cümlemize sağlılklı hayırlıııı haberler lmayı nasipp eyle ya rabbimmmmmm AMİNNNNNN

BEN DAHA SONRA GELİRİMMMMMM öpt siziii

Canım ben hastalandım yarın merkezi arıyacagım .doktor uygun görürse baslarım insallah .
Ben uzun zaman dan beri dikkat ediyorum yediklerime insallah olumlu sonuc alırız hepimiz
yumurta gelisimini bende tam bilmiyorum doktorum cok fazla ayrıntı vermiyo ben herseyi
kafama takan bir insan oldugum icinmis bekliyecegiz bakalım zaten olumlu gelisirse herseyi
uzun uzun yazarım canım

Duş canım merak etmişsin çok sağol.gittim dün doktora.adetin 3. Günüydü.1 folikül gördü yalnız doktor .femera verdi ona başladım.inşşş. Kaliteli yumoşlar olur.iğne vermedi henüz.bakalım büyüyecekmi benim için dua edn arkadaşlar.
Edacım hoşgeldin.bizde yanaklarından öpüyoruz seni canım

Geçen ay femeraya ve puregona rağmen folikül büyümemişti.şimdi ne kullanayımda femerayla beraber folikül büyüsün.çarşamba ilacım bitiyor.perşembe doktor kontrole çağırdı.rabbim yardımcımız olsun inşşş.

merhaba canım tüp tedavisi mi yoksa normal siklüs mü?

ben sigara ile yaptığım mücadelede pes ettim...
bu tedaVİ DE böylece içime sinmiyor... çok üzgünüm...

semos cok sevindim canım hayırlı olsun insallah
keciboynuzu pekmezi bal felan de ye
dikkat et biraz canım öptüm perseme allah nasip ederse güzel haberle gel

beyaz yazık ediyosun ya
kafanda bitir artık sigara olayını benim esimde tiryakıydi valla ramazanda bıraktı
bir artık asla icmem diyo nefes almaya basladım diyo

Son düzenleme:
ben sigara ile yaptığım mücadelede pes ettim...
bu tedaVİ DE böylece içime sinmiyor... çok üzgünüm...

Beyazcığım, çok zorlanıyorsun gördüğüm kadarıyla bu konuda Canım, bırakmıyorum, sadece tedavi sırasında ara veriyorum diye telkin etsen kendini... Ya da şu nikotinli sigaralarla idare etmeye çalışsan :26: Hiç olmadı günde 1 ya da 2 tane içsen.. Şimdi bu kadar gergin bir dönem yaşarken bırakmak çok zor geliyor sana anlıyorum seni canım, ama içmek de tedavinde moralini bozacak, güvenini azaltacak ... Beyazcığım yapabilirsin, bak bu sayfada bunu başarabilen arkadaşlar da var... Biraz sabır arkadaşım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…