Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

EDA cım başlıyorsun demek inşallah herşey iyi gider canım kistlerin duyguların yansıması olayını da tuttum yani:) tabi dimi vücutla bütün olmuş yani...evet ya bizim çocukların burçları farklı olacak keşke sürpriz yapsalarda burçlarını baştan bilmesek hiç önemli değil..en erken sen sonuç alıcan canım inşallah pozitif sağlıklı sonuç alırsın

İMOJE canım bende incir olayına takılmıştım tedavi zamanı tam incir zamanıydı temmuz başı yani tereddüt etmiştim 1 kere 1 tane yemiştim ama aslında zararı olduğunada inanmıyorum incir kürü değil ki dimi sonuçta inir bir meyve zararı olsa incir zamanı kimse hamile kalmazdı:) sen nezaman başlıyorsun canım

Tatlim ben gectigimiz cuma ilk ignelerimi vurmaya basladim. hayirlisiyla carsamba ilk kontrolum olacak.. bu arada dunden beri ari sutu, polen, hayit, corek otu yagi, bal karisimindan bir tatli kasigi sabahlari yemeye basladim. vallahi incirde gunde 4-5 tane yicem.. ne bielyim inaniyorum incire. bir dizide duymustum. incir peygamber meyvasiymis.. zaten incir kurleri de var dogurganligi artirici dimi ama :) insallah ise yarar... baslamadan onceki ultrasyonda 3 yumurta gorduler. tedavide benim 5 ilerleyen ve onlarin haricinde minik yumurtalarim oluyor sonra kayboluyorlar..iki tanesi gelisiyor. umarim bu sefer hersey yolunda gider. yuksek dozla basladik bakalim... fsh, 19,5 dan 6 ya indi Hayit tavsiye ederim... aa unutmadan acupuncktur de kesinlikle tavsiye ederim. bizlerin relax olmaya ihtiyacimiz var...

Son düzenleme:
KADEMİ sende eylülde başlıyormuşsun hepiniz güzel haberler verirsiniz inşallah keşke oluşan az sayıda yumurta kaliteli olsunda gerisi önemli değil o yumurtalar iyi döllensin tutsun daha ne isteyebiliriz senin kaçıncı denemen canım inşallah sonuncu olur ve kavuşursun bebeğine

Kelebek canım sende eylülde başlayanlardansın inşallah güzel sonuç alırsın benim adetlerim düzenlidir ama benimde çok az olur hatta çoğunlukala wc ye gidince kanama oluyor fazla ped kullanmıyorum çünkü pede fazla kanama olmuyor uzun süredir benim böyle çoğuna göre oh ne güzel denen bir durum ama bizim gibi uğraşanlar için hiç iyi bir durum değil allahım bu mübarek günlerde inşallah hepimizin dualarını kabul eyler ve evladımıza kavuşturur inşalla

Allahın izniyle Eylül de başlarız.Benim 1. denemem yumurta gelişmediği için yarım kaldı.İnşallah 2. denemem de başarırız.

Tatlim ben gectigimiz cuma ilk ignelerimi vurmaya basladim. hayirlisiyla carsamba ilk kontrolum olacak.. bu arada dunden beri ari sutu, polen, hayit, corek otu yagi, bal karisimindan bir tatli kasigi sabahlari yemeye basladim. vallahi incirde gunde 4-5 tane yicem.. ne bielyim inaniyorum incire. bir dizide duymustum. incir peygamber meyvasiymis.. zaten incir kurleri de var dogurganligi artirici dimi ama :) insallah ise yarar... baslamadan onceki ultrasyonda 3 yumurta gorduler. tedavide benim 5 ilerleyen ve onlarin haricinde minik yumurtalarim oluyor sonra kayboluyorlar..iki tanesi gelisiyor. umarim bu sefer hersey yolunda gider. yuksek dozla basladik bakalim... fsh, 19,5 dan 6 ya indi Hayit tavsiye ederim... aa unutmadan acupuncktur de kesinlikle tavsiye ederim. bizlerin relax olmaya ihtiyacimiz var...

