Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fsh 13 lerde ama aml 0,7 miş. Zaten 0,4 menopoz değerymiş.1-6 arası normal dedi doktorum.semracim ilk sorunu bilmiyorum.. Ama o yasa konusunda benim pek bilgim yok. 35 ve ustu diye soyleniyor... Ama sen belki durumun itibari ile bir dilekce ile belki birldrebilirsin hormon test sonuclarinla ilgili.... Senin fsh amh kac cikti?
ses senin yaşın kaç ki 2 transfer yapılıyo yasal olan 1 değil mi??
high risk interfility oluomusSuzicim imojum ikinizede katılıyorum:)bu bir fsh savası sürekli olcturmemek gerekli ama hiç olcturmedende olmaz olcturupte takmamak gerekli :) nasıl tam ara bulucu oldum dımı?ben telefondan bağlandığım için dün gece sarzi bitti ve sarz edemedim teli.kızlar benim fsh 11-12 Lerde drmun soledigi fsh birkez10 un üzerinde ise ilacli tedavide 10 dan az yumurta gelişiyorsa yas35 üstü ise high risk interfility oluomus. Kendisi başka bur hasta için 25 fsh bırakalım derken 2 transfer gerçekleşti ve bence onun kesin tutacak ....kendmdn emin deilken ondan eminim.benim4 tedavimde de 1 yada 2 embriyo transfer edildi ama tutunamiyor insallah bu kez olacak!!!
Canım 5. Denemem hangi otları kullaniosun isim verimsin?
cepten yazdığım için anlaşılmaz olmus ben transferimin 3. günündeyim:)high risk interfility oluomus
SES canım bu ne demek?şimdi sen transferinin kaçıncı günündesin?