Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tatlim benim acu. nun etkisine kesinlikle inananlardanim. en son tedavimde superdi. 2,5 ay gitmistim sonrada tedaviye girmistim. zaten tr deki videolarda da en az 5 hafta once acu.ye baslayin diyorlar.. bence yerinde bir karar kesinlikle.. bir defa herseyden once kendini iyi hissediyorsun. bakalim yarin benim gidecegim acu. merkezi inanilmaz prof. bir yer. randevuyu teet ettirmek icin aradilar mesaj biraktilar o yetmedi kac tane mail geldi bana. ve adam baya iyiymis bu konuda. iki arkadasim oraya giderek kamis kaldilar... insallah banada ugur getirir... dr. kontrolunde bitkisel verekceler :)
bu arada senin dedigin elbette abd de vardir. ama benim gittigim yerde bir suru bugday cimi vardi ben karar veremedim ve ve o reyona bakan gorevliyi cagirdim. hangisini tavsiye edersiniz dedim. ama seninkini goremedim.. yani now diye baslayan yoktu. okadar coktuki bugday cimi urunleri. toz seklinde de vardi ilk defa onu gordum.. benim ictigim cok yaaa :) yani 7 x 3 dusun :) hapci olduk vallahi :)))

canımsın imojanımmm az evvelde yazdım ama yok oldu anlamadım???

acu işe arayacak abd olmanı avataja çevireceksin ben buna inanıyorum.herbs ve vitamins paylaş bizimle..

buluşmada ,,,,içimizdeki en yeşil sen olacaksın:)))heheheheee

bugun 6 gün .yarın 7 kontrol e2 bakılıcak.insallah canım su aralar tek temennim bu.

düş neler oldu?bugün kontrol vardı...

dilara neler kullandın.paylaş reçeteni..tebrik ederim buarada:)

semramus...buğday çimi tr de yok..ebayda satılıyor yada gg den alabilirsin...

kullanıp başarı olanlar olmuş...inşallah bizede şifa olacak..

kisslar gunaydin... peki deha nin yumurta kalitesini etkiledigi kisiler olmus mu yoksa sadece rezervi mi harekete geciriyor?

imojummm 5 ay dhea kullandım ...bi degişiklik olmayıncada soğudum bıraktım belkide devam etemem lazımdı etkisi uzun sürede çıkıyomuş...

hapçım benimmm:54:

Son düzenleme:
suziskom burada sabah sekiz varya okadar uykum varki.. ama gitmem lazim acu.cuye biraz usendim ama kendimi toparlayip gidicegim. bu arada ben hani kahveyi birakamamistim ya kafeyinsiz kahve aldim heheheh :)))

suziskom burada sabah sekiz varya okadar uykum varki.. ama gitmem lazim acu.cuye biraz usendim ama kendimi toparlayip gidicegim. bu arada ben hani kahveyi birakamamistim ya kafeyinsiz kahve aldim heheheh :)))

günaydın sana imojummm ,,yeşil zeytinim:)):34:

acu dan sonra uyku çok daha güsel uyuyo...dönünce uyursun.mışıl mışıl...

bırak hemen o elindeki kahve fincanını:47:yassssaaaakkk

green tea iç şeker:34:sonra gelsin :emir_bebek:

Son düzenleme:
fitigim ama kafeyin yokkki :) sutude bol yani kalsium cok :) hehehheh
bakalim iki arkadasimda ayri ayri bu acu.cuye gitmis tesadufen ogrendim. cok tavsiye ettiler.. varya esasen hersey beyinde.. mutluluk hormonu dedikleri bu olsa gerek. e bizde mutluyuz da neden boyle :)) bu arada suziskom hakikaten bugday cimini tamam iciyoruz da bu rezerveye mi neye iyi geliyor? yani kalitesi mi nedir nedir nedir nedirrrrrr :)

fitigim ama kafeyin yokkki :) sutude bol yani kalsium cok :) hehehheh
bakalim iki arkadasimda ayri ayri bu acu.cuye gitmis tesadufen ogrendim. cok tavsiye ettiler.. varya esasen hersey beyinde.. mutluluk hormonu dedikleri bu olsa gerek. e bizde mutluyuz da neden boyle :)) bu arada suziskom hakikaten bugday cimini tamam iciyoruz da bu rezerveye mi neye iyi geliyor? yani kalitesi mi nedir nedir nedir nedirrrrrr :)

burası sana çok iyi gelecek gerçekten orası bu konuda aşmış biz çok daha gerilerdeyiz..nimetlerden

faydalan güselimmmm....:7:bizede faydan dokunsuz.:16:

buğday çimi kanı temizliyor..bi neyi detox yapıyor buda vucudun daha iyi çalışmasına izin veriyor benim anladığım bu...ama coQ 10 mutlaka kulllanmalıyız unutma...100mg olacak.buda antioksidanmış..
women over 35 kullansın diye çook okudum...

