Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar benim tedavim yarım kaldı.bir yumurtam gelişti.bizde devam etmedik iğnelere.böyle şeyler yaşayan oldumu?lütfen bana moral verin

evet canim benimde iptal olmustu.üzülme düzelicek gene,sikma canini dr.kontrolünü ihmal etme.benimde gecen ay olmadi senenin basinda baslarim hormonlar iyi olursa.ben yatiyorum sana iyi geceler

ses canım üzüldüğüm nokta o degil benim zaten ilac kullanmadan 6 veya 7 tane görünürdü.simdi cok yüksek doz 5 tane buna canım sıkıldı bugun 7 .gün ümdü aynen de devam dedi.
dus tedavin hayırlı olsun öncelikle ama sana biraz kızıyorum. önce şükredeceğiz. bu topikte senin gibi beş folükül değlde bir tane olsun diye uğraşanlar o kadar çokkki..
bir de tedavi süreci ile ilgili çok şey bilmiyorsun ve bilmediğin bir konuya da üzülüp kendini hırpalıyorsun.
bak ben sana anlatayım. adetin 2. günü doktora gideriz doktor bakar kaç folükül var diye kiminin 10 kiminin 20 kiminin 2 kiminin 3 kiminin 5 folükül görünür . eğer tüp tedavisine başlamazsan bu görünen folüküllerden sadece biri ender olarakta ikisi( her kadında olmaz iki tane büyümesi) bübür ovülasyon zamanı çatlar. diğerleri geriler öylece küçücük olarak kalır.
işte tüp doktorları bu noktada devreye giriyor. senin görünen beş yumurtanının beşini de elde etmek amaç. gerilemelerini önleyip hepsini kaliteli halde toplayabilmek.. yani doktorlar birsürü ilaç verirken görünmeyen yumurtayı çoğaltamaz. görünenlerin hepsini elde etmeye çalışır. ha yurtada sınıflara ayrılıyor en iyilerine antral biraz küçüklerine immatüre diyorlar. bunlar işe yarar yumrta tüpte.ama birde minikler var onlar hangi ilacı kullanırsan kullan büyümüyor. onlar için can sıkacak bişi yok. eğer sen çok yumurtan olsun istiyorsan adetin 2. günü sayının çok olduğu bir ayı seçmelisin. ama beşte çok güzel dua etki kaliteli olsun...
sevgiler...

Edacanıımmm tenhalarandan kaçıyosun bi kıstıramadım ama:1:

imoju şifa olsunn..acu sana çok iyi gelecek...ben çok inanıyorum kampa devam kızlar ha gayret...

ses ilk haberi senden bekliyoruz...cumartesi büyük gün:emir_bebek:

düş neden üzülüyosun anlamadımm yaaa...2 foliküüm zor oluştu..tedavim iptal olduuu biliosun.5 süper bi sayııı biliosun.rahat ol lütfen..

semoş 1 tane olsun bizim olsun..peşini bırakmayacagız bu işin...

Kızlar kampa devam...

merhaba kızlar nasılsınız suzicim beyazcım nasılsınız arada bakıyorum ama tam takip edemiyorum var mı güzel gelişmeler inşallah vardır tabi ben kendimi biraz soyutladım bu konulardan hep problem hep problem hiçbir şey düzelmedi ama sizlerden güzel haberler duyunca çok seviniyorum

Edacanıımmm tenhalarandan kaçıyosun bi kıstıramadım ama:1:

imoju şifa olsunn..acu sana çok iyi gelecek...ben çok inanıyorum kampa devam kızlar ha gayret...

ses ilk haberi senden bekliyoruz...cumartesi büyük gün:emir_bebek:

düş neden üzülüyosun anlamadımm yaaa...2 foliküüm zor oluştu..tedavim iptal olduuu biliosun.5 süper bi sayııı biliosun.rahat ol lütfen..

semoş 1 tane olsun bizim olsun..peşini bırakmayacagız bu işin...

