Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz,uygulamada sorun var:59:

sıradan bir günümü arıyorumm...şimdi beynimden 1 dakka olsun atamıyorum bu

dşüncesi.heryerde ,herşeyde bu durumumu hatırlatıyor.duruma göre bazen tokat şeklinde iniyor.hamile

çocuklu kadınları görmek çok zor degil malum...evde yalnızken bile bi program, bi şarkı, bi yazı.

zaten beyin sürekli olarak bu konu ile meşgul.düşün rüyalarda bile rahat yok:52:

kampçılarrr hadi ot çop içiyoruz ama beyni rahatlatmak için ne yapacagız...:82:

Son düzenleme:
nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz,uygulamada sorun var:59:

sıradan bir günümü arıyorumm...şimdi beynimden 1 dakka olsun atamıyorum bu

dşüncesi.heryerde ,herşeyde bu durumumu hatırlatıyor.duruma göre bazen tokat şeklinde iniyor.hamile

çocuklu kadınları görmek çok zor degil malum...evde yalnızken bile bi program, bi şarkı, bi yazı.

zaten beyin sürekli olarak bu konu ile meşgul.düşün rüyalarda bile rahat yok:52:

kampçılarrr hadi ot çop içiyoruz ama beyni rahatlatmak için ne yapacagız...:82:
suziskom ben bu aralar beynimi rahatlanma yolunu buldum bak sana tavsiye ederim bol bol yasin oku sonra meryem süresi oku bide keyzul ars kadeh duası diye bi dua buldum mutlaka hergün okuyorum yoksa hicbirseye tahammulım kalmadı biraz olsun sakinlestirdi beni bide ben yuva ögretmeniyim düsün etrafım cocuklarla dolu

suziskom ben bu aralar beynimi rahatlanma yolunu buldum bak sana tavsiye ederim bol bol yasin oku sonra meryem süresi oku bide keyzul ars kadeh duası diye bi dua buldum mutlaka hergün okuyorum yoksa hicbirseye tahammulım kalmadı biraz olsun sakinlestirdi beni bide ben yuva ögretmeniyim düsün etrafım cocuklarla dolu

doğru söylüyorsun cnm bol bol dua okumak lazım.hep niyetleniyorum ama erteliyorum.çocuklarla birlikte olmak hem iyi hem kötü...yarayı açık bırakıyor aslında:///yarın güzel haberlerle gel inşallah...

iyi geceler düşjümmm

doğru söylüyorsun cnm bol bol dua okumak lazım.hep niyetleniyorum ama erteliyorum.çocuklarla birlikte olmak hem iyi hem kötü...yarayı açık bırakıyor aslında:///yarın güzel haberlerle gel inşallah...

iyi geceler düşjümmm

mutlaka oku hatta simdi abdest al gece bak nasıl rahat uyuyacaksın allaha emanet ol seni cok
seviyorum biliyorum rabbim dualarımızı mutlaka duyacak Allah rahatlık versin

suziskom bu acu. cu 4 seanstan sonra neye ihtiyacim olduguna karar verecek... o hamile kalan arkadasimda canim benim iki sise bitkisel hediye etti bana bir sisenin tanesi 40 dolar. ama acu.cuye bunu sorunca kizdi. her bunyenin ihtiyacina gore karisim yapiyoruz. bunu sana vermeden once bana sormaliydi dedi. bende o arkadasin verdigi bitkiselleri icmemistim. bana 4. seansin sonunda verecekler tatlim. siselerin uzerinde ne oldugu yazmiyor. ama ben soracagim karisimi..

edajanim tatliskom clomed kist yapiyor diye biliyorum ki bana da yapmisti.. hayatimda ilk defa kist olmustu.. regl duzenin tamamen alt ust oluyor 2 aya kadar duzeliyor. herkesin farkli olabilir tabiki. belki seninki kist degildir..

meldicim insallah son transferin olur ve bebegine kavusursun...

gul arkadasimiz vardi ne oldu bilen var mi?

esasen git gide kalabaliklasiyoruz.. paylascak cok seyimiz var coookk... sizleri seviyorum...
Allah`a emanet olun canlarim..

günaydin kizlar yarin dr.kontrolüm var folikler varmi baktircam.tüpe hazirlik olsun diye yaptiriyorum bakalim haplar küre yaramismi ama 4 kilo aldim bu kürlerden cok veci ya allahtan yarin incir kür ilk ezanc bitiyor 21 gün dolcak 7 gün birakcam sonra gene baslicam bakalim yaramismi.calismalara basladim dünden beri hayirlisi diyorum sadece.ama 37.7 13 düsmüstü bakalim