Canım hayırlı olsun.Yüce Rabbim devamını erdirsin.Selamlar.

İMOJE canım başlamışsın tedaviye ne güzel inşallah yumoşların kaliteli olurlar az olsun iyi olsun sonrada bebiş gelsin inşallah hayıt ve benzeri kürleri normal zamanda kullanınca kist yapıyor bende ne zaman kullandıysam kist oluştu ama tedaviye başlayınaca kullanmak senin gibi yani en iyisi tabiki
acupunckturu bende isterim canım en azından stresimi alırda bizim burda yok ben küçük bir ilçede yaşıyorum kadın doğumcumuz bile 5 aydır var herzaman olmuyor yani tedavi dışı bazen kontrol için ile gitmem gerekiyor bendeki en büyük problem heryere uzak olmamız çalışınca dahada zor tabi
canım inşallah herşey yolunda giderde hamileyim haberini verirsin bize

74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

ve onlar: "rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
Amin amin amin

amin canım.

stratuzecim evet geçti 3 hafta zaman geçiyor işte çok kötü günlerdi ama topladım ekimde yine yollar gözüküyor bana busefer daha uzun olacak yollar benim bu kadar problemin içinde en iyi olan yanım kamp hayatına fazla ihtiyacımın olmaması kilom normal kimine göre zayıfmışım bile genelde kahvaltılıkları sebzeyi hem yeşil hali hemde yemeklerini severim meyvede bol yerim hamur işi ve et türlerini az tüketirim beslenme alışkanlığım iyidir yani bu kadar olumsuzluklardan sonra bir iyi yanımda olsun dimi inşallah senin kampta iyi gider canım

kelebekcim benim fsh son 2 aydır yüksek çıkıyor sinyalini verdi yani yumurtalar azalıyor evet zor bir süreç ve insan çok etkileniyor seninde tedavi iptal olmuş inşallah bu tedavinde herşey güzel geçer ve kavuşursun bebeğine

stratuzecim evet geçti 3 hafta zaman geçiyor işte çok kötü günlerdi ama topladım ekimde yine yollar gözüküyor bana busefer daha uzun olacak yollar benim bu kadar problemin içinde en iyi olan yanım kamp hayatına fazla ihtiyacımın olmaması kilom normal kimine göre zayıfmışım bile genelde kahvaltılıkları sebzeyi hem yeşil hali hemde yemeklerini severim meyvede bol yerim hamur işi ve et türlerini az tüketirim beslenme alışkanlığım iyidir yani bu kadar olumsuzluklardan sonra bir iyi yanımda olsun dimi inşallah senin kampta iyi gider canım

canım kamp hayatı yumurta kalitesini arttırıcı kürleri içeriyor.)
mutlka sende yapmalısın.hayıt suyu..bitkisel çaylar arı sütü bal polen.
canada daki bi kadın forumunda biri uzmana sormuş faydası varmıdır diye oda cevap yazmış dogrudan yumurtaya etkisi bilimsel kanıtlanmış degil fakal immune sistemi güçlendiriyor .kullanan hastalarda iyi sonuçlar alıyoruz demiş.
ben bilmem yane:)

İMOJE canım başlamışsın tedaviye ne güzel inşallah yumoşların kaliteli olurlar az olsun iyi olsun sonrada bebiş gelsin inşallah hayıt ve benzeri kürleri normal zamanda kullanınca kist yapıyor bende ne zaman kullandıysam kist oluştu ama tedaviye başlayınaca kullanmak senin gibi yani en iyisi tabiki
acupunckturu bende isterim canım en azından stresimi alırda bizim burda yok ben küçük bir ilçede yaşıyorum kadın doğumcumuz bile 5 aydır var herzaman olmuyor yani tedavi dışı bazen kontrol için ile gitmem gerekiyor bendeki en büyük problem heryere uzak olmamız çalışınca dahada zor tabi
canım inşallah herşey yolunda giderde hamileyim haberini verirsin bize

