Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hosbulduk gulcum... ben suna inaniyorum.. bir defa bile hamile kalanlar sanslilar.... diger hamilelikleri yakindir. en azindan sunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun... elbette bu yeterli degil. ama inaniyorum ki son tedavini goreceksin...

ya kisslar aklima bisi takildi... aramizda kimler simdiye kadar transfer asamasini gordu? kac yumurtadan kaci dollenen oldu gercekten merak ettim...

suziskom bisi daha.. tatliskom cok seyleri karistirma.. bir yeri duzeltelim derken daha da yikmayalim. ben en son tedevimde herseyden iciyordum ilac kutum vardi o yetmiyordu disari ciktigimda da bir suru hap aliyordum yanima kafayi yemistim bir ara.. simdi gerekli olanlari iciyorum. yumurtalarimizida bozmayalim.. bugday cimi aldim bu arada tazecik kiyamiyorum koparip onlari blendirlamayi :(

hosbulduk gulcum... ben suna inaniyorum.. bir defa bile hamile kalanlar sanslilar.... diger hamilelikleri yakindir. en azindan sunu biliyorsun hamile kalabiliyorsun... elbette bu yeterli degil. ama inaniyorum ki son tedavini goreceksin...

ya kisslar aklima bisi takildi... aramizda kimler simdiye kadar transfer asamasini gordu? kac yumurtadan kaci dollenen oldu gercekten merak ettim...

suziskom bisi daha.. tatliskom cok seyleri karistirma.. bir yeri duzeltelim derken daha da yikmayalim. ben en son tedevimde herseyden iciyordum ilac kutum vardi o yetmiyordu disari ciktigimda da bir suru hap aliyordum yanima kafayi yemistim bir ara.. simdi gerekli olanlari iciyorum. yumurtalarimizida bozmayalim.. bugday cimi aldim bu arada tazecik kiyamiyorum koparip onlari blendirlamayi :(
ben ağustosta sadece 2 yumurtayla başladım ikiside 1. kaliteydi 10 hücreli ama olmadı:(
bu amarike müthiş bi yer yaa biz şimdi buğday çimi almak istesek nerdeee!!!!

DHEA sizde çarpıntı yaptımı ben ya kuruntu yapıyorum ya kilodan yada DHEA dan :)

canımm bende sivilce yapmıştı...çarpıntı olmadı hiç

Herkes uyudu burası sessizleşti Eda birazdan gelip yat borusu çalıcak :))) İi geceler Allah rahatlık versin hepinize :71:

bekledik gelmedinnnn....yat borusunu kim çalacak sahi?

ayyyyyyyffff oku oku yetisemedim ayooolll :))) kokoslar gibi dedim :))))
suziskom senin gardinin dusmemesine sevindim. zaten ilacsiz tedaviydi. hic uzulme bitanem... her yenildigimizde daha cok kamcilaniyoruz. daha guclu ayaga kalkiyoruz.

ilk şoku atlattım imojanımmm:)))sen bizi boşladın kuzummm

evet yaaa enerji fazlam var..fenayım:):52:

buğday çimi konusunda çooooook şanslısın bugün son şans gene bi kaç yere sordum burda tazesini bırak tableti bilem yok:///
bol bol iç.şifa olsssunnn

tatlim benim bak ben okumustum bir yerlerden ekip buyutuluyor neticede bu cim... sizlerde yapabilirsiniz arkadaslar... insan tazecik kiyamiyor kesmeye ya :( koklerinden kopartmak felan.. ama b ebegim icin yaparim.. cim katili olurum dermisim :))) edacan nerede ya sesi solugu cikmiyor anlamadim gitti :) iyidir umarim...
kislar ben cikiyorum super gunesli bir hava var disarida... hepinizi seviyorum canlarim benimmm

arkadaslar baya kaynatmıssınız yetisemedim
hepinizi cok seviyorum yarın görüsmek üzere

imojcum ilk tüp bebek denemen de 3 toz 3 su kullanılmasına ragmen 5 yumurta cıktı 1 tane 7 hucreli transfer edıldı düsükle sonlandı
sonra 3 ay sonra dogal yumurtlama ile tedavi ne baslayalım dedi tamam dedim fakat dogal oldugu icin catlama ihtimali var dedi söyle bi anlasma yapalım dedi catlarsa asılama catlamazsa tüp bebek catlamıstı yumurtalar asılama oldu 3 yumurtayala yapıldı sonuc negatif

