Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda jjjjjanimmm nasilsinn :)
dun ogrendim ki demir, cinko ve bakir fazlasi varmis benim idrarimda yani anlayacaginiz hurdaciiii geldiiii haniiiimmmm :))))
iyi akşamlar....kızlar çok saçma gelebilir ama birşey sorıcam.. yarın dr. gidicem..ve eğer alttan muayne ederse diye etek mi giyeyim...pantolon giyersem tamamen çıkarmak bana garip gelicek... biliyorum şaka gibi ..ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.. heycan bastı valla... ne zormuş yavv...:83:
iyi akşamlar....kızlar çok saçma gelebilir ama birşey sorıcam.. yarın dr. gidicem..ve eğer alttan muayne ederse diye etek mi giyeyim...pantolon giyersem tamamen çıkarmak bana garip gelicek... biliyorum şaka gibi ..ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.. heycan bastı valla... ne zormuş yavv...:83:
İmocuuuuuuum, össsslediiiim
Canım yaaa, biz bu kadar hap almakla hata mı ediyoruz acaba ? Sürekli vitaminler, ek destekler... Ne, nereye, ne yapıyor belli değil :26: Peki ne yapacak doktorun bunları düşürmek için ? Ona da mı hap verecek yoksa ?
Aslında ben çok bunalıyorum bu detaylı tetkiklerden biliyor musun, nereye gitsen bin tahlil yapıyorlar, ıvır zıvır bir sürü şey daha çıkıyor başımıza... Hiç yapmasak daha mı iyi diye düşünmüyor değilim :26: Yapmasan eyvah denemediğim yol mu kaldı diyorsun ! Çok zor iş![]()
defnecim bende ilk gittigimde senin gibi heyecan yapmistim ne giysemde kolay olsa diye... elbise kolay gelmisti ozamanlar..
kızlar yarın 11 30 da burda olun dediler 12 30 toplanıcak cok heyecanlıyım sanki ilk kez yumoslaım toplanıyo hepinizden o saatlerde dua bekliyorum hepinizi cok seviyorum
kızlar yarın 11 30 da burda olun dediler 12 30 toplanıcak cok heyecanlıyım sanki ilk kez yumoslaım toplanıyo hepinizden o saatlerde dua bekliyorum hepinizi cok seviyorum
defnecim bende ilk gittigimde senin gibi heyecan yapmistim ne giysemde kolay olsa diye... elbise kolay gelmisti ozamanlar..
duscum Allah yardimcin olsun tatlim.. insallah yumoslarin harika bir sekilde dollenir ve annelerine kavusurlar...
defnecim bu topic bagimlilik yapmasin sende :))
bunu idrarimda acu.cu test ettirmisti. dun bakiriminda fazla oldugunu ogrendim.. vallahi acaba dehanin yada vitex in icinde mi var yoksa hani sabahlari ac karina yedigimiz bal,corekotu,tarcinin mi etkisi oldu bilmiyorum ama bu degerleri mutlaka dusurmemiz laizm dedi. acaba demir bakir cinko uclusu mu stress yapiyor bende :)))))) vallahi haklisin neyi yesek baska bir fire veriyoruz.. nekadar sansli hani yumurta toplanip dollenip hemen transferde hamile kalanlar.. bak bizler nelerle mucadele ediyoruz... bana bunlari dengelemek ve yumurta kalitesini yukseltmek icin bitkisel vereceklermis.. cayi ve kahveyi kesinlikle yasakladi.. kafein asla icmiyeceksin bundan sonra dedi (suziskom da demisti) bundan sonra senin icecegin green tea dedi... pregnency tealarda icebilirsind edi ama asla normal cay ve kahve icmeyeceksin dedi.. peki dedim kafeini olmayan kahve icsem dedim yok dedi onlarda da az da olsa bir miktar kafein oluyor icmeyeceksin dedi..