tatlim benim acu. nun etkisine kesinlikle inananlardanim. en son tedavimde superdi. 2,5 ay gitmistim sonrada tedaviye girmistim. zaten tr deki videolarda da en az 5 hafta once acu.ye baslayin diyorlar.. bence yerinde bir karar kesinlikle.. bir defa herseyden once kendini iyi hissediyorsun. bakalim yarin benim gidecegim acu. merkezi inanilmaz prof. bir yer. randevuyu teet ettirmek icin aradilar mesaj biraktilar o yetmedi kac tane mail geldi bana. ve adam baya iyiymis bu konuda. iki arkadasim oraya giderek kamis kaldilar... insallah banada ugur getirir... dr. kontrolunde bitkisel verekceler :)
bu arada senin dedigin elbette abd de vardir. ama benim gittigim yerde bir suru bugday cimi vardi ben karar veremedim ve ve o reyona bakan gorevliyi cagirdim. hangisini tavsiye edersiniz dedim. ama seninkini goremedim.. yani now diye baslayan yoktu. okadar coktuki bugday cimi urunleri. toz seklinde de vardi ilk defa onu gordum.. benim ictigim cok yaaa :) yani 7 x 3 dusun :) hapci olduk vallahi :)))
canımsın imojanımmm az evvelde yazdım ama yok oldu anlamadım???
acu işe arayacak abd olmanı avataja çevireceksin ben buna inanıyorum.herbs ve vitamins paylaş bizimle..
buluşmada ,,,,içimizdeki en yeşil sen olacaksın:)))heheheheee
bugun 6 gün .yarın 7 kontrol e2 bakılıcak.insallah canım su aralar tek temennim bu.
düş neler oldu?bugün kontrol vardı...
dilara neler kullandın.paylaş reçeteni..tebrik ederim buarada:)
semramus...buğday çimi tr de yok..ebayda satılıyor yada gg den alabilirsin...
kullanıp başarı olanlar olmuş...inşallah bizede şifa olacak..