Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yarın adetim 3.gün geçmiş olacak hep günü gününe olurdum şimdide bende bir korku saldı kist falanmı var die ii ce psikopata bağladım DHEA adet gecikmesi yaparmı arkadaşlar

gülüm benim tedavi cuma günü iptal oldu...:50:
zaten ilaç almamıştım tek fosikül:D oda gelişmedi zaten

Merhaba Starsuzie
Üzüldüm iptal olduğuna seni ve ses82yi yakından takip ediyorsum ancak iş saati bittikten sonra adam gibi girebiliyorum çok yazamıyorum ama hep okuyorum . Napacaksın kürlerden sonra gene dogal siklus devammı ? Kacıncı gunde iptal olduguna karar verdi doktor .

Benim için önemli bir soru soracagım sana bu iptal olan aşamaya kadar hiç para verdinmi merkezine ? Yani bunu cok merak ediyorum paralar ne asamada veriliyor ve yanıyor eger olmazsa

Yarın adetim 3.gün geçmiş olacak hep günü gününe olurdum şimdide bende bir korku saldı kist falanmı var die ii ce psikopata bağladım DHEA adet gecikmesi yaparmı arkadaşlar

Gülcüğüm, DHEA bende gecikme yapmamıştı... Hamile olabilirsin canım belki de, idrarda hemen çıkmamıştır belki.... Sürpriz istiyoruz, sürpriiiiiiiizzz :61:

Gülcüğüm, DHEA bende gecikme yapmamıştı... Hamile olabilirsin canım belki de, idrarda hemen çıkmamıştır belki.... Sürpriz istiyoruz, sürpriiiiiiiizzz :61:

Yok bitanem bu fortel 7 gün önce tespit ediyor bide bende hamilelik belirtisi iştah kapanması ben hamile olmadığıma eminim de kötü birşey olmaz inşallah burda hep okuyorum bazen yediklerimizde kist yapıyormuş. geçen adetimdede o kadar az gelmiştiki korkum ondan aslında hakkımızda hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
imoje sekerim takip edememissin benim ki biraz degisik bir uygulama oldu .
yumurtlama zamanım tespit edildi ertesi gün doktorum organutron adında 3 sırınga
yani igne verdi bunları üst üste vurdur dedi bide bant verdi bantı gün asırı degistir dedi
hastalan merkezi ara dediler.bende aradım simdi telefon bekliyorum emine hanımdan

duscum ben de hani igne vuruluyorsun felan ya baska bir protokol dur sandi,. yani tedavide oldugunu sanmistim. o nedenle kafam karisti bir sorayim dedim...

suziskom vitex gunde uc tane aliyorum senin neden bir tane? sividan olsa 60 damla gunde uc tane... yani tabi hormonunda dengesizlikler varsa al onu...
fsh dusuruyor ya..
gulcum akupunckture yi bende kesinlikle tavsiye ederim. Allahin izniyle bende randevu alacagim bu hafta gideyim yeni yeri goreyim. bitkiselleride size yazarim adamin verecegi..
edajanim sende cipsler felan dedik affedelim ama bir daha olursa dedigim gibi tek ayak ustunde saatlerce duracaksin transferin bile tek ayak ustunde yapacaklar ona goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
beyazimdan haber yok midur daaa?
aklima dun bisi takildi arkadaslar bizim bu konustugumuz toplastigimiz guzel mi guzel bilgi yumagimizin topigini acan arkadas nerede? :) yani aklima geliverdide :) hamis olarak ayrildiysa sevinirim gercekten...

arkadaslar klinigi aradım yarın 1 de randovim var doktor uygun bulursa insallah baslayacagım .dua edin

insallah bu son tedavin olur duscugum.. bol bol yumoslarin olur... ve kaliteli kaliteli dollenirler... (Amin)

Şifalarını görelim inşallah tez zamanda Suzişim :61: Nasıl yutacağız gerçekten 10 tane aç karnına yawww, üstüne yemek yemeyiz artık :86:

Suzişim, senin liste süpermiş, bu yumurtalar bir azacak sonunda tutamayacağız :66::66:

vala şeker ben hırs yaptım olursa 1 taneyle kalmıycam her yıl tane 3 4 artık allah nasip ederse tabii:34:

canım benim hayırlısı sen bu yediklerinle Allahın izniyle bu adetinde bol bol kaliteli yumurta çıkartırsın zaten bir tane olsun bizim olsun :49:
inşallah gülümmm herşey yımırtalar için.aktarları zengin ettik valla.çok yatırım yaptık bu yumurtalara.altın yumurtalar:60:

cnm DHEA adet gecikmesi yapmaz...:64:hamile olabilirsin..inşallah..buranın ilk hamilesi sen olursun..sahi acaba ilk kim hamile kalırkine...
şuan hamileliğe en yakın beyazım sonra düş başka varmı tedavide..haaa ses var ses ses ver bakem:32:

Merhaba Starsuzie
Üzüldüm iptal olduğuna seni ve ses82yi yakından takip ediyorsum ancak iş saati bittikten sonra adam gibi girebiliyorum çok yazamıyorum ama hep okuyorum . Napacaksın kürlerden sonra gene dogal siklus devammı ? Kacıncı gunde iptal olduguna karar verdi doktor .