Kızlar kampa devam...

dus beni hatırlıyormusun bilmiyorum geçen ay tüp yaptırmıştım 3 folikülüm oldu çok üzgündüm seninlede burada yazışmıştık. beyaz akadaşım çok güzel açıklamış ben de dr söylediği bir bilgiyi aktarayım. senin 7. günde 5 folikül olduysa o deneme öyle kapanırmış herzaman ilk kontrol sonrası yumurta sayısında artı bir eksi bir durumu olurmuş yani beş yumurta 10 olmaz. bunu seni üzmek için söylemiyorum. farklı bir beklentiye girme. inş. gerek kalmaz başka bir denemeye ama başka bir denemede 10 da olabilir. ama beş çok iyi bir sayı sadece kaliteli olmaları için dua et. zaten koyacakları iki embriyo yada tek. malum yasa. lütfen üzülme aksine sevin ve yumurtaların kaliteli olması için hergün üç dört tane kuru incir ye. ben yemiştim. ve benim üç yumurta toplandı ikisi çok kaliteliydi.
yumurtalarına güven onlar sana bebiş olarak geri dönecek inş.

sevgiler..

benim suzim nerede yaaa :)
edacanim tatliskom nasilsin?
beyazim sert bir girisle muthis aciklamis :) ama dogru soyluyor duscum cunku 5 yumurta eger gerektigi gibi son ultrasona kadar olgunlasirsa super ama bu topiktede yada bu sitedede herkesin dedigi tek kaliteli olsun bu sana zaten yeter... sen cok stres yapiyorsun tatlim.. kardesim bir yerde okumus yumurtalar stresten gelismiyebiliyor mus? kasim ayinda bende ultrasona girdigimde ilk defa 6 folikul goruldu.. yani kadinin dedigi her ay farkli oluyor.. senin o 6-7 dedigin belkide onumuzdeki ay olur belkide olmaz her ay degisiyor yani...

gorkemcim sanirim buradaki arkadaslarimizdan bazilari ben dahil tek yumurta gelisip iptal olan karari alinan kisiler var.. dogru adresdesin tatlim..
benimkisi her zaman ilk ultrasonda 5 gorunup son ultrasonda ya iki yada tek kaliyordu... son tedavimde 4 tane olgunlasip toplanmisti...
insallah bir daha ki seferinde trasfer edilip bebislerimiz tutunur...

beyazim sen neden anlatmiyorsun bakim bitanem.. merak ediyoruz. ignelere basladim dedin sonra bisi demedin... insallah hersey yolundadir tatlim....

dus beni hatırlıyormusun bilmiyorum geçen ay tüp yaptırmıştım 3 folikülüm oldu çok üzgündüm seninlede burada yazışmıştık. beyaz akadaşım çok güzel açıklamış ben de dr söylediği bir bilgiyi aktarayım. senin 7. günde 5 folikül olduysa o deneme öyle kapanırmış herzaman ilk kontrol sonrası yumurta sayısında artı bir eksi bir durumu olurmuş yani beş yumurta 10 olmaz. bunu seni üzmek için söylemiyorum. farklı bir beklentiye girme. inş. gerek kalmaz başka bir denemeye ama başka bir denemede 10 da olabilir. ama beş çok iyi bir sayı sadece kaliteli olmaları için dua et. zaten koyacakları iki embriyo yada tek. malum yasa. lütfen üzülme aksine sevin ve yumurtaların kaliteli olması için hergün üç dört tane kuru incir ye. ben yemiştim. ve benim üç yumurta toplandı ikisi çok kaliteliydi.
yumurtalarına güven onlar sana bebiş olarak geri dönecek inş.

sevgiler..
sagol meldicim hatırlıyorum seni kendime geldim cok sükür duamı ettim rabbime sıgınıyorum.ne yasyacaksam yasıyacagım artık .bu aralar cok duygusalım herseye oturup aglıyorum hormonların yükselisinden sanırım inciri iki tane yiyodum bunu cogaltıcam sagol iyi dileklerin icin insallah benimkide senin ki gibi kaliteli cıkar

beyazim sert bir girisle muthis aciklamis :) ama dogru soyluyor duscum cunku 5 yumurta eger gerektigi gibi son ultrasona kadar olgunlasirsa super ama bu topiktede yada bu sitedede herkesin dedigi tek kaliteli olsun bu sana zaten yeter... sen cok stres yapiyorsun tatlim.. kardesim bir yerde okumus yumurtalar stresten gelismiyebiliyor mus? kasim ayinda bende ultrasona girdigimde ilk defa 6 folikul goruldu.. yani kadinin dedigi her ay farkli oluyor.. senin o 6-7 dedigin belkide onumuzdeki ay olur belkide olmaz her ay degisiyor yani...

gorkemcim sanirim buradaki arkadaslarimizdan bazilari ben dahil tek yumurta gelisip iptal olan karari alinan kisiler var.. dogru adresdesin tatlim..
benimkisi her zaman ilk ultrasonda 5 gorunup son ultrasonda ya iki yada tek kaliyordu... son tedavimde 4 tane olgunlasip toplanmisti...
insallah bir daha ki seferinde trasfer edilip bebislerimiz tutunur...

beyazim sen neden anlatmiyorsun bakim bitanem.. merak ediyoruz. ignelere basladim dedin sonra bisi demedin... insallah hersey yolundadir tatlim....