:54::54::54::54::54:
arkadaslar baya kaynatmıssınız yetisemedim
hepinizi cok seviyorum yarın görüsmek üzere

evet nerelerdeydin???ay bugün forumun hem oynakbaşı hemde bekçisi oldum yaaaa:))))
tikkat tikkat yat saati.....:)
yarın görüşennnn
bizde seni çok severiz düşşşjümmm:):54:

Son düzenleme:
cnm ilginç yan etkisi galiba....bende hiç olmamıştı...dikkat et kendine...heyecanla bekliyoruzzzz:)
iyi gecelr...mjxxx

duscum simdi son durumlar nedir sende? bu arada hamile kalmissin... eminim inanilmaz bir duygudur tarif edilemez bisi... bu sefer insallah son tedavin olur ve bebegine kavusursun tatlim... kocaman bir haftayi daha devirdik arkadaslar... zaman ne cabuk ilerliyor... offfffff offffff efkar basti :) iyiki varsiniz can yoldaslarim... topikten birer birer cifter cifter insallah hamile olarak devam edebiliriz... bunu kalpten diliyorum...

simdi misil misil uyuyorsunuzdur... yarin gune zinde kalkin... harika bir gun gecirin emiiii.... mutluluk yagmurunda semsiyesiz kalin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) hehehheh

Beyazcım benim eşim ramazanda bıraktı.ramazanda hiç içmedi.bende dedimki bak yapabiliyormuşsun.ramazan bitincede içmedi sonra.yani kafasında bitirmişti o zaten.eee bende içmiyorum.evdede içmesine izin vermiyordum.rahat bıraktı zorlanmadı yani canım

Inşşş. Sende bırakacaksın ben inanıyorum.eğitimcisin sen.kafanda bitirmen önemli önce gerisi gelir sonra
merhaba arkadaşlar;
hastanenin lobisinde bekliyorum. randevum 9 30 daydı ben 10 30 da geldim hastaneye bir saatte onlar roter etti. napalım demekki geç gelinse de oluyormuş...
sigarayı kafamda bitiremiyorum işte sorun da bu
çok öptüm hepinizi

merhaba arkadaşlar;
hastanenin lobisinde bekliyorum. randevum 9 30 daydı ben 10 30 da geldim hastaneye bir saatte onlar roter etti. napalım demekki geç gelinse de oluyormuş...
çok öptüm hepinizi

canım benim güzel haberlerini bekliyoruz. Bitirme kafanda şöyle de ben sigara 1 sene ara verdim kolayından başla. Ben bırakalı 7 ay oldu ve diyorumki 1 senelik ara bu az kaldı hatta çok istersem eşimle özel anlarda puro içiyorum. kandır kendini beyazım :)

Son düzenleme:

canım benim birde dış gebelik hikayem var. Bizde senin gibi düşünüyoduk hamile kaldım ya tekrar kalırım die. bilmiyorum artık öyle düşünmüyorum şimdi rüya gibi hakkımızda hayırlısı.

merhaba arkadaşlar;
çok öptüm hepinizi
beyazcım dualarımız seninle canım insallah güzel haberlerle gel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

duscum simdi son durumlar nedir sende? bu arada hamile kalmissin... eminim inanilmaz bir duygudur tarif edilemez bisi... bu sefer insallah son tedavin olur ve bebegine kavusursun tatlim... kocaman bir haftayi daha devirdik arkadaslar... zaman ne cabuk ilerliyor... offfffff offffff efkar basti :) iyiki varsiniz can yoldaslarim... topikten birer birer cifter cifter insallah hamile olarak devam edebiliriz... bunu kalpten diliyorum...

canım kaldım ama o günleri gel sen bana sor neler cektim.degerle ilgili ilgili sorun vardı 20 ile basladı 2 gun sonra tekrarlıyacagız dedi bu sefer 50 cıktı.doktor dedi hamilesin dedi ama bekliyecegiz neyse 1 hafta daha yükseldi sonra düsükle sonlandı maddi ve manevi perisan olduk .neyse iste sonra asılam yapıldı oda olmadı .(bu asılamayı 3 kez tekrarladık)bu arada kardıyovaskuler risk paneli istedi halit bey onda da heterozidod tasıyıcısı oldugumu ögrendim tüp bebege baslamadan önce önlem alınmalıymıs .ama sen bunu düsünme bırak ben halledecegim diyorinsallah hepimizin emekleri bosa gitmesin yarabbim

Back
X