Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben bu sefer bunu denemek istediğimi söyledim doktoruma önceki gün, çünkü aşılamada klomenle 4-5 yumurta olmuştu.. Oysa 2 tüp denememde 2-3 yumurta zoraki çıktı.. Ben bunu söyleyince doktor içinde kalmasın, önce bunu deneyelim bakalım olgunlaşırsa yumurta onu toplarız dedi.... Ya bunu yapacağız bu sefer, ya da puregon, gonal F yerine menagon kullanacağım...Henüz tam karar vermedim ama bana sıcak geliyor bu fikir...

Sen neden bunu seçtin ses ?? Var mı bilgin bu konuda ?

Bende bayramda. Sonra başlıyorum şimdi dogum konrtol hapına başladım ayın 17 şinde birakicqm ilk adetle başlıyorum

kızlar size yazamadım. çrş günü 3 yumurtam toplandı. ikidi dllendi. kaliteliymiş. cuma günü 2 .gün transferi yapıldı. tek embryo olduğu için çok endişeliyim lütfen bana dua edin..

kızlar size yazamadım. çrş günü 3 yumurtam toplandı. ikidi dllendi. kaliteliymiş. cuma günü 2 .gün transferi yapıldı. tek embryo olduğu için çok endişeliyim lütfen bana dua edin..

dualarımız seninle canım. ama neden 3. günü bekelemdiler?

cok sevindim hayırlı olsun canm benim dualarımız seninle:49:

meldicim hayirli olsun canim.. bak dollenmesi cok iyi bisi.. insallah sonucunda pozitif olur canim...

tesekkur ederim bitanem.. dehanin yan etkisini hissetmedim.. bir ay oldu kullanali... sadece erkenden regl olacakmisim gibi hissediyorum. zaten uc dort gun onceden olurum regl herzaman. ama daha on gun var.. sen nasilsin?

canım bende iyiyim araştırmaya devam moddundayım:)
bugün vitex die bi macun aldın +safran yagı aldım.
sabah ögle akşam vitex macun
gün 2 kere safran yağı (beyazjımmm dogrusu bu mudur??)
günde 1 omega3
günde 1 b12 ,folik asit
ve d.k.h
daha da araştırıyorum.l-carnitine ve l-argine de iyi geliyormuş:)
işte aynen böyleyim...sence nasılsım:)))

haa buarada ruşeym de aldım.Düş canım sonunda aldım onuda kullanayım.geriye dönüp baktığımda şunuda yeseydim bunuda yapsaydım dememek için..ilerliiiiiiiiiii:D

Selam arkadaşlar,

Meldiciğim, hayırlı olsun transferin, müjdeli haberini bekliyoruz dört gözle canım :87:

Suziciğim, d.k.h nedir ?

İmocanım, senin program nasıl ? Türkiyede yaptırmaya karar vermiştin değil mi ?

Sesciğim, haydi hayırlısı şimdiden diyorum :61:

susiskom ben bol, corek otu, tarcin, deha vitex, aradada dong quai, aliyorum folic asid, omega3 u biraktim esasen onlarada baslamam lazim... yine yogun gunler bizi bekliyor desene... dusun eylul ekimde ne cok kampta seyler yiyip icmistik.. simdi tekrar basladik... bu aldiklarimiz kist yapar mi acaba? yani senin kist durumun deha dan kaynaklaniyor olabilir mi? dr ne dedi?

canım bende iyiyim araştırmaya devam moddundayım:)
bugün vitex die bi macun aldın +safran yagı aldım.
sabah ögle akşam vitex macun
gün 2 kere safran yağı (beyazjımmm dogrusu bu mudur??)
günde 1 omega3
günde 1 b12 ,folik asit
ve d.k.h
daha da araştırıyorum.l-carnitine ve l-argine de iyi geliyormuş:)
işte aynen böyleyim...sence nasılsım:)))
evet vitex günde 4 demişti bana aktar ama ben de üç kullanıyorum.
safran günde iki 5 er damla.
günde 1 omega ama ben 3 ay günde 2 içmiştim.
b12 ne bilmiyorum?
soğan suyunda bugün 3. günüm ve sabah 6 30 da kalktım soğan suyunu hazırladım soğumaya bırakıp geri yattım 8 de kalktım. bu beş gün böyle allahtan tatil haftaya yoksa deli olurdum. bugün soğan aldım tam 25 soğan lazım bana son 12 gün için. ve inanın 5 kiloya yakın tuttu ohaaa dedim :)) napalım kader utansın...
kız suzi hanım sen daha yeni mi aldın bu vitex i falan hee ta cumartesi alacaktın hani?
bu arada e2 hormonun kaç? eğer yüksekse sana düşürmek için bişi daha önereceğim de:)))
ya ben günde 1.5 saat spor yapıyorum. sigara da günde yarım tane ye indirdim. acayip mutlu hissediyorum kendimi. sankimmmmm bu ay normal yoldan zafere ulaşacağım psikolojisindeyim ( hayal kuruyorum işte zavallı ben)

Back
X