Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayırlısı olur inşallah.dr un dediğine göre 2.gün hormon inesi vuruyorlarmış,beynin hormon üretmesini devre dışı bırakıyoruz dedi,yumurta gelişim kontrolünü tamen biz yürütmek istiyoruz dedi,o iğnede sadece 2. gün uygulanabiliyormuş ,malesef başlayamadık,aslında üzüldüm 6 folükül var ama kısmet artık.anlıycan buay çoook çalışmamız lazım çok:84:
eşinde sorun var mı bilmiyorum ama preseed li bir deneme yapsan bu ay nasıl olur?

Beyazımmmm,marka konusunda karar veremiyorum yaa:))bi sürü seenecek var.buğday çimi kullanma konusunda çoook kararlıyım fekat hangi marka hangi siteden:)))bu kararsızlık öldürecek beni:))
canımm gg de de var daha hızlı gelir aslında ordan mı alsam.bi belki istte satan bi yer vardır.hemen yarın gidip alıp başlasam nassıl fikir:))

melikepam ismail çepni internationalda degilmi?yoksa özeline mi gidiyorsun?
internationala gidiyorum,
memnun kaldım çok güleryüzlü ve ilgiliydiler.

eşimde bir sorun yok,preseed deneme nedir canım
bak bu sitenin gebelik bölümünde preseed kullananlar diye bir topik var orada da görürsün.
bir de google ye de yazabilirsin preseed kullananlar diye. jel. spermle yumurtayı buluşturan bir jell çok hamile kalan var bununla.hatta suzi telde senle bahsettiğimiz arkadaş ta bununla hamile kaldı. ben de işe yaramadı ama çok işe yarayan oldu. hepinizin bilgisine arkadaşlar...
hani yumurta sayısı azaldıkça ilişkideki kaygan sıvı git gide azalıyor ya onun yerini dolduracak bişi yaniii:)

buradaki dr ler de yani klinik degistirdigin anda fsh amh isteniyor. ilginc suziskom vallahi dr istmese ben yaptirdim uc ay tedaviye baslayana kadar kan tahlillierinde baktirdim.. kendim istedim. icimi rahatlattim. uc ayda acupunckture gittim. bir yukseldimi inmiyor diyenlere de inanmiyorum heheheh :) ama yukselmesi de iyi bisi degil elbette.. ama her ay baska oluyor oynak bir hormona sahibiz kislar :) benim kendi kisisel fikrimdi.. cunku buradakaki 41 yasindaki arkadasimizin yuksekti 3 ay kampa aldi kendini ve fsh sini 3 e dusurdu.. simdi dogal yolla hamile...

buradaki dr ler de yani klinik degistirdigin anda fsh amh isteniyor. ilginc suziskom vallahi dr istmese ben yaptirdim uc ay tedaviye baslayana kadar kan tahlillierinde baktirdim.. kendim istedim. icimi rahatlattim. uc ayda acupunckture gittim. bir yukseldimi inmiyor diyenlere de inanmiyorum heheheh :) ama yukselmesi de iyi bisi degil elbette.. ama her ay baska oluyor oynak bir hormona sahibiz kislar :) benim kendi kisisel fikrimdi.. cunku buradakaki 41 yasindaki arkadasimizin yuksekti 3 ay kampa aldi kendini ve fsh sini 3 e dusurdu.. simdi dogal yolla hamile...

3 e düşürecek ne yemiş ne içmişse çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acil bize yaz tatlım ne duruyorsun:)))

bak fistigada bak iyilesmiste bugday cimine sarilmis bile :)

Hehehehehe :32: Bir o var denemediğim, ondan da kusur kalmayayım imocanııım:1:

bu arada nacizhane minik bir dusuncemi seninle paylasmak istedim :) lafa bak seninle diyorum herkes okuyor :) neyse sunu demek istedim.. benim fshm 19.5 ciktiginda sadece bir ve yaninda da kucuk birtane cikmisti. yani o fsh ile tedaviye baslanmamasi gerektigini zaman icerisinde ogrendim.. acemiligime geldi yani.. benim fsh dustugunde normal derecesine ozaman daha iyi verim aldik en azindan 5 folikul vardi ve 4 tanesi olgunlasmisti. yani demem su ki fsh dustugunde daha iyi olur tedaviye baslamak. a bu demek degil ki seninki yuksek. ama kontrol ettir bitanem... insallah superdir..

Offf bilmiyorum imoje yaaa, bir sürü konuyu da denk getirdim Aralıkta tüp deneyeceğiz diye, tekrar ayarlamam kolay değil, birkaç ay daha atıyor o zaman.. Hem FSH düşecek diye de bir kural yokki, zaman kaybedeceğim yine diğer yandan... Neyse regl olayım bakayım ne olacak :18:

Beyazım 10 tane çok değil mi günde, doktor mu önermişti bu dozu ??