canim benim guzel dualarin icin tesekkur ederim. amin insallah hepimizin bir gun bebisi olur.. acupuncktur olmasa bile seni rahatlatacak bir ugras edinebilirsin.. nebileyim resim yapmak kitap okumak yada cok sevdigin muzikleri acip kanepeye uzanmak.. kendine en azindan bir saat rahatlama molasi ver.. sadece kendinle basbasa kal.. okadar cok yazi okudum ki. relax olarak yasanan tedavilerde daha cok pozitif sonuc aliniyor. ya tatilde oluyorlar ya misafirleri gelmis eglenmis oluyorlar.. gerci istisnalarda var :) vallahi sonuc olarak hepimiz pozitif olmamiz gerekiyor. uzuntuyle bir yere varilmayacagini hatttaa negatifligin negatiflikleri cagirdigini ogrendim.. o nedenle kafama cok takmamaya calisiyorum.. niye ben diye? Hersey guzel allahimdan.. ol derse olur.. Nasip kismet...

canım kamp hayatı yumurta kalitesini arttırıcı kürleri içeriyor.)
mutlka sende yapmalısın.hayıt suyu..bitkisel çaylar arı sütü bal polen.
canada daki bi kadın forumunda biri uzmana sormuş faydası varmıdır diye oda cevap yazmış dogrudan yumurtaya etkisi bilimsel kanıtlanmış degil fakal immune sistemi güçlendiriyor .kullanan hastalarda iyi sonuçlar alıyoruz demiş.
ben bilmem yane:)

haklısın canım gerçi bazı kürler kist yapıyor bende ve en az 2 ay doğum kontrol hapı kullanıyorum geçsin diğe düşünsene ya çocuk sahibi olmak için uğraşırken korunmuş oluyorsun:)) ama bitkisel çaylar bişey yapmaz önceden hiç içmedim ama bundan sonra içeyim artık bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa bile bende inanıyorum faydası olduğuna
ama en etkili şey psikolojinin düzgün olması ben ilk 2 denememde çok stresliydim aman yumoşlar iyi olsun diğe bal çörekotu tarçın karışımı keçiboynuzu pekmezi yedim yememe içmeme çok dikkat ettim ama sonuçta kaliteli yumurtam olmadı sayılır 2. de 1 kaliteli kaldı sadece hamileydim kaybettim ama 3. de o kadar yoğun çalışıyordum ki yememe içmeme dikkat bile edemedim aparatifle geçirmiştim günlerimi kürler falanda yapmaya zamanım yoktu ama çok iyiydim stres falan da kalmamıştı gezmeye gider gibi arşınladık yolları yedik içtik gezdik transfer öncesi ama yumurtalarım en kaliteli o zaman oldu ilk defa 3 kaliteli embriyo oldu 2 transfer oldu umutluydum tabi ama yine olmadı
yani anlamıyorum bu yumoşları ne istiyorlar daha:) yedirip içirincede olmadı gezdirip tozdurunca da olmadı:)) ah bir gelsin bizim bebekler popolarını ısırmak lazım sizin için neler yaptık diğe:))

EDA cım başlıyorsun demek inşallah herşey iyi gider canım kistlerin duyguların yansıması olayını da tuttum yani:) tabi dimi vücutla bütün olmuş yani...evet ya bizim çocukların burçları farklı olacak keşke sürpriz yapsalarda burçlarını baştan bilmesek hiç önemli değil..en erken sen sonuç alıcan canım inşallah pozitif sağlıklı sonuç alırsın