imojcum dogru söylüyosun takmıycam artık hepinizi cok seviyorum sagolun iyi ki varsınız sizinle böyle konusunca rahatlıyorum (ben galiba cok farklı hayal kurmusum birden sonuc kötü etti ama simdi iyiyim:1:)evet ya beyaz sende yaz neler oldugunu iyi yada kötü merak ediyoruz bu arada senden de cok sey ögreniyoruz beyaz tesekkuler

Allah razı olsun edacım duşcum imojecim beyazcım sağolun arkadaşlar hepinize.
Kımset artık bakalım.dualarınızı eksik etmeyin

kızlar benimle aynı anda transferi olan bir aday şu an hamile vede 2 yumurta oluşmuş 1 tane döllenmiş oda tuttu.bende 5 tane idi yumurtalar.2 si döllendi1 ri nin kalitesi düştü son anda.oda olmadı.bende sayıya artık fazla takılmayalım.daha olumsuz geçiriyoruz bu süreçleri.

merhaba kızlar nasılsınız suzicim beyazcım nasılsınız arada bakıyorum ama tam takip edemiyorum var mı güzel gelişmeler inşallah vardır tabi ben kendimi biraz soyutladım bu konulardan hep problem hep problem hiçbir şey düzelmedi ama sizlerden güzel haberler duyunca çok seviniyorum

eylülüm merak ediyordum seni bu ay başlayacaktın memorialda..kist tedavin vardı...neler oldu.cnm inşallah düzelecek herşey biz heyecanla mutlu haberler bekliyoruz...beyaz ve ses ten:)))inşallahh

burdayımmm imojanım,herşeyim:)))
karşılaşamıyıoruz.acu ile ilgili yazdıklarını okudum orda olmakla ne kadar şanslısın tüm imkanları kullan..başaracaksın inanıyorummm.2011 bekle bizi sana geliyoruz:4:

beyazın bugün transferi oldu...hep akllımdaydııı inşallah bize burda müjde verecek...

kızlar benimle aynı anda transferi olan bir aday şu an hamile vede 2 yumurta oluşmuş 1 tane döllenmiş oda tuttu.bende 5 tane idi yumurtalar.2 si döllendi1 ri nin kalitesi düştü son anda.oda olmadı.bende sayıya artık fazla takılmayalım.daha olumsuz geçiriyoruz bu süreçleri.

:nazar:darısı başımıza çıksa çıksa 3 yumurta çıkar benden o da maximum yanee..

eylülüm merak ediyordum seni bu ay başlayacaktın memorialda..kist tedavin vardı...neler oldu.cnm inşallah düzelecek herşey biz heyecanla mutlu haberler bekliyoruz...beyaz ve ses ten:)))inşallahh

beyazın bugün transferi oldu...hep akllımdaydııı inşallah bize burda müjde verecek...

:nazar:darısı başımıza çıksa çıksa 3 yumurta çıkar benden o da maximum yanee..

arkadaslar valla dünden beri rabbime dua ediyorum .(allahım annelik duygusunu hepimize yasatsın emeklerimizi bosa döndermesin diye) bügün kendimi daha iyi hissediyorum.kızmayın bana cok fazla korkuyorum ondan böyleyim hepinizi cok seviyorum öpüyorum hakkımızda hayırlısı olsun:70:

arkadaslar valla dünden beri rabbime dua ediyorum .(allahım annelik duygusunu hepimize yasatsın emeklerimizi bosa döndermesin diye) bügün kendimi daha iyi hissediyorum.kızmayın bana cok fazla korkuyorum ondan böyleyim hepinizi cok seviyorum öpüyorum hakkımızda hayırlısı olsun:70:

amin güzelim inşallah sıra ile tattırsın rabbim anneliği..hepmizinn canı yanıyo .anlıyoruz senin kaygını tabiki..inşallah herşey çok güzel olacakk.bizde seni çok seviyoruz..

varmı yeni gelişmeler.ne zamandı kontrolün?

amin güzelim inşallah sıra ile tattırsın rabbim anneliği..hepmizinn canı yanıyo .anlıyoruz senin kaygını tabiki..inşallah herşey çok güzel olacakk.bizde seni çok seviyoruz..

varmı yeni gelişmeler.ne zamandı kontrolün?[/QU
halit bey dedi ki cuma gel o zaman bakalım e2 tekrar bakılıcak

varmı yeni gelişmeler.ne zamandı kontrolün?[/QU
halit bey dedi ki cuma günü gel bide tekrar e2 ye bakalım dedi

Back
X