Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet canım Ulun Bey'de başlıyorum... Galiba bugün regl oluyorum :kedi:, ikinci gün gel demişti ama, pazartesi gideceğim bu durumda... İnşallah güzel haberler yazarım size canım :1rolleyes:

Seninki şu yok olan kistlerden galiba ?? Hiç takma kafana, bak bende hiç yok olmayan çikolata kisti var, ama ne yapalım o da benim bünyemin, duygularımın bir yansıması, bir parçası diyorum artık... İşte bütün bunlar tedavi süreçlerini, zamanlarını değiştiriyor, belki de bizim yavrular başka bir burçta doğmalılar, kimbilir :roflol:

hadi hayırlı ugurlu olsun.bayrama hamile gir inşallah...
evet dogum kontrol hapı ile geçiomuş. öle dedi dr.adet düzenleyici ile de geçiomuş.evet kabul etmek durumu kabullenmek işleri daha bir kolaylaştırıyor sanki degil mi?
sanırım bende kabullenmeye başlayınca acılarım dinecek...yani en azından hafifleyecek.
pazartesi haberleşelim...dualarım seninle.allah işini rastgetirsin.

Kızlar ya benım de FSH ım 9 larda bakim benım 3.denemem olacak kasımda gidecem çünkü dr çok sıcak dedı.Eşimin sperm sayısı az oldugu için sıcaktan daha da azalırmış ondan yumurtalarım için ne içecem kızlar yaa benım tek embrıyom oluşuyor hep ama kalıteli oluyor.Çok az yaaa:sinifsinif:

mmerhaba arkadaşlar benim fsh 12.5 lardaydı. bir de 2.5 cm çikolata kistim var sol overde e baktım artmıyor tüp bebek tedavisine başladım memorila de ve sadece 2 folükülüm var. yaşımda 40 şansım çok düşük biliyorum ama ümit etmekten başka çarem yok. lütfen benim için dualarınızı esirgemeyimn...

Canım, diliyorum o 2 folikül kaliteli olsun ve de sıkıca tutunsunlar sana bebiş olarak :1rolleyes:

Starsuziciğim, çok teşekkürler... İnşallah hep hayırlı haberler paylaşalım kaydirigubbakcemile2

Bebetom, sana da kolay gelsin canım, hepimizin dertleri hem aynı hem farklı farklı... Yumurtalar için çeşitli sayfalarda bitkisel öneriler var, alternatif tıp sayfasına bakabilirsin istersen.. Kolay gelsin canım...

Kızlar ya benım de FSH ım 9 larda bakim benım 3.denemem olacak kasımda gidecem çünkü dr çok sıcak dedı.Eşimin sperm sayısı az oldugu için sıcaktan daha da azalırmış ondan yumurtalarım için ne içecem kızlar yaa benım tek embrıyom oluşuyor hep ama kalıteli oluyor.Çok az yaaa:sinifsinif:

canim spermlerin yazin daha azaldigini hic duymamistim.. tek emriyo mu yoksa tek yumosmu olusuyor yani her defasinda dolenebiliyorsa buda iyi bisi.. dr ler de hep demez mi zaten yok fazla yumurta degil kalite yumurta olmasi onemli diye..

anladım cnm.bende bi sürüüü vitamin içiyorum bakalım.eylülde beraber başlarız inşallah.bakalım zaman ne gösterecek.

Canım Merhaba moralini bozma,canını sıkma uzun zamandır bekliyoruz ,inşallah olacak,bekleyişler bana sabırlı olmamı öğretti .ilk zamanlar ben de bir sonraki ay gel denildiğinde çok üzülüyordum,Allahtan hayırlısı sabırlı,inançla , dualarımızla ve en önemlisi Allahın izniyle olacak.Kamp hayatına devam etmeyi ihmal etme inşallah Eylülde birlikte başlayıp birlikte bebişlerimiz olur.olumunekankayizsmile

Canım Merhaba moralini bozma,canını sıkma uzun zamandır bekliyoruz ,inşallah olacak,bekleyişler bana sabırlı olmamı öğretti .ilk zamanlar ben de bir sonraki ay gel denildiğinde çok üzülüyordum,Allahtan hayırlısı sabırlı,inançla , dualarımızla ve en önemlisi Allahın izniyle olacak.Kamp hayatına devam etmeyi ihmal etme inşallah Eylülde birlikte başlayıp birlikte bebişlerimiz olur.olumunekankayizsmile

Haklısın arkadaşım...
kampa yarın itibar ile başlıyorum..tatlı tuzlu hamur işlerini kesiyorum:)
saglıklı beslenmek lazım.hergünde 1 saate yakın yürüyüş yapacagım.
Eylülde beraberiz yol arkadaşım.
:1hug:

arkadaşlar...
şu mübarek günlerde bol bol dua edelim...
Furkan süresi 74. ayet

74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

arkadaşlar...
şu mübarek günlerde bol bol dua edelim...
Furkan süresi 74. ayet

74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenler

Amin Canım .Yüce Rabbim cümlemize nasip etsin.:1hug:

Suzisko bisi soracagim ivf tedavisi sirasinda incir yenebiliyormuydu?

bugüne kadar okuduklarımdan hiç zararlı olduguna dair bişeye rastlamadım.belki kürü farklıdır.bence zararı olmaz ama doktoruna sormalısın...ben doktoruma kürleri sordugumda nasıl mutlu hissediyorsan,inanıyorsan mutlaka uygulamalısın demişti.
opuyorumnanaktan

