Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

brupcum gercekten zor seyler yasamissiniz.. Allah insallah en kisa zamanda bebegine kavusturur.. inan bana buradaki arkadaslarimiz extradan mucadelesi var... tup bebek denildiginde.. iste igneleri oluyorsun yumurtalarin gelisiyor esin sperm veriyor ve lab.da dollenyor ve transfer ediliyor diye bakiliyor.. ama malesef bu topicteki arkadaslarimiz ben de dahil olmak uzere... yumurta gelisimi konusunda neler yapabiliriz diye kafa patlatiyoruz.. hic kolay degil degil mi? tedaviye hevesle baslayip iptal edilen yada dollenmeyen yumurtalarinin haberini almak oyle bir yikiyor ki insani... gunlerce aylarca agladik... ama bu karanlik yolun sonunda bence bize de isik yanacak....

yanacak inşallah canım bunun örnekleri çok fazla kimse infertilitede bizim gibi çetin mücadele vermiyor ben artık pko lu hatunlara imrenir oldum 25-30 yumurta elde ediliyor bizim gibi rezervi azları tüp bebek merkezleri bile tercih etmiyor bizde hayıt suyuydu soğan kürüydü incir kürüydü kim ne derse ona saldırıp sağlıklı yumurta elde etmek için mücadele ediyoruz her ay hüsran yaşayıp neyse bu ayda regl oldum en azından menapoza girmedim diye şükürler ediyoruz öyle mucizeler gördümki hatta kısada sürse bir tanesini haziranda bende yaşadım akıl almaz bir şekilde hamile kaldım okadar tedaviye rağmen kalamazken
belki ilerleyen senelerde bizim problemimizi çözecek ilaçlar geliştirecekler ancak benim için geç olur heralde yaşım 33 bitti dilim varmasada 34e geliyor tüylerim diken diken oluyor bir sonraki tedaviyi aklıma getirdikçe e2 fsh yumurta boyu endometriumum kaç milim hormonlar nasıl yumurtam kaç tane döllendimi kaça bölündü
en çok istediğimde infertilite problemi yaşamış bir psikologdan yardım almak ah ah nerden bulabilirimki öyle bir hatunu nasıl ihtiyacım var öyle birine
umarım bu topikten bir an önce hamile haberi gelirde biraz olsun umut olur kaderdaşlara

keske demek istemiyorum ama keske bizlerde tedaviye baslasak kaliteli kaliteli yumurtalarimiz olsa ondan sonrada hemen dollense... offff offff.... kucuk olan yumurtalari disarida olgunlastirdiklarini duymustum boyle bisi var mi haberin varmi tatlim?

keske demek istemiyorum ama keske bizlerde tedaviye baslasak kaliteli kaliteli yumurtalarimiz olsa ondan sonrada hemen dollense... offff offff.... kucuk olan yumurtalari disarida olgunlastirdiklarini duymustum boyle bisi var mi haberin varmi tatlim?

canım benim bildiğim kadınların yumurta gelişimini engelleyici hormonlar olunca yapıyorlar yani bizim gibi dumur yumurtalar ne yaparsan yap dumur dumurdur dışarıdada aynı içeridede aynı ama ilaçsız düzenli toplama yöntemi var her ay ilaçsız doğal yumurta toplanıyor donduruluyor ilaç verilmeden rahim hazırlanıp transfer ediliyor böylece zaten az olan rezervler daha fazla riske atılmıyor muhtemelen sende duymuşsundur bana mantıklı geliyor okadar doza rağmen zaten çıkan yumurta 1-2 tane oluyor okadar ilaca ne gerek var diye düşünüyorum tecrübelerime dayanarak

brupcum bu dedigini burada sorduk her ay yumurta cikartilip dondurulsa diye.. hem fiyat inanilmaz olur hemde yumurtalar cozuldugunde yani dollenmeden cozuldugunde yuzde olarak bozulma durumu oluyormus.. en iyi yontem tr de toplaniyorsa super.. burasi ivf konusunda ates pahasi. bir tedavi ilaclar haric 11 bin dolar ilaclar 5 bin le 6 bin arasinda degisiyor... dusun bir dr. gormek 400 dolar.. sadece ultrason kontrolunu karsiliyor sigorta.. offff offff vallahi gicik bir durum...
bu arada hic kimseden ses seda cikmiyor bugun... kislarrrrr neredesiniiiiiiizzzzzzzzzzzz
kuluckaya mi yattiniz :))))

cnm benim neler yiyoruz neler neler çiyoruz.sabahın köründe aç karnına tane çim tableti içiyorum...faydalıymış bakalım görcez:)
bu kullandıklarımız alternatif tıp işte.doktorlar pek inanmıyor biliyorsun.

cnm hoşgeldin:)

kocamn yürekli,mücadelici kadınlardan bir tanesi daha:) cnm zor günler gerçekten.pes etmeyeceksin ve

inşallah hepimiz mutlu sona ereceğiz.doğal yolla hamile kalabilmiş olman harika...terar neden olmasın değil

mi? kürleri uygulyormusun?hamile kaldığın ay farklı birşey kullanmışmıydın?

bunları artık bıraktım ..çay demlemekten sıkıldım:/ hayıt ekstraktı çiyorum(viteks)acaba çaya devam mı etsem yaaa bilemedim.

