ben ağustosta sadece 2 yumurtayla başladım ikiside 1. kaliteydi 10 hücreli ama olmadıhosbulduk gulcum... ben suna inaniyorum.. bir defa bile hamile kalanlar sanslilar.... diger hamilelikleri yakindir. en azindan sunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun... elbette bu yeterli degil. ama inaniyorum ki son tedavini goreceksin...
ya kisslar aklima bisi takildi... aramizda kimler simdiye kadar transfer asamasini gordu? kac yumurtadan kaci dollenen oldu gercekten merak ettim...
suziskom bisi daha.. tatliskom cok seyleri karistirma.. bir yeri duzeltelim derken daha da yikmayalim. ben en son tedevimde herseyden iciyordum ilac kutum vardi o yetmiyordu disari ciktigimda da bir suru hap aliyordum yanima kafayi yemistim bir ara.. simdi gerekli olanlari iciyorum. yumurtalarimizida bozmayalim.. bugday cimi aldim bu arada tazecik kiyamiyorum koparip onlari blendirlamayi
DHEA sizde çarpıntı yaptımı ben ya kuruntu yapıyorum ya kilodan yada DHEA dan :)
Herkes uyudu burası sessizleşti Eda birazdan gelip yat borusu çalıcak :))) İi geceler Allah rahatlık versin hepinize
ayyyyyyyffff oku oku yetisemedim ayooolll :))) kokoslar gibi dedim :))))
suziskom senin gardinin dusmemesine sevindim. zaten ilacsiz tedaviydi. hic uzulme bitanem... her yenildigimizde daha cok kamcilaniyoruz. daha guclu ayaga kalkiyoruz.
hosbulduk gulcum... ben suna inaniyorum.. bir defa bile hamile kalanlar sanslilar.... diger hamilelikleri yakindir. en azindan sunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun... elbette bu yeterli degil. ama inaniyorum ki son tedavini goreceksin...
ya kisslar aklima bisi takildi... aramizda kimler simdiye kadar transfer asamasini gordu? kac yumurtadan kaci dollenen oldu gercekten merak ettim...
suziskom bisi daha.. tatliskom cok seyleri karistirma.. bir yeri duzeltelim derken daha da yikmayalim. ben en son tedevimde herseyden iciyordum ilac kutum vardi o yetmiyordu disari ciktigimda da bir suru hap aliyordum yanima kafayi yemistim bir ara.. simdi gerekli olanlari iciyorum. yumurtalarimizida bozmayalim.. bugday cimi aldim bu arada tazecik kiyamiyorum koparip onlari blendirlamayi
imojcum ilk tüp bebek denemen de 3 toz 3 su kullanılmasına ragmen 5 yumurta cıktı 1 tane 7 hucreli transfer edıldı düsükle sonlandıhosbulduk gulcum... ben suna inaniyorum.. bir defa bile hamile kalanlar sanslilar.... diger hamilelikleri yakindir. en azindan sunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun... elbette bu yeterli degil. ama inaniyorum ki son tedavini goreceksin...
arkadaslar baya kaynatmıssınız yetisemedim
hepinizi cok seviyorum yarın görüsmek üzere
ohhh tadını çıkart imojanımmm..iyi geceler bize.:))
düş nerelerdesin?gelişmelerden bizi haberdar et.
merhaba arkadaşlar;Inşşş. Sende bırakacaksın ben inanıyorum.eğitimcisin sen.kafanda bitirmen önemli önce gerisi gelir sonra
merhaba arkadaşlar;
hastanenin lobisinde bekliyorum. randevum 9 30 daydı ben 10 30 da geldim hastaneye bir saatte onlar roter etti. napalım demekki geç gelinse de oluyormuş...
sigarayı kafamda bitiremiyorum işte sorun da bu
çok öptüm hepinizi
hosbulduk gulcum... ben suna inaniyorum.. bir defa bile hamile kalanlar sanslilar.... diger hamilelikleri yakindir. en azindan sunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun... elbette bu yeterli degil. ama inaniyorum ki son tedavini goreceksin...
beyazcım dualarımız seninle canım insallah güzel haberlerle gelmerhaba arkadaşlar;
hastanenin lobisinde bekliyorum. randevum 9 30 daydı ben 10 30 da geldim hastaneye bir saatte onlar roter etti. napalım demekki geç gelinse de oluyormuş...
sigarayı kafamda bitiremiyorum işte sorun da bu
çok öptüm hepinizi
duscum simdi son durumlar nedir sende? bu arada hamile kalmissin... eminim inanilmaz bir duygudur tarif edilemez bisi... bu sefer insallah son tedavin olur ve bebegine kavusursun tatlim... kocaman bir haftayi daha devirdik arkadaslar... zaman ne cabuk ilerliyor... offfffff offffff efkar basti :) iyiki varsiniz can yoldaslarim... topikten birer birer cifter cifter insallah hamile olarak devam edebiliriz... bunu kalpten diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?