Suzişkom kampta çim zamanı, biraz da buradan otlayalım bakalım ne olacak :86::86:

Offf bilmiyorum imoje yaaa, bir sürü konuyu da denk getirdim Aralıkta tüp deneyeceğiz diye, tekrar ayarlamam kolay değil, birkaç ay daha atıyor o zaman.. Hem FSH düşecek diye de bir kural yokki, zaman kaybedeceğim yine diğer yandan... Neyse regl olayım bakayım ne olacak :18:

Suzişkom kampta çim zamanı, biraz da buradan otlayalım bakalım ne olacak :86::86:
yok doktor önermedi ama internetten araştır istersen sen de günlük doz 5000 mg olmalı. ambar a da sorabilirsiniz...

edacanımmm geçmiş olsun sahi...
Fsh degerini artık ölçmüyor doktorum...bi kez yükseldimi sinyalini veriyomuş.ölçtürmenin geregi yokmuş önemli olan utrasound görüntüsündeki folikül sayısıymış...ben bilem doktorun dediği bu:)

Benim de doktorun dediği bu aslında... Bir de ölçtürmek benim psikolojime kesinlikle iyi gelmiyor... Bu ay böyle ateş basması hissedince kararsız kaldım ...

Son düzenleme:
3 e düşürecek ne yemiş ne içmişse çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acil bize yaz tatlım ne duruyorsun:)))

zilliler durun hele bi :) bir yandan kahvalti hazirliyorum :)) bu arkadasin gittigi bir acupunckturcu vardi o ona bitkiseller vermis. telefonunu aldim mark adinda bir adam bu hafta gidecegim. soracagim ve buyuk bir ihtimalle orada acupuncktur yaptirmaya baslayacagim. ben kiza soracaktim ne kullaniyorsun diye ama fsh kan tahlilim gelince normal duzeylerde bunun asasina inmene gerek yok dedikleri icin sormamistim. ama soracagim yazarim burada kesin...

Benim de doktorun dediği bu aslında... Bir de ölçtürmek benim psikolojime kesinlikle iyi gelmiyor... Bu ay böyle ateş basması hissedince kararsız kaldım ...

edajan acaba hamilemisin ? hamilelerden duyduklarimiz ates basmasi genelde oluyormus ya.. yada nebileyim ay kafam okadar karisikki yumurtladigimiz zamanda ates basiyor

birazda buradan otlayalim :))))) yerim ben seni yaaaa

suziskom senin olcturmemesinin sebebi zaten tatlim senin 10 mus cok kotu degil ki iyi yani

zilliler durun hele bi :) bir yandan kahvalti hazirliyorum :)) bu arkadasin gittigi bir acupunckturcu vardi o ona bitkiseller vermis. telefonunu aldim mark adinda bir adam bu hafta gidecegim. soracagim ve buyuk bir ihtimalle orada acupuncktur yaptirmaya baslayacagim. ben kiza soracaktim ne kullaniyorsun diye ama fsh kan tahlilim gelince normal duzeylerde bunun asasina inmene gerek yok dedikleri icin sormamistim. ama soracagim yazarim burada kesin...
kız acele et n'olurr kaybadecek zaman mı var benim yaşım 40 olmuş şurda:(((
ne kahvaltısı bu sen hangi ülkedesin şekerim?

suziskom senin olcturmemesinin sebebi zaten tatlim senin 10 mus cok kotu degil ki iyi yani
bir sene önce benim fsh 9 du doktorlar buna yüksek demişlerdi. her ay ölçtürdüm üstüste 6 ay her ölçtürmem de yükseldi 10 oldu 11 oldu 12.5 oldu. sonra bıraktım 4-5 aydır ölçtürmüyorum. yumurta sayım çoğaldığına göre gene 9 larda sanırım. ölçtürmeyin boşverin. yumurta sayısı bilgi veriyor zaten . kafaya takıyor insan ölçtürünce...

ölçtürmemek benimde işime geliyo.moral bozukluğu..sahi ne oynak hormonmuş bu imojanım ya:)))
artık inişe geçer umarım..o arkinin neler yaptığını bize madde madde yazarmısın??o bizim kahramanımız şuan:=)

Beyazım evet o arkadaş kullanmış..biliomusun bende 2 kez sipariş etmiiştim.hani ilk aylarda gebeklik forumunu okurken ögrenmiştim.ne bulsam denedim preeseed de onlardan biri:)yumurtayı düzeltsek gerisi kolay gibi geliyor.

evet edajan kampta otlama zamanı:))kırlara çıkıp çim yiyecegiz:D :66:

kız acele et n'olurr kaybadecek zaman mı var benim yaşım 40 olmuş şurda:(((
ne kahvaltısı bu sen hangi ülkedesin şekerim?

dunyanin obur ucundayim abd.. ama bak siz gec saate kalinca yakalayabildim :))) seffindim yaaa buradasiniz :) bu arada vallahi bir arkadas 42 sinde dogum yapti diger arkadasta 41 de hamile kaldi sen icini ferah tut tatlim bneim...

ölçtürmemek benimde işime geliyo.moral bozukluğu..sahi ne oynak hormonmuş bu imojanım ya:)))
artık inişe geçer umarım..o arkinin neler yaptığını bize madde madde yazarmısın??o bizim kahramanımız şuan:=)

Beyazım evet o arkadaş kullanmış..biliomusun bende 2 kez sipariş etmiiştim.hani ilk aylarda gebeklik forumunu okurken ögrenmiştim.ne bulsam denedim preeseed de onlardan biri:)yumurtayı düzeltsek gerisi kolay gibi geliyor

kız ben varya eşimle ilk denememizde hamile kaldım ama sonrasında ne yaptıysam ne kullandıysam işe yaramadı preseed de bunlardan biri ya diyorum bu kürtaj bana bir zarar mı bıraktı içim öyle kötü ki...
ebruli hangi hastanede tüp yaptırmıştı? ben halen kime yaptıracam karar veremedimoff yaa

Son düzenleme:
Back
X