maşallah valla. bugün ben arkadaştan gene iki fırt çektim. napim ya vallacanım benim güzel haberlerini bekliyoruz. Bitirme kafanda şöyle de ben sigara 1 sene ara verdim kolayından başla. Ben bırakalı 7 ay oldu ve diyorumki 1 senelik ara bu az kaldı hatta çok istersem eşimle özel anlarda puro içiyorum. kandır kendini beyazım :)
pek güzel bir haber sayılmaz ama benim yumurtaların ön plana çıkanlar hariç diğerleri gözükmedi bile nasıl oluyorsa. iki tane var. biri antral diğeri immatür. eğer baştan bu söylenseydi es geçerdim sanırım. ama artık yola çıktım bir kere allahım hayırlısını versin...beyazcım dualarımız seninle canım insallah güzel haberlerle gel
işalllah o iki yumurtan da sana bebek olarak geri döner:)Yok gonalf kullanmadım onu normal tüp bebekte kullanmıştım
suan sadec serephone ağızdan hap kullandım sol yumurtam calisti ama akupunkturda yaptırdım şimdi hastaneden geldim 2 yumurtam toplandı hepimizi için hayirlsi doğal siklusta yani
Edajanımmm nerelerdesin yahuuu..ceza yazacagım .bu akşam kamp ateşini sen yak
buarada kamp sakinleri İmojanımdan haber yok?
slmmmm hanımlarrrr banada dğal siklus denmiştiiiiii ista da değilimmmmmm,akupuntur vssss diğerrr tedavilerle vsssss bahçeci de ne kadara mal olduuu
yaptıranlarrrr bilgi verirse sevinirimmmm
ezanla beraberrr allahımmmmm cümlemize sağlılklı hayırlıııı haberler lmayı nasipp eyle ya rabbimmmmmm AMİNNNNNN
merhaba canım tüp tedavisi mi yoksa normal siklüs mü?Geçen ay femeraya ve puregona rağmen folikül büyümemişti.şimdi ne kullanayımda femerayla beraber folikül büyüsün.çarşamba ilacım bitiyor.perşembe doktor kontrole çağırdı.rabbim yardımcımız olsun inşşş.
semos cok sevindim canım hayırlı olsun insallahDuş canım merak etmişsin çok sağol.gittim dün doktora.adetin 3. Günüydü.1 folikül gördü yalnız doktor.femera verdi ona başladım.inşşş. Kaliteli yumoşlar olur.iğne vermedi henüz.bakalım büyüyecekmi benim için dua edn arkadaşlar.
Edacım hoşgeldin.bizde yanaklarından öpüyoruz seni canım
ben sigara ile yaptığım mücadelede pes ettim...
bu tedaVİ DE böylece içime sinmiyor... çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?