Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarasın SuzişÇimi göreceğiz bakalım, kesmedi bizi, artık avuç avuç içmeye başladık hapları baksana :86:
o siteyi copy ledim ama baktim biraz daha bakarim. tatlim acu.culer burada her biri baska baska veriyor mesela benim kisi. deha yi onermisti ben korktugum icin icmemistim. vitex ic dedi, total fertility diye bir hap vermisti gunde uc tane kapsuldu, kesinlikle taze bugday cimi ic hergun bir kucuk duble at dedi :))) sonra kendi yaptigi bir karisim vardi bah zen tang diye simsiyah bir su, uzerinde pompasi vardi ilik suyun icine gunde 6 tane cekip sikiyordum suyun icine iciyordum... bak onun icinde ne vardi bilmiyorum ama hormon duzenleyiciydi sanirim.. aksatmadan yapmistim. simdi bu hafta gidecegim mark bakalim ne verecek bana... sizede yazacagim kesin... bu arada sen bilgisayarda bize yazarken havadayken yaziyorsun dimi :) o macun adami ucurtur da :)))
arkadaslar nasılsınız ?ben bugun gittim klinige tedaviye basladık cok sükür fakat kan cok fazlaymıs iceride onun icin su an yumosları göremedik .
lucrın vurdumdum 8 unıte bugun yarında 4 toz 1 su ile fostimon a baslıyorum .lucrin de devam edecekmisim cumartesi kontrol ve e2 testi yapılıcakmıs
cok korkuyorum kızlar ya doktora da dedim hocam cok korkuyorum ilk tedavide beni cok korkuttular diye inan dedi o zamankinden daha iyi yumurtlatıcam
seni dedi .starsuzi seni cok özledim nerdesin![]()
Canım tedavin hayırlım olsun.Anladığım kadar sen adetlisin.Adet kanamasından dolayı kan fazla demiş olabileceğini düşünüyorum.Önemli olan tedaviye başlaman ve moralini iyi tutman.Şimdi hatırla foliküller az dı.Dr.bile daha iyi olacak demiş .Lütfen rahat ol ,hayırlısıyla inşallah olacak.