Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hastalandım yarın merkezi arıyacagım .doktor uygun görürse baslarım insallah .
Ben uzun zaman dan beri dikkat ediyorum yediklerime insallah olumlu sonuc alırız hepimiz
yumurta gelisimini bende tam bilmiyorum doktorum cok fazla ayrıntı vermiyo ben herseyi
kafama takan bir insan oldugum icinmis bekliyecegiz bakalım zaten olumlu gelisirse herseyi
uzun uzun yazarım canım
ciddimisin imojum? üzerinde günde 1 yada 2 kez 30 damla diyore...suziskom gunde 60 damla degil her defasinda 60 damla yani 60 X 3 :) bu arada biraz evvel tazecik cimlerime kiydim kestim ve blenderden cektim. yemin ediyorum tazesinin tadi acayip yaaa.. tovbe tovbe.. sifa olsun.. ama sanki haplari daha mi iyi. dusun gecen tedavide gidip bir tek atiyordum hemen ardindan porakal dilimi veriyorlardi :)
Ben yine mi yakalayamadım bu kampçıları... Millet siz sıvı içiyorsunuz da ben niye hap aldım acabaBenimki Natures Way Vitex 400 mg., 3 tane mi almalı bundan şimdi
![]()
ayy ben 2nizide yerim kamp şekerleri
yavyu kurt o yüzden herkes kamp için neler yapıyor paylaşa diye ferman verdik herhal
hapınıda ben bilmiyordum:)))ben sana şimdi özelden link atarım ne kullandığıma bakarsın..
yaaa buluşalım bitkisel bi parti olsun gerçekten..ozamana kadar yeşermezsek![]()
aslanpençesi içerken,hayıt macunu yiyerz ne dersiniz![]()
:)))))))))))))))))))) hatta incir kuru bardagindan da fal bakariz :)) ustunede sogan suyu ictik mi aksama kafayi bulmus bir sekilde misil misil uyuruz artik :) hehehhehe
karnim agriyorbana bir masal anlatirmisin suziskom :)
imojum bak nasıl saçmalamışım:)hahahaaa
seviorum sizi yaaa iyi ki varsınız .
dilaracim incir kuru ve sogan kurunu ayni zamanda yapmayin diyorlar... ben oyle okudum sirayla sogan ilk once sonra incir oneriyorlar...
basiniza aktarci kesildik :)))