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
AMİN AMİN AMİN

Starsuzie niçin adet düzenleyici kullanıyorsun benimkide düzensiz ben erken oluyorum seninki nasıl bu arada ne kullanıyorsun merak ettim ben şuan düzenleyici birşey kullanmıyorum dhea kullanıyorum arı sütü bal polen yiyorum rabbim nasip ederse bende tedavime eylülde başlamayı düşünüyorum rabbim şu mübarak ay yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah amin

Starsuzie niçin adet düzenleyici kullanıyorsun benimkide düzensiz ben erken oluyorum seninki nasıl bu arada ne kullanıyorsun merak ettim ben şuan düzenleyici birşey kullanmıyorum dhea kullanıyorum arı sütü bal polen yiyorum rabbim nasip ederse bende tedavime eylülde başlamayı düşünüyorum rabbim şu mübarak ay yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah amin

Canım adet düzenleyiciyi doktorum verdi.tedavi öncesi kulllanmam için.bende kullanıyorum.Doktoruna sor istersen...Eylülde tedaviye başlayacak çok kişi olduk.
amin arkadaşım aminnnn.:Saruboceq:

STRATUZE arkadaşım kamp hayatı başlıyor demek zaten bu sıcaklarda zararlı canım tatlı tuzlu falan :)iyi tarafından bakmalı dimi..eylülde inşalllah herşey yolunda gider canım da artık kavuşursun bebeğine..bende ekimden sonu gibi ankarada bir merkezde düşünüyorum ama bakalım artık 3 hafta oldu negatif sonuç alalı o zaman hiçbirşey düşünmüyordum ama şimdi topladım kendimi senin kaçıncı denemen olcak canım

Son düzenleme:

canım benim bayağıdır haberleşemedik seninle fsh 9 larda çok yüksek değil ama biraz daha düşük olsa daha iyi tabiki sıcaklarda sperm sayısının etkilenme durumunu bende duymuştum hani dr lar derler ya fazla sıcak suyla banyo yapmayın sperm ve yumurtalar etkilenir diğe demek ki sıcak havada biraz etkileyebilir sizin oraların sıcaklığını düşününce mümkün olabilir:)
canım yumurta 1 tane oluyor diyorsun ya eğer kist oluşma problemin yoksa kasıma kadar bitkisel kürlerden uygulayabilirsin incir ve havuç kürü gibi yumurta sayını biraz artırabilir bu sürede eşinede keçiboynuzu kürü uygula kesinlikle kalitesini etkiliyor
ben kürleri yapınca kist oluyor daha çok çekiyorum ama saana yarar inşallah canım
bende ekim sonu gibi 4. ye başlamayı düşünüyorum hepimiz kavuşuruz inşalllah

EDA cım başlıyorsun demek inşallah herşey iyi gider canım kistlerin duyguların yansıması olayını da tuttum yani:) tabi dimi vücutla bütün olmuş yani...evet ya bizim çocukların burçları farklı olacak keşke sürpriz yapsalarda burçlarını baştan bilmesek hiç önemli değil..en erken sen sonuç alıcan canım inşallah pozitif sağlıklı sonuç alırsın

İMOJE canım bende incir olayına takılmıştım tedavi zamanı tam incir zamanıydı temmuz başı yani tereddüt etmiştim 1 kere 1 tane yemiştim ama aslında zararı olduğunada inanmıyorum incir kürü değil ki dimi sonuçta inir bir meyve zararı olsa incir zamanı kimse hamile kalmazdı:) sen nezaman başlıyorsun canım

KADEMİ sende eylülde başlıyormuşsun hepiniz güzel haberler verirsiniz inşallah keşke oluşan az sayıda yumurta kaliteli olsunda gerisi önemli değil o yumurtalar iyi döllensin tutsun daha ne isteyebiliriz senin kaçıncı denemen canım inşallah sonuncu olur ve kavuşursun bebeğine

Kelebek canım sende eylülde başlayanlardansın inşallah güzel sonuç alırsın benim adetlerim düzenlidir ama benimde çok az olur hatta çoğunlukala wc ye gidince kanama oluyor fazla ped kullanmıyorum çünkü pede fazla kanama olmuyor uzun süredir benim böyle çoğuna göre oh ne güzel denen bir durum ama bizim gibi uğraşanlar için hiç iyi bir durum değil allahım bu mübarek günlerde inşallah hepimizin dualarını kabul eyler ve evladımıza kavuşturur inşallah

Eylül08
canım zaman aslında nasılda geçiyor.3 hafta mı oldu???
yaşadıgın süreçte inan heyecanını çok derinlerde hissettim.olmadı bir sebebi vardır elbet.
ekimde yolculuk başlayacak ...bu süreyi iyi geçirip kamp hayatını başlat.)
gelişmeleri hep beraber takip edecegiz..karşımıza çıkan engelleri birlikte göğüsleyip sevinçleri birlikte paylaşacagız...eee POF olmasaydı nasıl tanışacaktık degil mi?

Nisasum
canım hoşgeldin..o kadar hoşgeldin ki anlatamam..
tek yumurta kaliteli olduktan sonra rabbim iziz verdikten sonra oluyor işte..ben buara yımırta sayıma taktım.2 folikül gözüküyor ve içi boş mu dolumu bilmiyoruz bile?takılmamak lazım.
canım benim hayırlı ugurlu olsun.yaşanan süreci paylaşmak istersen bize umut olursun.

EYLÜLO8 amin canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yoktur inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize senin fsh mı yüksek benimde yarım kalan bir tüp bebek denemen oldu çok zor bir süreçti RABBİM Bir daha yaşatmaz inşallah

Back
X