Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Geçen ay femeraya ve puregona rağmen folikül büyümemişti.şimdi ne kullanayımda femerayla beraber folikül büyüsün.çarşamba ilacım bitiyor.perşembe doktor kontrole çağırdı.rabbim yardımcımız olsun inşşş.

Geçen ay büyümemesi demek bu ay da büyümeyecek demek değil Semosh, bedenimiz de iniş çıkışlar yaşayabilir canım.. Bol bol sebze meyve ve doğal takviye diyorum, güzel haberler bekliyoruz inşallah :61:

Beyazcığım, çok zorlanıyorsun gördüğüm kadarıyla bu konuda :50: Canım, bırakmıyorum, sadece tedavi sırasında ara veriyorum diye telkin etsen kendini... Ya da şu nikotinli sigaralarla idare etmeye çalışsan :26: Hiç olmadı günde 1 ya da 2 tane içsen.. Şimdi bu kadar gergin bir dönem yaşarken bırakmak çok zor geliyor sana anlıyorum seni canım, ama içmek de tedavinde moralini bozacak, güvenini azaltacak ... Beyazcığım yapabilirsin, bak bu sayfada bunu başarabilen arkadaşlar da var... Biraz sabır arkadaşım...
ya hafta sonuna kadar herşey iyiydi iğne yaptırmaya gittiğim arkadaş içince ben de yaktım yani toplasan iki sigarayya eşdeğerdir ama bi kaç nefes çekiyorum tabii ya napcam ben bilmiyorum evet kesemiyorum. bugün sapıttım zaten.. off off yarın tekrar başa dönmüş bir şekilde yeniden çabaya başlayacağım neye yarar:(((

slmmmm hanımlarrrr banada dğal siklus denmiştiiiiii ista da değilimmmmmm,akupuntur vssss diğerrr tedavilerle vsssss bahçeci de ne kadara mal olduuu

yaptıranlarrrr bilgi verirse sevinirimmmm

ezanla beraberrr allahımmmmm cümlemize sağlılklı hayırlıııı haberler lmayı nasipp eyle ya rabbimmmmmm AMİNNNNNN

merhabalar akupunturla ilgili bir bilgimm fakat sadece hastaneye 4 milyar 100 dendi
ilaclar ne kadar tutucak bilmiyorum.
tedavi öncesi cok tahlil istiyorlar ben 1 bucuk milyar sadece tahlillere verdim.

ya hafta sonuna kadar herşey iyiydi iğne yaptırmaya gittiğim arkadaş içince ben de yaktım yani toplasan iki sigarayya eşdeğerdir ama bi kaç nefes çekiyorum tabii ya napcam ben bilmiyorum evet kesemiyorum. bugün sapıttım zaten.. off off yarın tekrar başa dönmüş bir şekilde yeniden çabaya başlayacağım neye yarar:(((

Neye yarar olur mu hiç Beyaz ! Bozma moralini, başlamış değilsin, sayılmaz o kadar kaçamak, bak biz de görmedik, kapadık konuyu :61::61: Yarın aynen devam canım, tedavi ne kadar sürecek ki zaten, sonucu alana kadar sabır canım, bak çok iyi hissedeceksin kendini, yoksa vicdanın hep peşinde olacak, bir de bu yüzden moralin bozulacak... Hiç değmez, hiççç !!! Birkaç hafta dayanırsın mutlaka, bu kadar işleme gücün varken buna mı olmayacak... Yapma canım, birkaç hafta ara verdiğini düşün, rahatlatmaya çalış kendini...

Ayrıca zaten bu kampta zor içersin canım sen sigara, bak hepimiz peşindeyiz, oynakbaşım da gelir, afaroz edilirsin kamptan alimallah :9::9: Toparlan hemen bakiiiiim :61: İğneler nasıl gidiyor sen ondan haber ver, başladı mı yumurtalar gelişmeye ..

Neye yarar olur mu hiç Beyaz ! Bozma moralini, başlamış değilsin, sayılmaz o kadar kaçamak, bak biz de görmedik, kapadık konuyu :61::61: Yarın aynen devam canım, tedavi ne kadar sürecek ki zaten, sonucu alana kadar sabır canım, bak çok iyi hissedeceksin kendini, yoksa vicdanın hep peşinde olacak, bir de bu yüzden moralin bozulacak... Hiç değmez, hiççç !!! Birkaç hafta dayanırsın mutlaka, bu kadar işleme gücün varken buna mı olmayacak... Yapma canım, birkaç hafta ara verdiğini düşün, rahatlatmaya çalış kendini...

Ayrıca zaten bu kampta zor içersin canım sen sigara, bak hepimiz peşindeyiz, oynakbaşım da gelir, afaroz edilirsin kamptan alimallah :9::9: Toparlan hemen bakiiiiim :61: İğneler nasıl gidiyor sen ondan haber ver, başladı mı yumurtalar gelişmeye ..
tedavim pek iç açıcı değil:(
kız bir kaç hafta dayansam hamile kalmazsam içerimde kalırsam gene içemem zaten :) aman kalayım da içmiyeyim

Neden iç açıcı değil, 6 folikül yok muydu ?

Bize sadece 1 tane sağlam lazım biliyorsun Beyazcığım, olacağı varsa bir şekilde olacak... Rahat olmaya çalış Beyazcığım..

Neden iç açıcı değil, 6 folikül yok muydu ?