Benim için önemli bir soru soracagım sana bu iptal olan aşamaya kadar hiç para verdinmi merkezine ? Yani bunu cok merak ediyorum paralar ne asamada veriliyor ve yanıyor eger olmazsa

doğal siklus için sürekli kontrol şart.ben sürekli kontroldeyim ilk fırsatta tedavi başlayacak.artık doğal ,ilaçla nasıl olursa:34:

yumurta toplamada sanırım.o level e gelemedim.ben daha level 1 im:)))

suziskom vitex gunde uc tane aliyorum senin neden bir tane? sividan olsa 60 damla gunde uc tane... yani tabi hormonunda dengesizlikler varsa al onu...
fsh dusuruyor ya..
gulcum akupunckture yi bende kesinlikle tavsiye ederim. Allahin izniyle bende randevu alacagim bu hafta gideyim yeni yeri goreyim. bitkiselleride size yazarim adamin verecegi..
edajanim sende cipsler felan dedik affedelim ama bir daha olursa dedigim gibi tek ayak ustunde saatlerce duracaksin transferin bile tek ayak ustunde yapacaklar ona goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
beyazimdan haber yok midur daaa?
aklima dun bisi takildi arkadaslar bizim bu konustugumuz toplastigimiz guzel mi guzel bilgi yumagimizin topigini acan arkadas nerede? :) yani aklima geliverdide :) hamis olarak ayrildiysa sevinirim gercekten...

imojumm benim vitex sıvı 30 damla kullanıyporum.haklısın aslında sabah 30 akşam 30 toplamda 60 damla olmalı yazıyo..çok şey içiyorum die tek alıyorum.

bu topigi açan hakkaten nerelerde bi araştırayım merak ettim..biz geldik sahiplendik.))))
beyazım nerelerdeeeeesin bak merak ediyoruzz...birazdan gelir gerçi ben biliyorum:34:inşallah herşey çok güzel olacak.

arkadaslar klinigi aradım yarın 1 de randovim var doktor uygun bulursa insallah baslayacagım .dua edin

cnm inşallah başlarsın tedaviye .....bol şanş....habersiz bırakma tabi bizi

suziskom gunde 60 damla degil her defasinda 60 damla yani 60 X 3 :) bu arada biraz evvel tazecik cimlerime kiydim kestim ve blenderden cektim. yemin ediyorum tazesinin tadi acayip yaaa.. tovbe tovbe.. sifa olsun.. ama sanki haplari daha mi iyi. dusun gecen tedavide gidip bir tek atiyordum hemen ardindan porakal dilimi veriyorlardi :)

..

Vallahi yapsınlar imocum :9: Benim yatık transferler tutmuyor zaten, belki tek ayak üstünde tutar :21:

kislar bir bilgi de benden.. dong quai nin arkasini okudum bugun ona da baslayacaktim... Regl donemi disinda kullaniniz diyor... ona gore tatliskolarim regl liyken kullanmayin... ben dun gece regl oldum.. bugun ikinci gunum. acaba yarin fsh mi olctursem mi? yoksa diger ay mi olctursem? offf kafam karisti.. birde tatlilarim bana hakikaten su klinik iyi diye bileceginiz bir klinik var mi? yani durumumuz malum bize ozel ilgi gerek...

suziskom gunde 60 damla degil her defasinda 60 damla yani 60 X 3 :) bu arada biraz evvel tazecik cimlerime kiydim kestim ve blenderden cektim. yemin ediyorum tazesinin tadi acayip yaaa.. tovbe tovbe.. sifa olsun.. ama sanki haplari daha mi iyi. dusun gecen tedavide gidip bir tek atiyordum hemen ardindan porakal dilimi veriyorlardi :)

Ben yine mi yakalayamadım bu kampçıları... Millet siz sıvı içiyorsunuz da ben niye hap aldım acaba :27: Benimki Natures Way Vitex 400 mg., 3 tane mi almalı bundan şimdi :17:

Ben yine mi yakalayamadım bu kampçıları... Millet siz sıvı içiyorsunuz da ben niye hap aldım acaba :27: Benimki Natures Way Vitex 400 mg., 3 tane mi almalı bundan şimdi :17:

ben gecen tedavide almistim sivisini.. acupuncktureci oyle istemisti sivi daha etkii olur demisti.. ama simdilerde hapini aliyorum ama gunde uc defa... hap daha kolayima geliyor ne yalan soyliyeyim :)

sira sana da gelecek... kislar ben istanbula geldigimde bir toplanalim yaaa hep birlikte bir bitkisel parti verelim :)))

tikkat tikkattt kamp sakinlerine duyrulur dong quai regl doneminde kullanilmiyormus... tikkkkat tikkkaaaat :) duymayanlar duyanlara anlatsin :))))

ayy ben 2nizide yerim kamp şekerleri:54:

yavyu kurt o yüzden herkes kamp için neler yapıyor paylaşa diye ferman verdik herhal:40:

hapınıda ben bilmiyordum:)))ben sana şimdi özelden link atarım ne kullandığıma bakarsın..

yaaa buluşalım bitkisel bi parti olsun gerçekten..ozamana kadar yeşermezsek:60:

aslanpençesi içerken,hayıt macunu yiyerz ne dersiniz:9:

Back
X