Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alakası var. netten sipariş ver. dur yazayım markasını.Nival safran yağı yaz googleye görürsün benim ondan. görmüştüm googlede...beyazım safran yağı bulamadım:/aktar yok böle bişi dedi ya![]()
nerden buldun kız?tamam şeker buldum,yarın eminönüne gidecegim bulamazsam netten alırım artıkım:)
Ben bu sefer bunu denemek istediğimi söyledim doktoruma önceki gün, çünkü aşılamada klomenle 4-5 yumurta olmuştu.. Oysa 2 tüp denememde 2-3 yumurta zoraki çıktı.. Ben bunu söyleyince doktor içinde kalmasın, önce bunu deneyelim bakalım olgunlaşırsa yumurta onu toplarız dedi.... Ya bunu yapacağız bu sefer, ya da puregon, gonal F yerine menagon kullanacağım...Henüz tam karar vermedim ama bana sıcak geliyor bu fikir...
Sen neden bunu seçtin ses ?? Var mı bilgin bu konuda ?
kızlar size yazamadım. çrş günü 3 yumurtam toplandı. ikidi dllendi. kaliteliymiş. cuma günü 2 .gün transferi yapıldı. tek embryo olduğu için çok endişeliyim lütfen bana dua edin..
kızlar size yazamadım. çrş günü 3 yumurtam toplandı. ikidi dllendi. kaliteliymiş. cuma günü 2 .gün transferi yapıldı. tek embryo olduğu için çok endişeliyim lütfen bana dua edin..
evet vitex günde 4 demişti bana aktar ama ben de üç kullanıyorum.canım bende iyiyim araştırmaya devam moddundayım:)
bugün vitex die bi macun aldın +safran yagı aldım.
sabah ögle akşam vitex macun
gün 2 kere safran yağı (beyazjımmm dogrusu bu mudur??)
günde 1 omega3
günde 1 b12 ,folik asit
ve d.k.h
daha da araştırıyorum.l-carnitine ve l-argine de iyi geliyormuş:)
işte aynen böyleyim...sence nasılsım:)))
haa buarada ruşeym de aldım.Düş canım sonunda aldım onuda kullanayım.geriye dönüp baktığımda şunuda yeseydim bunuda yapsaydım dememek için..ilerliiiiiiiiiii![]()