Arkadaslar iyi dilekleriniz için çok saolun bende iyi olmaya çalışıyorum. Biraz ara vericem 2-3 aydan sonra tekrar basliyacagim. İnsallah bu arada kendiliğinde olur. Dhea ya basliycam biosteron markaninkini buldum 25 mg uygunmu sizce???60 addetvar 60 tlsiz hangisini kullanıyorsunuz?

ses evet cnm biesteron bnde bugün aldım ...günde 3 tane dedi doktor..sen daha önce kullanmışmıydın...

imojum iyi günler:))kuşummmmm

zaten asıl olan kişiye özel tedavi..biz ne bulsak zıplıyoruz bakalım bu kadar ot çöp vitamin.ateş basıyo ara ara vitamin fazlam var..:27:hapçı geldi hanımmmm

dilara tebrikler nasıl başardın?

ses doğal siklusta denedin arka arkaya devam edebiliyorsun...ara vermesen iyi olmaz mı???

düşş nasıl geçti kontrol?

kızlar bende dheaya başlamaya karar verdim .kullanmıştım bıraktım bi degişiklik olmadı diye .ama zaten uzun vadede etkisini gösteriyormuş.
filo evet biosteron 25mg günde 3x25=75 mg alınıyor.fiyatı 60tl doğrudur.
biçok marka varmış ama bu sağlık bakanlığından onay almış....

imojum iyi günler:))kuşummmmm

zaten asıl olan kişiye özel tedavi..biz ne bulsak zıplıyoruz bakalım bu kadar ot çöp vitamin.ateş basıyo ara ara vitamin fazlam var..:27:hapçı geldi hanımmmm

dilara tebrikler nasıl başardın?

ses doğal siklusta denedin arka arkaya devam edebiliyorsun...ara vermesen iyi olmaz mı???

düşş nasıl geçti kontrol?

kızlar bende dheaya başlamaya karar verdim .kullanmıştım bıraktım bi degişiklik olmadı diye .ama zaten uzun vadede etkisini gösteriyormuş.
filo evet biosteron 25mg günde 3x25=75 mg alınıyor.fiyatı 60tl doğrudur.
biçok marka varmış ama bu sağlık bakanlığından onay almış....

suziscom bügün kontrol gittim canım 3 yumosum büyümüs 18mm 17 mm ve 16 mm olarak digerleri kücük mü kalmıs ne olmus birsey dedi ama anlamadım valla .neyse bu gece 1 30 da ovitrelle yapıcam insallah bitti allahıma sükürler olsun bitti tedavi sürecim rabbim insallah kaliteli olmasını nasip eder kalanların .bugun klinikten cıktıktan sonra indim besiktasa suziskom kızma sakın ne bulursam yedim rahatladım sonra oturdum sahilde nerden baksan 2 saat kendime zaman ayırdım
carsamba günü 12 30 yumoslarım toplanoyo dualarınızı üstümden eksik etmeyin rabbim insallah imtihanımı burada sonlandırır .rabbim hepimize hayırlı sonuclar nasip eder :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

meldicim sen nasılsın ne oldu
semos senin yumosun nasıl canım insallah güzel güzel büyümüstür

kızlar bugün tedavim başladı. 20-25 gün sürücekmiş inş. imojenin dediği gibi son olur. allah yardımcımız olsun. dus bol bol dua etmekle en iyisini yapıyosun inasana terapi ibi de geiyor rahatlıyorsun çrş gününü merakla beklyorum 3 de kaliteli olurlar inş.

hepinizi öpüyorum. sevgiler

kızlar bugün tedavim başladı. 20-25 gün sürücekmiş inş. imojenin dediği gibi son olur. allah yardımcımız olsun. dus bol bol dua etmekle en iyisini yapıyosun inasana terapi ibi de geiyor rahatlıyorsun çrş gününü merakla beklyorum 3 de kaliteli olurlar inş.

hepinizi öpüyorum. sevgiler

sagol canım benim insallah bende senin gibi sanslı olurum canım seninde hayırlı olsun tedavin insallah dondurulmusun sıkı sıkı tutunur annesine
ikinci denemen ilk degil canım

sagol canım benim insallah bende senin gibi sanslı olurum canım seninde hayırlı olsun tedavin insallah dondurulmusun sıkı sıkı tutunur annesine
ikinci denemen ilk degil canım

dus çok sevindim,inşallahhhh çarşambaya da güzel haberler alırsınnnnnnn
verimli olur yumurtalarrrrrr inşallahhhhhhhhhhhh:66::66::66::66:
nur topu gibiiiii bebişlerine kavuşursunnnnnnnnn:46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X