Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar selam...bence iç kafanıza takmayın..bende geçen sene tüp bebek teedavisi yaptırmıştım...zar zor 5 yumurta çıktı benden..vede 2 hücreli...nasip olmadı tutmadı..hemen sonrasında dr um yumurta rezervinde düşüklük olabilir AHM testi yaptıralım dedi...bende ha yaptırırım derken bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...çok üzmeyin kendinizi...Allah ol deyince oluyo...

kızlar selam...bence iç kafanıza takmayın..bende geçen sene tüp bebek teedavisi yaptırmıştım...zar zor 5 yumurta çıktı benden..vede 2 hücreli...nasip olmadı tutmadı..hemen sonrasında dr um yumurta rezervinde düşüklük olabilir AHM testi yaptıralım dedi...bende ha yaptırırım derken bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...çok üzmeyin kendinizi...Allah ol deyince oluyo...

canım benim aynı şekilde gün saymıştık aynı problemle senle ve sen bana inanılmaz umut olmuştun bende senden bir kaç ay sonra aynı şekilde mucizeyi kendiliğinden yaşadım ama sonum seninki kadar güzel olmadı düşük yaşadım
kızlarını öp benim için tatlım profil resmine ikisini birden koymanın vaktidir :nazar: :nazar::nazar:

kızlar ben geldimmmmmmmm
cok sükür hersey yolundaymıs doktorum dedi rezerv güzel yanlız benim foliküller yavas yavas büyüyolarmıs kücük oldukları icin saymadı doktorum ama inan hersey yolunda dedi bi daha ki kontrol de daha da büyüyeceklermis bide dedi ki hepsi aynı boyutta önden büyüyen olmayacak
hepsi beraber esit büyüklükte olucak dedi.ilac dozaj aynı sabah lucın aksamda fostimon 4 doz 1 su devam dedi.(yani yine yüksek doz) Allahım insallah hersey yolunda gider hepimiz icin cok heyecanlıyım aynı seyleri yazmıs olabilirim mazur görün bu arada semos nasılsın canım hersey yolundadır insallah hepinizi öpüyorum arkadaslar benden gelismeler bu kadar :52:

kızlar ben geldimmmmmmmm
cok sükür hersey yolundaymıs doktorum dedi rezerv güzel yanlız benim foliküller yavas yavas büyüyolarmıs kücük oldukları icin saymadı doktorum ama inan hersey yolunda dedi bi daha ki kontrol de daha da büyüyeceklermis bide dedi ki hepsi aynı boyutta önden büyüyen olmayacak
hepsi beraber esit büyüklükte olucak dedi.ilac dozaj aynı sabah lucın aksamda fostimon 4 doz 1 su devam dedi.(yani yine yüksek doz) Allahım insallah hersey yolunda gider hepimiz icin cok heyecanlıyım aynı seyleri yazmıs olabilirim mazur görün bu arada semos nasılsın canım hersey yolundadır insallah hepinizi öpüyorum arkadaslar benden gelismeler bu kadar :52:
çok sevindim canım hadi işallah tamamına da erersin:)

kızlar ben geldimmmmmmmm

gözün aydın canım.emeklerimiz inşallah boşa çıkmaz.keyfimiz doktorların iki dudağından çıkan lfalara bakıyo değilmi.

ne güzel dedin dime evet bütün hayat enerjimiz onların elinde:10:fsh hic bakılmadı canım e2 bakıldı bügün o da iyiymis degeri su an baska bir sey düsünmek istemiyorum valla biraz tatını cıkarım bu günün

arkadaslar benım fsh 75 bu konuda bende cok dertlıyım bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım bende tup bebek merkezıne basvurmayı dusunuyorum

slm benım fsh75 bu konuyla ılgılı bılgılendırırsen sevınırım bende tup bebek merkezıne basvurmayı dusunuyorum

canım merhaba ben fsh hic baktırmadım doktorlardan öyle bi taleb gelmedi ama hayıt suyu düsürüyo
diye okumustum istersen dene bi tatlım.
bu arada beyaz senin gelismeler nasıl ne zaman toplanıyo canım?
semos senin nasıl gecti yazmadın merak ediyoruz

