Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bakalim edacim neler yasicagiz... umutla ve kafamda bir suru soru isaretiyle baslamistim bu tedavime...
kismet degil mis demekki bu ay...
hayatim femara ve puregon yumurta rezervinde azalma olan hastalara mi veriyorlar... neden bana bunu vermedilerki? famera konusunda cok sey okudum clomid le ayniymis sanirim... digeride igne mi?

Canım, bu benim ikinci tedavim... İlkinde başka bir merkezde bana lucrin ve gonal F verilmişti, 2 yumurtam oldu... Ben şimdiki doktoruma bunu aktarınca o da farklı olarak bu ilaçları denemeyi uygun gördü...Benim de ana derdim yeterli sayıda ve iyi kalitede yumurta ğretebilmek...Doktorum Femaranın göğüs kanseri ilacı olduğunu ve araştırmalarda yan etki olarak yumurtaları uyardığının ortaya çıktığını ve bu yüzden denemek istediğini söyledi...Onun yanında da Puregon iğne kullanıyorum 300lük... Daha iyi sonuç alacak mıyız henüz ben de bilmiyorum... Ama benim doktorun denemesi bu şimdilik... Femara sayfasında bir arkadaş yazdı dün, ilk denemesinde 2 yumurtası olmuşken femaralı tedavide 8 yumurta olmuş ... Herkesin farklı tabii etkenleri ve sonuçları, diliyorum bizler de iyi haberler alırız...

Sen bugünlerde doğal denemeyi aksatma bak, bu da bir şans a.s O güzel yumurta diliyorum boşa gitmesin de sürpriz yapsın size kaydirigubbakcemile3

insallah bu ilaclarla guzel yumoslar elde edeceksin tatlim...
bende bu ilaclari dr. mize soracagim. insallah etkisi olur..

imoje canım diğe tarafa seni merak ettiğimi yazdım ama burasını yeni gördüm tedavin iptal olmuş üzüldüm canım ya inşallah diğer tedaviye başlayınca herşey yolunda gider üzülmemek elde değil ama bakarsın daha güzel yumurtaların olur

edacım senin son durum ne iğnelere devam mı inşallah senin yumoşlarında herşey yolundadır dualarım sizlerle kızlar

eylulcum cok tesekkur ederim tatlim... kismet degilmis bu ay... saglik olsun... 3 eylulde dr. randevumuz var.. kismet artik. yeni ilac protokolunu konusacagiz..

merhaba arkadaslar...umutlu olun...kullandıgımilaclar gonalf ve lucrin..dozu cok artırıldı en son480 di.gonal f in dozu.. bitkisel birsey kullanmadım..ama incır kürü benım bıryakınımda cok işe yaradı..
şuan ikinciyi düşünüyorum vakıt kaybetmeden..

insallah bitanem...hayal kirikligi yasadim... ama dedigin gibi bukadar pahaliyken o tek yumurtayi aldirmak cok riskti. o nedenle iptal kararini biz verdik. dr. kan tahlilimde yumurtan dolu ihtimali yuksek dedi. ama biz yinede diger tedavi ve baska bir ilac protokoluyle baslamak istiyoruz.
bazen kendimi yorgun hissediyorum ama ardindan hemen toparlan diyorum kendime...
insallah bizlerde senin gibi gobusumuze miniklerimiz gelir... iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim tatlimm

imoje Canım geçmiş olsun.Öncelikle verdiğin karar sizin için doğru karar ise üzülme, aldığın kararı mantığıyla tekrar tedavi için kendini hazırla .İnşallah çok sayıda kaliteli yumoşların olur.kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar...umutlu olun...kullandıgımilaclar gonalf ve lucrin..dozu cok artırıldı en son480 di.gonal f in dozu.. bitkisel birsey kullanmadım..ama incır kürü benım bıryakınımda cok işe yaradı..

Canım bende 20 lucrın 450 gonol f kullanmıştım.Ama tedavim yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı.Nisan ayından beri tekrar deneme için bekliyorum.2 aydır dhea kullanıyorum.Bu ay kist vardı gelecek ay tekrar dr gideceğim.İnşallah başlarız.1. bebişin de de yumurta rezerv azlığı mı vardı?Hangi iğneleri kullandın?Bilği verirsen sevinirim.Umutla,istekle,inatla ve özellikle büyük inançla olmasını bekliyoruz.Allahın izniyle hepimiz mutlu haberleri alırız.

eylulcum cok tesekkur ederim tatlim... kismet degilmis bu ay... saglik olsun... 3 eylulde dr. randevumuz var.. kismet artik. yeni ilac protokolunu konusacagiz..

eylül yolcusu kalmasın...
şmdi tam yol kankisi olduk işte.her işte bir hayır vardır arkadaşım..bakarsın süpris yapar bebişin..

