Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yumurta rezervimde azalma var ama henüz başarılı olamadım, bugün başladım tedaviye....

Canım hoşgeldin bende buralarda takılıyorum tedavin hayırlı olsun umarım istediğin gibi sonuçlanır bu grubun harekete ihtiyacı var

Canım hoşgeldin bende buralarda takılıyorum tedavin hayırlı olsun umarım istediğin gibi sonuçlanır bu grubun harekete ihtiyacı var

sende son durumlar nedir canım...arada yaz özletme kendini..bizde yazın hareket yok nedense canım..herkez tatilere giti galiba..biz başlayınca hepberaber başlıycaz inş sırayla alcaz hamiş haberlerimizi..

sende son durumlar nedir canım...arada yaz özletme kendini..bizde yazın hareket yok nedense canım..herkez tatilere giti galiba..biz başlayınca hepberaber başlıycaz inş sırayla alcaz hamiş haberlerimizi..

İnşallah canım 25 ine gün verdi doktorum ameliyat olacam kistide tüpüde alacak heralde inşallah başarılı bir operasyon olurda tez vakitte alırım bebeğimi sonra 1 ay ara verecek sonra transfer bu kadar gelebildiğime şükrediyorum canım sende haberler nasıl beklemedeyiz heralde topluca :)

kizlarr tedavi olanlar varmis aonuc bwkleyenler hayirli olsunn..gobisler bebeklee dolsunn..rabbimm bu guEl aydaa kimseyi bos cevirmesinnn....
bizde bgum.kiZjmi dr goturxez kuzum.cok usuyoo kanina baktircaZ bide surekli yesil kaka yapiyoo..
kizlarr inanin hic halim kalmiyo ama onlar icin degiyooo.

Allahimm siZlerede nasip etsinnnnnnnnnnn
..cunku gecen yil bende sizin gibiydimm..umutsuCa basladim tedavjm bana hayatimin iki guzel.cennwwt kokusunu getirdii..dualarimm sizinleee...kelebekkk ???? dogurdunmuu

inş bu ameliyan sonra bebeğine kavuşursun canım..bende kistlerim yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay kullandım kist gitmemiş yanına bir kardeş daha almış..bu ay yine devam doğum kontrol hapına canım..adetim bayramın3 yada 4 gününe geliyor bu ayda boş geçicek gibi görünüyor..

kızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim cvplarınızı tek tek alıntılayamadım malum oğluş durmuyo anca iki kelime fırsat bulabildim rabbim olmayanlara isteyenlerede nasp etsin cansucum cnm rabbim sizede şifa versin inş. nekadarlık oldunuz...

slm canlar sayfamız 3 sayfaya gerilemiş bir slm yazın eskilerrrr....

ALLAHIM analı babalı sağlıklı büyütsün meleğini canım..normal mı doğum yaptın kaç kilo doğdunuz canım...meleğini öp benim için canım...

kızar br kaç gündür uğrayamadım eşimin babasınıkaybettik cuma günü

canimm biliyorsun benimde tup alindi ara verdim.. ne guzel bayagi yol katettin.. az kaldi bebisine kavusmana.. bu sorunuda hallettimi sira transfere gelecek:))

yumurta rezervimde azalma var ama henüz başarılı olamadım, bugün başladım tedaviye....

canimm senindemi rezervin azalmaya basladi( insallah bu tedavinle tez zamanda bebisine kavusacaksin.. amayacigim nerede basladin tedavine..

canimm senindemi rezervin azalmaya basladi( insallah bu tedavinle tez zamanda bebisine kavusacaksin.. amayacigim nerede basladin tedavine..

Benim problenim bu zaten tatlim. Uludag uni.tip fakultesinde basladim. Bugun altinci gunum igneler ile... Amh 0,79 bende. Pazartesi gunu sagda uc solda iki folikul gorulmustu bugun sagda dort solda uc folikul goruldu. Umarim kaliteli yumiler elde edebiliriz. Gecen tedavide de 8-9 tane olcu alitolardi ama uc yumurta toplanmisti. Sagdakiler 7-6,5-6 ve 5; soldakiler 12-6 vve 5 olculerinde. 12 neden o kadar buyuyo da digerleri geri kaliyo anlamiyorum. Diger tedavide de boyle onden gidenler oldu iste ve onden gidenler ancak toplanabilmisti. Umarim birbirleri ile orantili gelisirler...

canimm biliyorsun benimde tup alindi ara verdim.. ne guzel bayagi yol katettin.. az kaldi bebisine kavusmana.. bu sorunuda hallettimi sira transfere gelecek:))

İnşallah hep beraber canım :) çok şükür buralara kadar gelebildik canım sen ne kadar ara verdin transfer edilmeden önce kaç gün rahim hazırlanıyor amma çok soru var neyse şu ameliyatı bi atlatayımda sırası gelir inşallah bunlarında

yaa sadece rezerv azligin varsa iyi bu canim cunku bir sekilde tedavi protokollari ile bunu asabilirsin..sayinda hic dusuk degilmis canim ayyy insallah bu tedavinde bebisine kavusacaksin cnm..

canim iki ay ara verdim sol tup alindiya.. ewet sen hele bi operasyonu olda gerisi hallolur canim..

yaa sadece rezerv azligin varsa iyi bu canim cunku bir sekilde tedavi protokollari ile bunu asabilirsin..sayinda hic dusuk degilmis canim ayyy insallah bu tedavinde bebisine kavusacaksin cnm..
inşallah tatlım doktor değişti zaten, önceden özeldeydim şimdi raporlu olarak devlette tedavi görüyorum. doktorum azcık sert olduğu söyleniyor ama benim kanım kendisin kaynadı... sonuçta oturup sohbet etcek halim yok, işini iyi yapsın yeter banaaa

canim iki ay ara verdim sol tup alindiya.. ewet sen hele bi operasyonu olda gerisi hallolur canim..

Benimde sol tüpüm alıncak kistimde sağda yumurta çıkan tarafımda inşallah daha fazla zarar görmez zaten 1 tane ancak toplanıyordu doktoruma böyle söyleyince o kadar da umutsuz olma dedi bana hayırlısı artık bu gece çokca dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…