Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet topik annesi valla cok güldüm insallah ne mutlu oluruz :9:
ben ona hep ikiz annesi diyorum bir seyi kırk defa dersen olur ya
insallah olsun ya yakısır beyaza:7:

nasılsa sürekli kontrole gitmiyor musun?gene öyle oldğunu düşün.ben her 15 günde 1 doktordayım tedaviye

başlasamda kontrole gidiyorum gibi olacak:13:

aslında bişey söyleyim mi?tedaviye başlayabilmek bile çok önemli geliyor...düşünün artık doğal yolla hamile kalmış bir

kadın bana ulaşılmaz geliyor:53:

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlıyorum ki sanki hayatta ulasılamaz bir sey gibi geliyo cok zor bir durum oyle doktorun öyle agzından cıkacak iki cümleye bakıyorum
dokunsan aglıycam:14: allah hepimize güzel sonuclar göstersin insallah canım.
birazdan gelicem :71:

Duscum hayirli ugurlu olsun tedavin.. insallah son tedavin olurda minigini kucagina alirsin...
bu arada senin dr. gercekten ilginc be tatlim... icikan dolmus da nedemek hassas ultrason aletleri bunlar... elbette reglliyken gidiyoruz... ILK DEFA BOYLE BISI DUYDUM!!!
evet dedigin gibi dr. lerin agzina bakiyoruz inan iyi seyler duymaya okadar cok ihtiyacimiz var ki... sen icini ferah tut bundan sonra... bak yaklasiyorsun bebegine...

suziskom tuttum bu anne olayini :) eninde sonunda cikacak bir hamile haberi bu topikten eminim...
bak devin hamileymis cok sevindim ona... okudun mu?

Yarasın Suziş :61: Çimi göreceğiz bakalım, kesmedi bizi, artık avuç avuç içmeye başladık hapları baksana :86:

edaaacan başladım çime,ya sen?

amanın ya sabahın bi körü iç 1 ,2 ,5, 9 sonu gelmedi...kız yeşermeyelim !!!:37: bunun bi kutusu bitince devam etmek

lazım...bişeyler hissetinmi?Sanki laksatif etkiye sahip gibi:60:

o siteyi copy ledim ama baktim biraz daha bakarim. tatlim acu.culer burada her biri baska baska veriyor mesela benim kisi. deha yi onermisti ben korktugum icin icmemistim. vitex ic dedi, total fertility diye bir hap vermisti gunde uc tane kapsuldu, kesinlikle taze bugday cimi ic hergun bir kucuk duble at dedi :))) sonra kendi yaptigi bir karisim vardi bah zen tang diye simsiyah bir su, uzerinde pompasi vardi ilik suyun icine gunde 6 tane cekip sikiyordum suyun icine iciyordum... bak onun icinde ne vardi bilmiyorum ama hormon duzenleyiciydi sanirim.. aksatmadan yapmistim. simdi bu hafta gidecegim mark bakalim ne verecek bana... sizede yazacagim kesin... bu arada sen bilgisayarda bize yazarken havadayken yaziyorsun dimi :) o macun adami ucurtur da :)))

imojum total fertility duymuştum.hatta ABD den getirtiyolardı tr de yokmuş....

kuşum sorma bomba gibiyim:51:yorulmak nedir bilmiyorum...:34:

:64:aaaaaaaaa süper haber bu...:nazar:dondurulmuşlarla denemişti..oh biri daha kurtuldu bu çileden:34:

darısı başımızaaa inşallah:emir_bebek:

düş bende ilk defa böle bişi duydum...yani içi kan dolmuş ilginç bi cümle olmuş..??ne demek istedi acaba?

gidince bir sorarmısın? KK dan arkiler merak ediyor dersin:1:

arkadaslar nasılsınız ?ben bugun gittim klinige tedaviye basladık cok sükür fakat kan cok fazlaymıs iceride onun icin su an yumosları göremedik .
lucrın vurdumdum 8 unıte bugun yarında 4 toz 1 su ile fostimon a baslıyorum .lucrin de devam edecekmisim cumartesi kontrol ve e2 testi yapılıcakmıs
cok korkuyorum kızlar ya doktora da dedim hocam cok korkuyorum ilk tedavide beni cok korkuttular diye inan dedi o zamankinden daha iyi yumurtlatıcam
seni dedi .starsuzi seni cok özledim nerdesin:43:

Canım tedavin hayırlım olsun.Anladığım kadar sen adetlisin.Adet kanamasından dolayı kan fazla demiş olabileceğini düşünüyorum.Önemli olan tedaviye başlaman ve moralini iyi tutman.Şimdi hatırla foliküller az dı.Dr.bile daha iyi olacak demiş .Lütfen rahat ol ,hayırlısıyla inşallah olacak.

gercekten bir sorarmisin? bende merak ettim.. en olursa olsun milyonlarca kadin reglliyken hassas ultrason aletiyle goruntuleniyor. ici kan dolmus gozukmuyor nedemek.. burada soyleseler gulerler vallahi.. gorunmuyor dese anlarim da kan dolmus demesi :) tovbe tovbee :) bak o dr. gecen gunde seni sinir etmisti hatirliyormusun. 7-8 tane yumos gorup sonrada olmaz tedaviye baslamayalim mi demisti ne demisti..

suzsiecim ben dun cimi kestim blendirledim. bugunde yapayimbende hapini sorsam mi o daha kolay dimi ic gec.. bunda kes bic blendirla biraz daha ugrasiliyor

imojum tazesi daha iyidir..fitamini boldur:1:

sen kesip ,biçip ,blendardan geçirmede usta oldun.....sek içme çarpmasın:60:

edajan aldığımız aynısı now marka 1 tanesi 500 mg ...usa den gelimouş zaten....bu nasıl bi marka acaba?daha farklı

markalar var mı ki? umarım kalitelisini kullanıyoruzdur:9: çim alıyoruz ama kalitelisinden deriz yane:56: ben otlıycam

zaten yakındaaa..enerjide fazla hergün 1 saat yürüyorum...:49:herşey şişmanlayabilmek için:60:

suziskom ben bugun gidecegim henry's farmers market e sorayim mi hangisi daha iyi diye? yoksa cok mu gec kaldik neticede almissin

Canım tedavin hayırlım olsun.Anladığım kadar sen adetlisin.Adet kanamasından dolayı kan fazla demiş olabileceğini düşünüyorum.Önemli olan tedaviye başlaman ve moralini iyi tutman.Şimdi hatırla foliküller az dı.Dr.bile daha iyi olacak demiş .Lütfen rahat ol ,hayırlısıyla inşallah olacak.

sagol emıkad cok ogun geliyo zaten kan bugun 2.günümdü insallah canım morel verdin
imojcum basladım ama cok korkuyorum

aman yarabbim tedaviye bile ilginc basladım su yumosları bi görsem cumartesi rahatlıyacagım valla

tatlim gorursun sen merak etme.. hatta bence baya cok gorecek gibisin bak cok iyi hazirlandin... icini dedigim gibi ferah tut.. panik yok.. oki mi?

imojumm henrinin çiftliğine bi sor bakem..:1:

bu kutudan sonrakini daha iyisi varsa onu alırım...bu haplar karışıpzehirlemesin bizi yawss:27:

abarttık mı acep?

Back
X