okadar negatif tedvıler sorunlar doktorların asla cocugun olmaz demelerı o geçmeyen kotu günler.... Sımdı yanımda uyuyan oğluma bakıp rabbime sonsuz kere sukurler edıyorum kızlar carsamba oğlumuza kavuştuk sukurler olsun sagsaglım hepiniz aklımdaydınız hep dualarımdaydınız ve hala dualarımdasınız gecmısı okuyamadım inşallah güzel haberler vardır hepinizden allahım bu duyguyu olmayan isteyen herkese yasatsın
depresif canimm hayirli ugurluu olsumnmmokadar negatif tedvıler sorunlar doktorların asla cocugun olmaz
demelerı o geçmeyen kotu günler.... sımdı yanımda uyuyan oğluma bakıp rabbime sonsuz kere sukurler edıyorum kızlar carsamba oğlumuza kavuştuk sukurler olsun sagsaglım hepiniz aklımdaydınız hep dualarımdaydınız ve hala dualarımdasınız gecmısı okuyamadım inşallah güzel haberler vardır hepinizden allahım bu duyguyu olmayan isteyen herkese yasatsın
gulnevaaa
cokk zorrlaniyimm bi zorki sorma ikisinede yetemiyon bi yerde suvluyon kendinii
mrbbb kizlarr serozi hamilemi dogurdumu bide yeter hamilemii insallhh oledirr...bahar deprwsifpolyana napiyonuzz kelebekten hber varmi..dogurmustur..oglum uc ay kuvezde durdu.spn bi ay hic gelismemis ciger gelistiricide olmamistim.drum.iyce gelisimi durur diye solunuM sorunu vardi hala varr..eve makine ile tabutcu oldukk.herseyi kabullenmem.xok zor.oldu.drlar bi aya oksijeni atar dyolar ama ALLAH BİLİRR..COK KOTU GUNLER GECİRDİMM
aynen canım ya bayram geçsn ramazanda zor oluyor gerçekten..git kafanı dağıt canım bebek fikrini bir aylık askıya al teyzemi oldun canım Allahım analı babalı sağlıklı büyütsün..gönlünce gez dolaş..bidaki aya moral depola gelll canımcığım..
okadar negatif tedvıler sorunlar doktorların asla cocugun olmaz demelerı o geçmeyen kotu günler.... sımdı yanımda uyuyan oğluma bakıp rabbime sonsuz kere sukurler edıyorum kızlar carsamba oğlumuza kavuştuk sukurler olsun sagsaglım hepiniz aklımdaydınız hep dualarımdaydınız ve hala dualarımdasınız gecmısı okuyamadım inşallah güzel haberler vardır hepinizden allahım bu duyguyu olmayan isteyen herkese yasatsın
mrbbb kizlarr serozi hamilemi dogurdumu bide yeter hamilemii insallhh oledirr...bahar deprwsifpolyana napiyonuzz kelebekten hber varmi..dogurmustur..oglum uc ay kuvezde durdu.spn bi ay hic gelismemis ciger gelistiricide olmamistim.drum.iyce gelisimi durur diye solunuM sorunu vardi hala varr..eve makine ile tabutcu oldukk.herseyi kabullenmem.xok zor.oldu.drlar bi aya oksijeni atar dyolar ama ALLAH BİLİRR..COK KOTU GUNLER GECİRDİMM
okadar negatif tedvıler sorunlar doktorların asla cocugun olmaz demelerı o geçmeyen kotu günler.... sımdı yanımda uyuyan oğluma bakıp rabbime sonsuz kere sukurler edıyorum kızlar carsamba oğlumuza kavuştuk sukurler olsun sagsaglım hepiniz aklımdaydınız hep dualarımdaydınız ve hala dualarımdasınız gecmısı okuyamadım inşallah güzel haberler vardır hepinizden allahım bu duyguyu olmayan isteyen herkese yasatsın
canım ya allahım şifasını versin yavrunun..ikiz bakmak çok zor keşke
anneler gelebilselermiş..ablamında ikizleri var şimdi büyüdüler 1 yaşlarına gelene kadar ablamın yanında kaldım bi ara 3 kişi bakıyoduk sonra başedemedik annemlere gittik orda kaldık..allahım yardımcın olsun..bizimkiler 13 yaşlarındalar şimdi..allahım sanada sağlıklı bi şekilde büyüdüklerini görmeyi nasip etsin..ben bildiğin gibi canım bi değişiklik yok iyiyim allaha şükür..
kizlarrr inanin ikix akil isi dgll rabbimm teker teker versin dyorumm..annemler uc gun.kv 4gun kaliyo esim tatil ben ve gelen.anneler bakiyoo yani evde uc kisiyo ama hepimiİM.pestili cikiyooo....rabbkmm tex zamandaa karinlarinizi bebislee doldursunnn
yumurta rezervimde azalma var ama henüz başarılı olamadım, bugün başladım tedaviye....
evet çok az kaldık..... dün başladım tedaviye bende... hayırlısı bakalımhoş geldin sayfamıza canım seni kasım aralık tüp bebek sayfasından takip ediyorum.ordaki bütün bayanlar hamiş şimdi maşşallah...
evet çok az kaldık..... dün başladım tedaviye bende... hayırlısı bakalım
benim de rezervimde azama var.
1. denemede yumurta gelişmedi. 2.'de yumurta toplamada yumurta elde edilmedi. biesteron kullandım ve merkez değiştirdim. 3. denemede yani bu nisan ayında, 6 yumurta oluştu, opuda 2 yumurta elde edildi; ama döllenmedi.
bu arada biesteron ve emodex kullandım. temmuz başında 4. denememize başladık. tek yumurta elde ettik ve döllendi. 17 temmuzda tranfer yapıldı. heyecanla bekliyoruz bakalım. Allah herkese hayırlı evlatlar verir inşallah.
inşallah canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhtedavin hayırlı olsun canım..inşş birsürü 1 kalite emriyoların olur...sımsıkı tutunurlar sana 9 ay hiççç bırakmasınlar inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?