Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet yaşasın yumurta kardeşliği:)

ahaha üstünde ne var moduna geçtik:)))yavru kurtum benimm omega3 içtik:))
üstüne çaytamamen masum bi görüşmeydi...

imojum gelsinde bütün kıslar toplandık toplandık toplandık dertleştik yapalımmmmm

kader bizi bu şekilde birleştirdi

delü...

yavru kurt incir ,ceviz ,vitamin ,hayıt ot , çim..ateş basmaya başladı beni enerji fazlam var

bunlara göbekte löp löp yağ olunca bebek olmayınca ne işe yarar..çifte sıkıntı hem bebek yok hemde yağlar..offff..

beyazım sağolsun beni sevdiği için öle mübala etti..benden olsa olsa etli butlu manken olur

Son düzenleme:

kızlar cok sekersiniz ya hepinizi öpüyorum

kızlar cok sekersiniz ya hepinizi öpüyorum

Kizlar geri sayım başladı son 8 Gùn!!!!ise başladım cumarteside egitim var
doktorum test gunüm pazara gelince benim daha fazla dayanamayachimi bilip 11. Gùn sabah erke den gel dedi:)

Filocum benim fsh 60 lardaydı 46 ya düşmüş.ama ben hiç sorun yapmadım fsh.artık ta yapmıcam.benim doktorum folikül gördü.dedim ama fsh yüksek önemli değil.ben gördüğüme bakarım dedi.inşşş. Kaliteli çıkar.sonuçta olacaksa hormon bile bahane yeterki rabbim ol demiş olsun.

Filo o bitkileri hepsini karıştırıp iç canım
hayıt aslanpençesi adaçayı arda yeşi çayda ekle. 1 kupa bardağı suyu kaynat.bitkileri koy 5 dak demle süz ve iç canım.sabah akşam aç karna 6 ay yap bunu ama sıkılmadan bende başladım inşşş. Fsh düşecek.bir arkadaş bu şekilde 70 tan 17 düşürmüş 2 folikül görülmüş.

Edacım fsh takılma ama sende bu dediğim kürü yap 5 ay kesinlikle düşecek fsh.dert etme.vakti gelmedi diye şimdi bu fsh sorununu yaşıyoruz.o vakti biz getiricez allahımın izniyle.kürleri yapıcaz fsh düşücez rabbim de ol dicek bu kadar basit canım
takılma lütfen şu fsh olayına çözüm kolay yine yazıyorum
hayıt adaçayı aslanpençesi yeşil çay bunları karıştırıp 1 bardak kaynarsuyu kaynatın ocağı söndürün bitileri koyun 5 dak. Demleyin süzüp için aç karna sabah akşam

geçen gün baharatçıya gittim hormonlar için adaçayı ve hayıt kullanmak gerekiyor yazıyordu.eee bizde bu bitkilere aslanpençeside ekliyoruz aslanpençeside çok faydalı bir bitki fsh için birebir.bak gör o zaman edacım nasıl düşüyor fsh

kızlar epeydir giremiyorum. tüp denemeden sonra biraz uzaklaşmak istedim. şimdi regliyi bekliyorum bakalım ne yapacağız. hamile kalan vr mı. tedavi olan sesi tkip ediyorum inş olumlu sonuç alır.

ben de kürlere başladım. bu ay soğan kürü yaptım bu reglide de incir kürüne başlayacağım. arada bir de aslan pençesi içiyorum.. bakalım ne olucak.

herkesi öpüyorum..

yok kız ben onu sırtı dönük tanıdım vallahi:)

yok kilo asla aldırmıyor. hatta bunu içince bağırsaklarınızın çalıştğını göreceksiniz. hatta ilk beş sonra 7 sonra ona çıkarırsanız karın ağrısı da yaşamamış olursunuz. semra kahraman buğday çiminin kilo vermede etkili olduğunu söyledi valalhi bizzat bana:)ama çocuk olması için faydası yok dedi de ben hücre yenilemesi özelliğinden dolayı güveiyorum.
Hahaha, Beyaz şişmemişse biz niye şişelim Suzişim :34 Mankenlik ölçülerini mi korumak istiyorsun yoksa

İiiiiiiiiiiii mooooooooooooooooooo ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
ben de boyuma göre tombul sayılırım şiştim ama şişme sebebim buğday çimi değil. bal polen arısütü karışımı incir kürü omega 3 bunlar etkili oldu

bebek olcakta acele ediyorsun şekerim sabırlı ol gelecek merak etme:)

Kizlar geri sayım başladı son 8 Gùn!!!!ise başladım cumarteside egitim var
doktorum test gunüm pazara gelince benim daha fazla dayanamayachimi bilip 11. Gùn sabah erke den gel dedi:)
sorma ne gergin bir bekleyiş .allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

ses canım insallah bu kez hersey yolunda gider
dus canım sen nasılsın?
kaç folikülle başlıyorsun?

Son düzenleme:
valla beyaz cıkmamıstı daha ama sag taraf iyi duruyo ordan gelicek diyo doktor .ama sol taraf zayıf dedi.ama genelde gec yumurtluyorum ondan mı görünmedi acaba of ya bi yarın olsa rahatlıyacagım
bosa gidrse cok kötü olurum

off karamsarlık yok bir kere baştan bunu sölim. senin yaşın çok çok genç senin daha 15 sene çocuk yapma şansın var. olmazsa hayırlısı demelisin. üzüle üzüle eline ne geçecek?
benim de sol zayıf suzinin de. bu solda ne varsa:)
yumurtlama zamanınla adetin 2. gün gözüken folikilün hiç alakası yok canım.bakalım yarın görecek mi?
hayırlı haberlerini bekliyorum.iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…