harikasın...ses

işte bu mücadeleyi bırakmamak lazım.son yumurtaya kadar

semoş tedaviye başladın mı?bu harika haber.tedaviye başlayabilmek başarı bizim için malum...

buarada pkolulara bende çook imreniyorum .işleri çook kolay gibime geliyor.herşey yolundayken bile ihtimaller var,yumurtada olmayınca iyice zorlaşıyor .offfffffffffffff.oooooooooooofff

cok sevindim canım süper bende yiyorum bal cçörekotu tarcın cok seviyorum bu karısımı .
kuru incir de ye bende bu hafta basladım incire badem fındık taze meyve sularıda tavsiye
ederim cumartesi ikimizinde kontrol günü allah yardımcımız olsun

kızlar nasılsınız ben ignelere devam ediyorum dozaj cok yüksek ama hicbirsey hisstemiyorum yumurtlamaya dair

Selam canlarım, dünden beri dayak yemiş gibi dolanıyorum, kimseye de anlatamıyorum derdimi, eşim zaten yanımda değil, içimde büyüdükçe büyüdü bu sıkıntı ....

Ulun Bey moralimi düzeltmeye çalışan aşağıdaki maili atmış

"Merhaba Eda Hanım, size rapor verilmemesi tüp bebek yapılmayacağı anlamına gelmez. Yumurtalık
rezervinizin az olduğu bilinen bi durum ancak FSH seviyesiyle bunun
arasında direk bağlantı kurmak doğru değil. Düzenli adet gören herkesin
gebe kalma ihtimali vardır. Moralinizi bozmayınız. Sadece rapor alamadınız başka bir probleminiz yok."

Lakin benim moralim hiç düzelmedi, bu durumda kesin negatif olacağına inandığım bir denemeye girişmeye gücüm yok ( Yolun sonunda hissediyorum kendimi artık...

Burp hoşgelmişsin, artık destanlar gibi yazıyoruz hikayelerimizi değil mi, yol bu kadar zorlu ve de uzun olunca hikayeler de sonsuza açılıyor işte böyle...

eda varya dün benimde aklıma geldi kız rapor icin bahane uydurmus bencede cıkarmamak icin topla
kendini artık

edacım valla kız dün benimde aklımdan gecti rapor vermemek icin kılıf uydurmus o gittigin doktor sende artık toparlan yola devam et tatlım

canım benim hadi hakkında hayırlısı olsun...
kaç hücreliydi embriyoların? kaçıncı gün transferiydi?

edecım sana çoktan yazacam birtürlü fırsat bulamadım canım.
sana sormak istediğim bir kaç soru var
yaşın kaç?
kaç yıldır çocuk için uğraşıyorsun?
hiç tüp denedin mi?
ne raporu lazım anlamadım?
bu sorular dışında sana sadece şunu diyebilirim. sen herşeyi şöyle bir kenara at. bırak doktoru falan. kendine bir takvim belirle üç ay beş ay gibi. ve içeceklerini yiyeceklerini iyice listele edin. başla sabırla yılmadan. ama yürüyüşte yapacaksın . EN ÖNEMLİSİ HAYIT ÇAYI UNUTMA SABAH AKŞAM AÇ KARNA .viteks falan değil çay ona göre. ben düşüreceğine inanıyorum. ama sık sık fsh ölçtürme kendine beş ay zaman tanı....

edacım valla kız dün benimde aklımdan gecti rapor vermemek icin kılıf uydurmus o gittigin doktor sende artık toparlan yola devam et tatlım
raporu vermeyince eline ne geçebilir ki anlamadım?
herkese selam kızlar hızınıza yetişemiyorum. yanıt vermek istediğim çok mesaj var ama peyderpey yazacağım.
ben iyiyim. paso iğne vurunuyorum. hayırlısı olsun şikayetçi değilim...
hepinizi kucaklıyorum...

o rabor icin almak o kadar cok ugrastırıyolar ki daha (dogrusu vermemek icin )bir ara bende ugrastım alamadım öyle bi girisimi olmayan anlayamaz zaten allah yardımcın olsun beyaz hakkında
hayırlısı olsun

iyi akşamlar arkadaşlar

iyi akşamlar:)

edajanımmm Ulun bey ile yanı fikirdeyim..moralini bozma ve bekleme diyorum.zaman akıp geçiyor.

savaşa kaybedeceğini bilerek girmen yanlış olur tabi.önce toparlanmalısın.buarada gelsim çimler gitsin

çaylar.ben bu çime çok güveniyorumm...2011 bzim yılımız olacak:)

o rabor icin almak o kadar cok ugrastırıyolar ki daha (dogrusu vermemek icin )bir ara bende ugrastım alamadım öyle bi girisimi olmayan anlayamaz zaten allah yardımcın olsun beyaz hakkında
hayırlısı olsun
canım benim yani o rapor tüp bebek yaptırmak için rapor mu niye vermiyor ulun bey?

kızlar ben 15 gün soğan suyu içtim sonra 21x2=42 gün incir kürü yaptım...bugün incir kürünün son günü...sorunum fsh yüksekliği az yumurta oluyr....şimdi ne içmemi önerirsiniz...hayıtmı içeyim..ne yapayım yardımlarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…