Bize sadece 1 tane sağlam lazım biliyorsun Beyazcığım, olacağı varsa bir şekilde olacak... Rahat olmaya çalış Beyazcığım..
başta görünen yumurtaların sadece 2 si gelişti aslında bunu yazmıştım ama ilgisini çeken olmadı:) evette bilmiyorum baştaki enerjim kalmadı 1-0 yenik başlıyorum gibi hissediyorum

merhabalar akupunturla ilgili bir bilgimm fakat sadece hastaneye 4 milyar 100 dendi
ilaclar ne kadar tutucak bilmiyorum.
tedavi öncesi cok tahlil istiyorlar ben 1 bucuk milyar sadece tahlillere verdim.

dus adet döneminde hemen randevu alıyor musunnnn, yoksa seminer gibi birşey var mıııı önceeee ben adana da önce seminere katılmıştımmmm .(yoğunluktan dolayı böyle yapıyorlardıı)

akupunturu herkese uyguluyorlar mıı.?

tahliller bayağı fazlaymışşşşşşş

özel sigortar daaa uygulamalar nasıl acabaaa?

merak ettimm

hast nin başarı öykülerininnnnn tamamıııını
gözlerimmm dolarak okudummmmm

kkarar vermeye çalışıyorummmmmm

neye yapmalıyımmmmm diyeee

çok teşekkür ederimmmm dusss şimdidennnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallahhhhh herkessss hamiş haberini verirrrr:49::49::49::49::49:

sen memnun musunnnnn hastanedenn:

BEYAZZ pes etme yaaaaaaa

bak sonrasındaaaaaa iyi ki içmemişim dersi inşallahhhh

sen yeter ki isteeeeee herşey daha kolay olur o zamannnnnn

seni seniiii yaramazzzzzzzzzzz:4::4::4::4::4:
:))) çok şekersin:)))) canım benim olmuyor işteı...
yarın söz bir kez daha deneyeceğim ben bu sigarayı gül ün dediği gibi tamm 2 seneliğine bırakıyorum sonra gene içeceğimmm:)))

başta görünen yumurtaların sadece 2 si gelişti aslında bunu yazmıştım ama ilgisini çeken olmadı:) evette bilmiyorum baştaki enerjim kalmadı 1-0 yenik başlıyorum gibi hissediyorum

Of canım yaaa, çok zor süreçler bunlar, o yüzden korkarak, hep yenik hissederek, hep yürek ağızda yaşanıyor :59: Ben de başladığım anda aynı havaya gireceğimi biliyorum, hatta şimdiden kendimi bu kez hazırlıklı olup bozmayacağım baştan moralimi diye telkin etmeye çalışıyorum, ne kadar becerebileceğim belirsiz tabii, göreceğiz....

Bizim rezervimiz belli Beyazım, bu durum sürpriz değil aslında bizde... Önemli olan o az rezervde kaliteli bir taneyi bulabilmek... O yüzden yenik falan hissetme canım, olacaksa tek yumurtadan ikizleri olanlar var bu sitede... Olacaksa tek yumurtayla olacak, olmayacaksa 15 tane ile olmayacak... Sen de biliyorsun bunu.. Elinden geleni yapmanın rahatlığıyla biraz oluruna bırakmaya çalış Beyazcığım...

Kimsenin ilgisini çekmedi demek, bak alınırmış da :61: Herkes yumurta büyütme derdinde topikte, gözden kaçmıştır a canım :90::90:

Son düzenleme:
akupuntur tedavisi isteyen kisilere uygulanıyo 1 seans 125 tl imis canım ben cok istedim ama(maddi anlamda yaptıramam daha)
sigorta gecmiyomus canım bende sordum yok dedıler.
ben memnun muyum evet cok memnun kaldım ama hastane asırı yogun tek sorunum her usg sonrası doktorla konusamamam.
sana herseyi hemsire anlatıyo onlarda haklı aslında cok kalabalık o kadar hastayı yoksa nasıl cıkarsın doktorlar:

canım benim ilgimi cekti ama icimden dedim ki allahım o ikisi kaliteli olsun ikiz hamis kalsın:7:

Of canım yaaa, çok zor süreçler bunlar, o yüzden korkarak, hep yenik hissederek, hep yürek ağızda yaşanıyor :59: Ben de başladığım anda aynı havaya gireceğimi biliyorum, hatta şimdiden kendimi bu kez hazırlıklı olup bozmayacağım baştan moralimi diye telkin etmeye çalışıyorum, ne kadar becerebileceğim belirsiz tabii, göreceğiz....

Bizim rezervimiz belli Beyazım, bu durum sürpriz değil aslında bizde... Önemli olan o az rezervde kaliteli bir taneyi bulabilmek... O yüzden yenik falan hissetme canım, olacaksa tek yumurtadan ikizleri olanlar var bu sitede... Olacaksa tek yumurtayla olacak, olmayacaksa 15 tane ile olmayacak... Sen de biliyorsun bunu.. Elinden geleni yapmanın rahatlığıyla biraz oluruna bırakmaya çalış Beyazcığım...

Kimsenin ilgisini çekmedi demek, bak alınırmış da :61: Herkes yumurta büyütme derdinde topikte, gözden kaçmıştır a canım :90::90:
ahh valla alınmadım kız:)
ya benim 1. tedavim ağustosta oldu sadece 2 yumurta ( fosikül:)))) şaka tabi :)
ikiside 1. kalite 10hücreli 3. gün emriyosu olarak transfer edildi. ancak olmadı. yani yumurtanın kaliteli olamsı da anlamsız oluyor bazen allahım yazdıysa olacak gerisi boş

nurtam telefon ac sen ilk önce randovi al zaten bir hafta sonra veriyolar hangi doktoru düsünüyosun

Back
X