cnm bizi sakın bırakma ne olur ssana çok ihtiyacımız var.umutsun bizim için

imoje Canım geçmiş olsun.Öncelikle verdiğin karar sizin için doğru karar ise üzülme, aldığın kararı mantığıyla tekrar tedavi için kendini hazırla .İnşallah çok sayıda kaliteli yumoşların olur.kaydirigubbakcemile5

kademi nasılsın?
ne aşamadasın?

arkadaşlar merhaba kademi ve bebeto sizler hangi dr dan tedavi görüyorsunuz bana isim verebilirmisiniz neden özellikle sizden istiyorum bende mersindeyim teşekkür ederim

şmdi tam yol kankisi olduk işte.her işte bir hayır vardır arkadaşım..bakarsın süpris yapar bebişin..

cnm bizi sakın bırakma ne olur ssana çok ihtiyacımız var.umutsun bizim için

kademi nasılsın?
ne aşamadasın?

starsuzie canım dhea ya devam, bol bol incir,ceviz,fındık...yemeye de devam........Allahtan hayırlısı.Hep beraber Eylül anneleri olarak inşallah başlarız.Selamlar......olumunekankayizsmile

arkadaslar bende alman hastanesine gittim .görüstüm benden ve esımden genetik analizi istediler.hormon testleri ve rahim filmi istediler ay insallah bir sorun cıkmaz

QUOTE]

suziskom benimmm... insallah bir aksilik cikmazsa birlikte baslariz tedavimize :) hayirlisi neyse o olsun bitanem...

arkadaşlar merhaba kademi ve bebeto sizler hangi dr dan tedavi görüyorsunuz bana isim verebilirmisiniz neden özellikle sizden istiyorum bende mersindeyim teşekkür ederim

Canım ben seyhan başkentte Esra Hanıma gidiyorum.Daha önce Esra Hanım ile Tayfun Bey birlikte değerlendirmeye alıyorlardı.Tayfun Bey İST.Acıbademe gitti.Ben de Esra ile devam etmeye karar verdim.Allahın izniyle zamanını bekliyoruz.Sana da kolay gelsin.Haberleşiriz.Selamlar.

QUOTE]

suziskom benimmm... insallah bir aksilik cikmazsa birlikte baslariz tedavimize :) hayirlisi neyse o olsun bitanem...

Selam kızlar eylül de bende varım.Hepimize kolay gelsin.İnşallah topluca mutlu haberlerimizi alırız.

Canım bende 20 lucrın 450 gonol f kullanmıştım.Ama tedavim yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı.Nisan ayından beri tekrar deneme için bekliyorum.2 aydır dhea kullanıyorum.Bu ay kist vardı gelecek ay tekrar dr gideceğim.İnşallah başlarız.1. bebişin de de yumurta rezerv azlığı mı vardı?Hangi iğneleri kullandın?Bilği verirsen sevinirim.Umutla,istekle,inatla ve özellikle büyük inançla olmasını bekliyoruz.Allahın izniyle hepimiz mutlu haberleri alırız.

arkadaslar hepimiz eylül yolcusu olduk hadi hayırlısı
,
canım insallah bus efer yumurta gelişimin olur..biryumurta olsun biizm olsun...
saglıklı olsun bebek olsun..kızım 10 aylık oldu..yumurta rezervi konusunda bir bilgim yok..
bend egonal f ve lucrin kullandım..tedavıden 3 ay önce klomen kullanmıstım basıt bir ılac..ama ozaman 3 yumurtam olmustu..eşimd eproblem oldugu için döllenme olmamıstı..
gonalf en son 450 nın ustunde almıstım..tek yumurta cıktı..ve tuttu

,
canım insallah bus efer yumurta gelişimin olur..biryumurta olsun biizm olsun...
saglıklı olsun bebek olsun..kızım 10 aylık oldu..yumurta rezervi konusunda bir bilgim yok..
bend egonal f ve lucrin kullandım..tedavıden 3 ay önce klomen kullanmıstım basıt bir ılac..ama ozaman 3 yumurtam olmustu..eşimd eproblem oldugu için döllenme olmamıstı..
gonalf en son 450 nın ustunde almıstım..tek yumurta cıktı..ve tuttu

Canım teşekkürler .İnşallah olacak sanada kolay gelsin.Allahın izniyle olmasını bekliyoruz.Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

kislar bilmiyorum uyduyla felan izleniliyormu diye. american chopper diye bir program var. tup bebekle olsun normal yolla hamile kalinsin dogum u felan herseyi gosteriyorlar. izleme durumunuz olursa mutlaka izleyin fistiklar.. bu arada dun acupunckture gittigimde bir kadinla tanistim, cok seker biriydi. simdiye kadar dr. ler senin tek sansin yumurta donoru demisler.. ve pes etmemis devam etmis dr aramalarina ve sonunda 4 yumurtasini almislar sadece bir tanesi dollenmis ve suanda hamile... ne kadar sevindim onun adina anlatamam...Allah umarim bizlerede yasatir bu mutlulugu...

Back
X