İMOJE canım bende incir olayına takılmıştım tedavi zamanı tam incir zamanıydı temmuz başı yani tereddüt etmiştim 1 kere 1 tane yemiştim ama aslında zararı olduğunada inanmıyorum incir kürü değil ki dimi sonuçta inir bir meyve zararı olsa incir zamanı kimse hamile kalmazdı:) sen nezaman başlıyorsun canım

Eylülcüğüüüüm, ne güzel seni görmek :1hug: Diğer sayfada haber alamamıştım senden daha sonra, biz de senin kadar üzüldük tabii :çok üzgünüm: Ama çok sevindim, toparlanmışsın kısa sürede, planlar da yapılmış, çok güzel a.s Hep birlikte göreceğiz güzel günlerimizi de inşallah canım :1rolleyes:

İmojeciğim, sana hayırlı uğurlu bir tedavi, bol ve kaliteli yumurtalar diliyorum canım... Bütün dualarımız seninle a.s Müjdelerinle coşalım inşallah :1rolleyes:

Eveeeeet, kimdi şu sizin kampın müdürü, bir disipline soksun bizi bakalım kaydirigubbakcemile3

Ben iğneler olurken ne kullanayım karar veremedim, doktora soracağım yarın, bal tarçın olmalı mı mesela, içtiğim vitaminler devam mı, soracağım... İncir, kayısı kurusu, ceviz yerim... Ama çaylar bende hiç işe yaramadı mesela kızlar, her bünye farklı herhalde, hayıt çayını o kadar dikkatli, düzenli kullandım, FSH daha da fırladı bende...

Geçen ay 29 'du canım:bbo: Çaylar ve diyetler öncesi 15'ti ..... Bu ay ölçtürmedim, doktor boşver onları, hormonlara takılma diyor, yumurta durumunu takip etmeyi daha önemsiyor... Ben de ona inanmak istiyorum tabii :1rolleyes:

Eylülcüğüüüüm, ne güzel seni görmek :1hug: Diğer sayfada haber alamamıştım senden daha sonra, biz de senin kadar üzüldük tabii :çok üzgünüm: Ama çok sevindim, toparlanmışsın kısa sürede, planlar da yapılmış, çok güzel a.s Hep birlikte göreceğiz güzel günlerimizi de inşallah canım :1rolleyes:

İmojeciğim, sana hayırlı uğurlu bir tedavi, bol ve kaliteli yumurtalar diliyorum canım... Bütün dualarımız seninle a.s Müjdelerinle coşalım inşallah :1rolleyes:

Eveeeeet, kimdi şu sizin kampın müdürü, bir disipline soksun bizi bakalım kaydirigubbakcemile3

Ben iğneler olurken ne kullanayım karar veremedim, doktora soracağım yarın, bal tarçın olmalı mı mesela, içtiğim vitaminler devam mı, soracağım... İncir, kayısı kurusu, ceviz yerim... Ama çaylar bende hiç işe yaramadı mesela kızlar, her bünye farklı herhalde, hayıt çayını o kadar dikkatli, düzenli kullandım, FSH daha da fırladı bende...

Edacım diğer sayfada da yazdım o aralar aslında ama sana denk gelmedi heralde zaten iki sayfada da genelde bizler yazışıyoruz fsh yükselmesi yumurta rezervi azlığı oluyor bak böylece iki sayfa oldu aynı
neyse canım evet toparlandım ya da toparlanmaya çalışıyorum demek daha doğru zaman çok önemli bizim için yaş da ilerleyince ki başlayıncaya kadar nerdeyse 36 olucam korkuyorum biliyormusun ankara daha çok aklımda var ama çok uzağız oralara da olmaması o kadar yolları çektikten sonra daha zor geliyor
yaşadığım yerde tüp bebek merkezi olsaydı ya da 1-2 saatlik mesafede yaptırdığımdan kimsenin bile haberi olmazdı ve bu kadar yorulmazdım
emeksiz gelmiyorlar işte inşallah hepimiz bu emeklerimizin karşılığını alırız

Back
X