Canlarım, çok teşekkür desteğinize... Artık o kadar yoruldum ki her gidişte, her seferinde kötü haber almaktan... Yoruldum artık cidden ve de söyleniyorum işte

İmocanım, uyacağım tabii önerilerine canım, vitexi almıştım ama dong quai almadım, onu da mı alayım dersin ?? Hangi marka, nereden alacağız ??
FSH konusunda geçen ay kararsız kalmıştım biliyorsunuz, deneme öncesi baktırmalı mı baktırmamalı mı diye.. Sonunda dayanamayıp baktırdım, iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum, baktırmasaydım belki de doktor yazacaktı bu testleri istemeden raporu, ben de denemeyi yaptıracaktım mecburen... O zaman da belki negatif sonuç hırpalayacaktı beni bilemiyorum :26: Ulun Beye mail attım erteleme konusunda, bakalım ne diyecek...
Yalnız FSHdaki bu düzenli artış ürkütüyor beni .. Mayısta 12, Haziranda 21, Temmuzda 28 olan FSH ım, bugün 40a varmış durumda.. Endometriosiste FSH iniş çıkışların olabileceğini söylüyor doktorlar ama hala çıkıyor bende

FSH: 39.09 TSH: 1.07 Estradiol: 57 LH: 11.09 Prolaktin: 8.98
Doktor 40 FSH'ın menopoz sayıldığını ve bu durumda tedavinin mantıklı olmadığını, hormon almamam gerektiğini, rapor da yazamayacağını söyledi. Önümüzdeki ay reglin 2. günü hormon profili yapılacak, 5. gün klomen başlanacak, 9. gün tekrar hormon profiline bakılacak... Yumurtalarımın iflas edip etmediği kontrol edilecekmiş
İşte böyle haberler... Galiba İmocumun dediği gibi FSH düimeden denememek lazım.. Birkaç ay deneyip eğer düşmüyorsa o zaman göze alıp denemek lazım galiba... Ne dersiniz ?
Kocaman öpüyorum sizi canlarım, sağolasınız
Ses canım, hayırlı haberlerini alalım inşallah, hep birlikte keyiflenelim