Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sağlıkla büyüt canım oğlunu rabbim uzun sağlıklı ömürler versin ananlı babalı büyütsün inş

depresif canimm hayirli ugurluu olsumnmm

kac kilo dogduu kuzumuzx

gulnevaaa
cokk zorrlaniyimm bi zorki sorma ikisinede yetemiyon bi yerde suvluyon kendinii

canım o kadar zorluklardan sonra bebeklerine sağlıklı kavuştunya Allah büyük birşekilde büyücekler..yardım edicek kimsen yokmu canımcığım anane babane yardım etmiyolarmı..

canım ya allahım şifasını versin yavrunun..ikiz bakmak çok zor keşke anneler gelebilselermiş..ablamında ikizleri var şimdi büyüdüler 1 yaşlarına gelene kadar ablamın yanında kaldım bi ara 3 kişi bakıyoduk sonra başedemedik annemlere gittik orda kaldık..allahım yardımcın olsun..bizimkiler 13 yaşlarındalar şimdi..allahım sanada sağlıklı bi şekilde büyüdüklerini görmeyi nasip etsin..ben bildiğin gibi canım bi değişiklik yok iyiyim allaha şükür..

saol canım evet teyze oldum çok tatlı bi yeğenim var allahım bizlerede nasip etsin inşallah..iyi olcak bana ablalarımı yeğenlerimi ailemi görmek..güzel bi tatil olcak inşallh..

canım gözünaydın gülegüle büyüt bebeğini..allahım dualarını kabul etsin inşallah..benden güzel haber yok bebek yok..arkandan gelemedik malesef..

canım rabbim şifa versin bebeklerine bir an önce atlatsınlar bu sıkıntılı zamanlarda sanada güç kuvvet ve sabır versin rabbim inşşşş ben hamile değilim malesef

Saglikli ve mutlu bir yasam diliyorum bebegine, güzelliklere büyüt bebegini arkadasim.

kizlarrr inanin ikix akil isi dgll rabbimm teker teker versin dyorumm..annemler uc gun.kv 4gun kaliyo esim tatil ben ve gelen.anneler bakiyoo yani evde uc kisiyo ama hepimiİM.pestili cikiyooo....rabbkmm tex zamandaa karinlarinizi bebislee doldursunnn

canım Allahım hepimize sağlıklı ikiz melekler nasip etsin bu kadar senin hasretini anca gideririz..ben çook istiyorum ikizlerimin olmasını..Rabim ramazan şerifi yüzsuyunun hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin..ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..benim arkadaşımında ikizleri var şimdi bir yaşındalar oda çok zorlanmıştı..şimdi biraz rahatladık diyor..her bir yaşının güzelikleri farklıdır..sağlıklı olsunlarda canım bizi uyutmasın bebişlerimiz..

oğlunla bir ömür mutluluklar diliyorum polyanna ..darısı tüm isteyenlerin başına olsun..

Dr. Muhammed Bozdağ

“Ulusal bir TV kanalında yazar olarak konuktum. İbretli hayat hikâyesi ekrana yansıtılan bir hanım geldi stüdyoya. Kendisini görür görmez acılarının yüz çizgilerine sindiğini hissettiğiniz bir kadındı.

Hikâyesi şöyleydi: Uzun yıllar kocasıyla birlikte bebek istemişler, yıllar sonra bir bebekleri doğmuş. Lakin bir hastalığa yakalanmış bebek. Boğazından sürekli bir hortuma bağımlı olarak yaşama mahkum olmuş. Tükürüğünü yutarken bile boğulabilirmiş ve bu yüzden gece gündüz 24 saat birisinin sürekli başında uyanık olarak beklemesi gerekliymiş. O kadın bir yıldır bebeği başında böyle bekliyormuş. Eşi işten gelince nöbeti devralıyor, yardım ediyormuş ve kendisi depresyon haplarıyla ayakta duruyormuş.

‘Ya Rabbim! Ne ağır bir imtihan! Canın çıksa evladını bırakıp uzaklaşamazsın. Tuvalete gitsen korku içerisinde aceleyle geri dönmeye çalışırsın, gözlerin yaslandığın yerde uykuya dalar, azıcık bir iniltiyle yerinden fırlarsın. Evden dışarıya çıkamazsın, pencereye bile yaklaşırken çekinirsin. Bilirsin ki gerektiği saniyede orada olmaz da müdahale edemezsen, bebeğin ihmalin yüzünden boğulacaktır. Ne zor!’

Stüdyoda hanımı teselli etmeye çalışırken lafı geveledim, adeta saçmaladım. Ne diyebilirim ki! Gerçekten feci bir zorluk! Ancak kalbimden geçti, ‘Allah’ım, Sen hikmetsiz zerre iş yapmazsın. Elbette bu takdirinde de bir hikmetin vardır. Rahmet buyur, yardım et!’

Bu olaydan sanırım bir yıl sonra, o programın yapımcısı, aynı kanalda aktif rol aldığım başka bir programın yapıcısı oldu. Bir sohbet sırasında o olayı hatırlattım kendisine ve o hikmeti çözemediğimi söyledim. Bana baktı. ‘Hocam, şimdi size bir şey söyleyeceğim, şaşıracaksınız.’ dedi. Heyecanla gözlerimi diktim.

O programdan sonra o hanımla stüdyo arkasında sohbet etmiştik. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yıllarca çocuğu olmayınca evlat hasretiyle fevkalade yorgun düşmüş ve şöyle söylemiş: ‘Allah’ım bana öyle bir evlat ver ki, bir dakika bile yanından ayrılmayayım.’

Bu söz üzerine donduk kaldık. Evet, o ağır imtihanın sırrı bu duada saklıydı. Hamdolsun, cevabımı aldım. Zor da gelse Allah’ın takdirine güvenmenin, olur olmaz konuşmamanın ve ne söylediğini bilmenin önemini bir kez daha idrak ettim. Çetin çilelerden geçmemiş bir tek insan yaşamayacaktır bu evrende. Kimse cennete sınanmadan gidemeyecektir. Bunu biliyoruz. Yüce Allah o çocuğa şifa, o anneye sabır lütfetsin ve bizleri korusun.” Dr. Muhammed Bozdağ

yumurta rezervimde azalma var ama henüz başarılı olamadım, bugün başladım tedaviye....

benim de rezervimde azama var.

1. denemede yumurta gelişmedi. 2.'de yumurta toplamada yumurta elde edilmedi. biesteron kullandım ve merkez değiştirdim. 3. denemede yani bu nisan ayında, 6 yumurta oluştu, opuda 2 yumurta elde edildi; ama döllenmedi.

bu arada biesteron ve emodex kullandım. temmuz başında 4. denememize başladık. tek yumurta elde ettik ve döllendi. 17 temmuzda tranfer yapıldı. heyecanla bekliyoruz bakalım. Allah herkese hayırlı evlatlar verir inşallah.

evet çok az kaldık..... dün başladım tedaviye bende... hayırlısı bakalım

tedavin hayırlı olsun canım..inşş birsürü 1 kalite emriyoların olur...sımsıkı tutunurlar sana 9 ay hiççç bırakmasınlar inş..

inş emriyona Allahım kan can versin canım...9 ay seni hiç bırakmasın....sonucu bizede yaz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…