burada seans ne kadar sürüyor?igneler kasık bölgesi başta olmak üzere baş kollar ayak bacaklara yapılıyor burda..aynı mı ????merak ediyorummm

İmocuuum, günaydın canıııım :16: Haydi hayırlı görüşmeler olsun inşallah :61:

Suzişim, anlat bakalım şu akucuyu, nereye gidiyorsun, haftada kaç saat, yanında ot veriyor mu, memnun musun ? Asıl olarak ne yapıyorlar, yumurta mı uyarılıyor ?

İmocum, ben 10 ay DHEA, Q10 kullandım, bende işe yaramadı, bırakltım, bir de çok uzun süreli kullanımın yan etkilerini bilmedikleri için doktorum da bırak dedi... DHEA öncesi 3 yumurta toplandı 2si dşllendi, transfer oldu... DHEA sonrası 3 yumurta toplandı, biri geç döllendi, tek transfer oldu... Ama daha önce de söylediğim gibi herkesi farklı etkileyebilir canım...

burası sana çok iyi gelecek gerçekten orası bu konuda aşmış biz çok daha gerilerdeyiz..nimetlerden

faydalan güselimmmm....:7:bizede faydan dokunsuz.:16:

buğday çimi kanı temizliyor..bi neyi detox yapıyor buda vucudun daha iyi çalışmasına izin veriyor benim anladığım bu...ama coQ 10 mutlaka kulllanmalıyız unutma...100mg olacak.buda antioksidanmış..
women over 35 kullansın diye çook okudum...

burada seans ne kadar sürüyor?igneler kasık bölgesi başta olmak üzere baş kollar ayak bacaklara yapılıyor burda..aynı mı ????merak ediyorummm

tatlim vallahi zaman zaman degisiyordu 1 saat, 1.20 dk. 1 bucuk saat felan suruyordu eski yerde.. ama simdi hic bilmiyorum consultation`a gidecegim ilk once. sonrada artik sanirim acu. icin. ama iki sise bitkisel verecekler dedi arkadasim bilmiyorum nedir ne degildir. eski yerde igneleri her yere batiriyorlardi ama yumurta bolumume agirlikli. kafama kollarima elime kulaklarima bacaklarima.. son artik yumos toplama esnasina gelincede elektrik vermislerdi ignelere.. birde gozumun ustune bisi koyuyordu. ondan sonrada bir karisim yapiyordu ignelerin bulundugu noktalara o buharli seyden gezdiriyordu sicak sicak :) sonrada ivf cd si yada nebileyim sahil sesi yada japon larin kullandigi muziklerden koyuyordu.. en hosuma giden neydi biliyormusun. yumoslarim toplanmisti ve transfer asamasinin cd sini dinletmisti o super bir duyguydu.. sesiz sesiz konusan bir ses uyutuyordu :)))

anem basima bir de Q10 mu cikti o nedirrr :)) onu hic icmedim.. kafam karisti vallahi dong quai ye yer kalmiyor :)

süzicim kontrol günüm bügün degil ki yarın
semos senin kontrol bugun du dime nasıl yumosun teyzeleri merak ediyo

slm benim fsh 37,7 di gecen ay tüp iptal olmustu simdi dok.aradim 13,7 düsmüs vay be inanamadim kizlar.ocaka dakar düsünde tüpe baslayim ya paylasmak istedim,bu kürler gercekten ise yariyor

Canım ne güzel düşmüş yaa, çok sevindim, 1 ayda mı düştü ? Ne kullandın ? Darısı başıma olsun inşallah... Ben de bu ayki planlarımı iptal ettim yüksek çıktığı için :((

Bu ay başlıyor musun şimdi tüpe ?

Son düzenleme:
Kizlar geri sayım başladı son 8 Gùn!!!!ise başladım cumarteside egitim var:(
doktorum test gunüm pazara gelince benim daha fazla dayanamayachimi bilip 11. Gùn sabah erke den gel dedi:)

Ne guzel ve ne sBirziz bir bekleme , Allah tamamina erdirsin . Bu durumda cumartesine geliyor gunumuzu guzellestirirsin insallah

Ne guzel ve ne sBirziz bir bekleme , Allah tamamina erdirsin . Bu durumda cumartesine geliyor gunumuzu guzellestirirsin insallah

Saol canım inşallah bazen korkuyorum test gunü yaklaştıkça adet ağrım gibi kasıklarım ağrıyor i sallah güzel sonuçlarla donerim

1970fun doğal sikluslamı yapacaksın cnm..yaş kaç...fsh kaç...daha önce tedavin olmuşmuydu cnm....

