• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benimde ignelerimin 4.gunu kizlar. Carsamba gorusme var.En korktugum sey hic yumurta olamamasi.

Insallah bu sefer bebislerimize kavusuruz.Guzel haberlerinizi bekliyorum kizlar.

Benimde ignelerimin 4.gunu kizlar. Carsamba gorusme var.En korktugum sey hic yumurta olamamasi.

Insallah bu sefer bebislerimize kavusuruz.Guzel haberlerinizi bekliyorum kizlar.
Evet ya herkes her kontrolden sonra yazsın sonuçları kızlar hep beraber guxel sonuçlara insqllah

Bence korkma bak ben Ocak'ta başladım tedaviye ama yumurta yok diye başlayamadım,Şubat ta 3 yumurta vardı opu oldum 1 dondurulmuş embriyom var,Mart ta yine yoktu yumurta o ayıda pas geçtik ve Nisan'da yine var 3,4 tane başladık iğnelere,bende çok üzülüyordum yumurta yok deyince Dr.ama doktorum sabırlı olman lazım,uzun bir süreç bu diyor hep haklıda,bir ay olup bir ay olmayabilir normal dedi,moral bozmuyorum bende artık,bence sende bozma hiç keyfini,aklını,herşey hepimiz için güzel olacak inşallah...

Bence korkma bak ben Ocak'ta başladım tedaviye ama yumurta yok diye başlayamadım,Şubat ta 3 yumurta vardı opu oldum 1 dondurulmuş embriyom var,Mart ta yine yoktu yumurta o ayıda pas geçtik ve Nisan'da yine var 3,4 tane başladık iğnelere,bende çok üzülüyordum yumurta yok deyince Dr.ama doktorum sabırlı olman lazım,uzun bir süreç bu diyor hep haklıda,bir ay olup bir ay olmayabilir normal dedi,moral bozmuyorum bende artık,bence sende bozma hiç keyfini,aklını,herşey hepimiz için güzel olacak inşallah...
Senin tedavi nerde canım

Kızlar benimde yarın sabah 8 de yumurta toplama işlemîm yapılacak inşaAllah. 10 gün önce başladım tedaviye dünya kadar iğne yaptım göbekten kimini kalçadan yarında sonucu göreceğiz kısmetse Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Oyyy hadi bakakimm güzel güzel teslim.et yumurtaları ve guzel güzel geri al canimm hadi bakalım bol şans

Back
X