yumurta rezervimde azalma var ama henüz başarılı olamadım, bugün başladım tedaviye....
Canım hoşgeldinbende buralarda takılıyorum tedavin hayırlı olsun umarım istediğin gibi sonuçlanır bu grubun harekete ihtiyacı var
sende son durumlar nedir canım...arada yaz özletme kendini..bizde yazın hareket yok nedense canım..herkez tatilere giti galiba..biz başlayınca hepberaber başlıycaz inş sırayla alcaz hamiş haberlerimizi..
İnşallah canım 25 ine gün verdi doktorum ameliyat olacam kistide tüpüde alacak heralde inşallah başarılı bir operasyon olurda tez vakitte alırım bebeğimisonra 1 ay ara verecek sonra transfer bu kadar gelebildiğime şükrediyorum canım sende haberler nasıl beklemedeyiz heralde topluca :)
kızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim cvplarınızı tek tek alıntılayamadım malum oğluş durmuyo anca iki kelime fırsat bulabildim rabbim olmayanlara isteyenlerede nasp etsin cansucum cnm rabbim sizede şifa versin inş. nekadarlık oldunuz...
kızar br kaç gündür uğrayamadım eşimin babasınıkaybettik cuma günü
İnşallah canım 25 ine gün verdi doktorum ameliyat olacam kistide tüpüde alacak heralde inşallah başarılı bir operasyon olurda tez vakitte alırım bebeğimisonra 1 ay ara verecek sonra transfer bu kadar gelebildiğime şükrediyorum canım sende haberler nasıl beklemedeyiz heralde topluca :)
yumurta rezervimde azalma var ama henüz başarılı olamadım, bugün başladım tedaviye....
canimm senindemi rezervin azalmaya basladi( insallah bu tedavinle tez zamanda bebisine kavusacaksin.. amayacigim nerede basladin tedavine..
kızar br kaç gündür uğrayamadım eşimin babasınıkaybettik cuma günü
canimm biliyorsun benimde tup alindi ara verdim.. ne guzel bayagi yol katettin.. az kaldi bebisine kavusmana.. bu sorunuda hallettimi sira transfere gelecek:))
Benim problenim bu zaten tatlim. Uludag uni.tip fakultesinde basladim. Bugun altinci gunum igneler ile... Amh 0,79 bende. Pazartesi gunu sagda uc solda iki folikul gorulmustu bugun sagda dort solda uc folikul goruldu. Umarim kaliteli yumiler elde edebiliriz. Gecen tedavide de 8-9 tane olcu alitolardi ama uc yumurta toplanmisti. Sagdakiler 7-6,5-6 ve 5; soldakiler 12-6 vve 5 olculerinde. 12 neden o kadar buyuyo da digerleri geri kaliyo anlamiyorum. Diger tedavide de boyle onden gidenler oldu iste ve onden gidenler ancak toplanabilmisti. Umarim birbirleri ile orantili gelisirler...
İnşallah hep beraber canım :) çok şükür buralara kadar gelebildikcanım sen ne kadar ara verdin transfer edilmeden önce kaç gün rahim hazırlanıyor amma çok soru var neyse şu ameliyatı bi atlatayımda sırası gelir inşallah bunlarında
inşallah tatlım doktor değişti zaten, önceden özeldeydim şimdi raporlu olarak devlette tedavi görüyorum. doktorum azcık sert olduğu söyleniyor ama benim kanım kendisin kaynadı... sonuçta oturup sohbet etcek halim yok, işini iyi yapsın yeter banaaayaa sadece rezerv azligin varsa iyi bu canim cunku bir sekilde tedavi protokollari ile bunu asabilirsin..sayinda hic dusuk degilmis canim ayyy insallah bu tedavinde bebisine kavusacaksin cnm..
canim iki ay ara verdim sol tup alindiya.. ewet sen hele bi operasyonu olda gerisi hallolur canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?