FILO

Pardon ya gormemisim mesajini cok gec cevap verebildim . Benim yasim 40 ve evet dogal siklus deneyecegim . Donmuslari denedim ve dis gebelik olustu son kez soylesin kolayindan hormonsuz bir denemek istedim . Hernekadar doktorlar zararsiz desede bir cok arastirmada bu ilaclarin etkileri olabilecegi yaziyor . Sanki dogal siklus olayina bana daha olumlu geliyor . Vucudumun kendiliginden urettigi yumurta daha basarili olur gibi geliyor .

Bu ay meraktan baktirdim 2 tane olusmustu hemde iyi durumdaydilar . Aralikta yaptiracagim insallah .

Tabi daha once basarili bir tedavim olmasa boyle konusamazdim aslinda. Bir doktor bana eger illa istiyorsan once bir dogal siklus dene ilaclarin kullanmadigin icin tutmazsa hemen sonraki adetinde ilacla denersin dedi . BEDAVA YA!!!!!!

Daha once 2 basarisiz 1 basarili tup bebek yaptirdim . 2004-2005 yillarinda

Saol canım inşallah bazen korkuyorum test gunü yaklaştıkça adet ağrım gibi kasıklarım ağrıyor i sallah güzel sonuçlarla donerim

Basarisiz tup bebek islemlerimde kasik agrisi falan olmadi . Kasik agrim oldugu denemelerin ikisinde de hamileydi . Gerci biri dis gebelik oldu ama benim yasadiklarimda kasik agrisi hamilelik demek birde goguste bir tuhaf his agri degil sizi degil dolgunluk gibi
Hadi hayirlisi
Yumurtalar toplanirken veya sonra buyukluk yada olculerde gibi bir sey soyledilermi
Benim bu aykilereden biri 1,9 digeri 1,4 imis ne demek iyimi kotumu onu meraktan ettim bende

tatlim vallahi zaman zaman degisiyordu 1 saat, 1.20 dk. 1 bucuk saat felan suruyordu eski yerde.. ama simdi hic bilmiyorum consultation`a gidecegim ilk once. sonrada artik sanirim acu. icin. ama iki sise bitkisel verecekler dedi arkadasim bilmiyorum nedir ne degildir. eski yerde igneleri her yere batiriyorlardi ama yumurta bolumume agirlikli. kafama kollarima elime kulaklarima bacaklarima.. son artik yumos toplama esnasina gelincede elektrik vermislerdi ignelere.. birde gozumun ustune bisi koyuyordu. ondan sonrada bir karisim yapiyordu ignelerin bulundugu noktalara o buharli seyden gezdiriyordu sicak sicak :) sonrada ivf cd si yada nebileyim sahil sesi yada japon larin kullandigi muziklerden koyuyordu.. en hosuma giden neydi biliyormusun. yumoslarim toplanmisti ve transfer asamasinin cd sini dinletmisti o super bir duyguydu.. sesiz sesiz konusan bir ses uyutuyordu :)))

imojum burda bitkiel bişi vermiolar...diyorum yaaa orası bu konuda bizden çok daha ilerde...

benim iğnelere elektirik akımı veriliyor..kulak iğnelerim hep var..40 dak sürüyor seans....önceleri daha bi inanarak gidiyordum ama bi değişiklik olmayınca biraz inancımı yitirdiğimi söylemeliyim.:50:bakalım görcezzz neler olacak.buarada perşembe günü önemli bi günmüş..bol bol dua edelimmm kıslar.

anem basima bir de Q10 mu cikti o nedirrr :)) onu hic icmedim.. kafam karisti vallahi dong quai ye yer kalmiyor :)

hapçı olmadık mı ?kuşum hepsini içcez işte..avuç avuç içiyoruyz zaten..

bu kasık agrıları bebeğin sana verdiği msj gibi geldi bana..inşallah cumartesi hayırlı haberleri alacagız...

edajanım msn de hiç karşılaşamnadık...anlatcam detayları fekat buluşamıyoruz kiiii:50:

Canım ne güzel düşmüş yaa, çok sevindim, 1 ayda mı düştü ? Ne kullandın ? Darısı başıma olsun inşallah... Ben de bu ayki planlarımı iptal ettim yüksek çıktığı için :((

Bu ay başlıyor musun şimdi tüpe ?

dilara arkadaşım fsh ını düşürebilmek için kullandıklarını yazarmısın.

ses seni takip ediyorum. cumartesi test gününmüş inşaallah bu sefer pozitif olur ve emeklerin boşa çıkmaz..

sevgiler..

Back
X