kisler merhaba.. dun giremedim cok mesguldum.. sizleri ozledim :)
edacanimmmmmm tatliskom pes etmek yok tamam mi? anlastik zaten sormuyorum :))
suziskom ve beyazim bulusmusss artik darisi bizlerin basina suziskom geldigimde kesinlikle bana da omega-3 ikram edilecek ona gore :))
duscum senin ultrason sonucuna da sevindim.. insallah guzel haberlerle sonuna kadar gider...
beyazim senin ne durumda simdi? folikuller vs.. ne durumda merak ettim...
varya dun giremedim ama aklim buradaydi resmen...
suziskom ben bugday cimi haplari aldim.. gectim vitrinin onune dedimki hangisini oneriyorsunuz bir suru vardi.. ama sizinkinden goremedim... gunde bir seferde 7 tane ve bunu 3 seferde iciyorsun yani 7 + 7 + 7 uc defa yediiiiiiiiiiiii oy oy oyyyy :))) sen 10 taneye sukret yani :))) yem yesil bisi.. ama ben yinede tazesini de aldim.. pazartesi sabah saat 9.45 de acupunckture le randevum var.. bana bakip bitkisel vereceklermis.. oradan cikip uc defa tup ten sonra dogal yolla hamile kalan arkadasimla bulusacagiz. zaten o onermisti acu.cuyu. hadi hayirlisi.. bu sefer hafta da 2 defa gidilecekmis..
bakalim daha neler olacak...

sagol imojcum insallah sonuca ulasırım .rabbim hepimize yasatır annelik duygusunu hepimiz icin cok dua ediyorum .dünki sıkıntı yok icimde rahatladım folikülleri görünce ya ben ciddi ciddi tedaviye basladım daha yeni yeni anlıyorum

Canim arkadaslarim nasilsiniz hayirli haberler var mi?

cnm iyiyiz heyecanlıyız.tedavide olanlar var.nefesimizi tuttuk müjdeli haberler bekliyoruz..
sen nasılsın?

düş kontrol iyi geçmiş doktoruna güvenmen çok önemli rezerv iyi demişe tamamdır..artok önce Allaha sonra doktoruna emanetsin...

kisler merhaba.. dun giremedim cok mesguldum.. sizleri ozledim :)
edacanimmmmmm tatliskom pes etmek yok tamam mi? anlastik zaten sormuyorum :))
suziskom ve beyazim bulusmusss artik darisi bizlerin basina suziskom geldigimde kesinlikle bana da omega-3 ikram edilecek ona gore :))
duscum senin ultrason sonucuna da sevindim.. insallah guzel haberlerle sonuna kadar gider...
beyazim senin ne durumda simdi? folikuller vs.. ne durumda merak ettim...
varya dun giremedim ama aklim buradaydi resmen...
suziskom ben bugday cimi haplari aldim.. gectim vitrinin onune dedimki hangisini oneriyorsunuz bir suru vardi.. ama sizinkinden goremedim... gunde bir seferde 7 tane ve bunu 3 seferde iciyorsun yani 7 + 7 + 7 uc defa yediiiiiiiiiiiii oy oy oyyyy :))) sen 10 taneye sukret yani :))) yem yesil bisi.. ama ben yinede tazesini de aldim.. pazartesi sabah saat 9.45 de acupunckture le randevum var.. bana bakip bitkisel vereceklermis.. oradan cikip uc defa tup ten sonra dogal yolla hamile kalan arkadasimla bulusacagiz. zaten o onermisti acu.cuyu. hadi hayirlisi.. bu sefer hafta da 2 defa gidilecekmis..
bakalim daha neler olacak...

bizde özledikkkk:)))) biz buluştuk imojum seninle buluşunca omega-3 ve CO10 içip multivitaminle devam edeceğiz:60:
bizim buğdayçimi oralarda satılmıyor mu?ama made in USA???http://http://www.nowfoods.com/
bunun kullanımı için sabah aç karnına 10 tane diyo..günlük 5 gr alınması gerekiyomuş...tanesi 500mg toplamda 5000mg=5gr işte

bi bakarmısın?pls

buarada acupunture iyi bir karar..2 aydır gidiyorum henüz bişey değişmedi ama olacak inanıyorum...zaten etkisi uzun sürede mi çıkıyor???

beyazım olacak değil mi?bu acı ile bir ömrü nasıl geçirebilirim düşününce çook kötü oluyorum..başaracagız..inşlaah

canım benim aynı şekilde gün saymıştık aynı problemle senle ve sen bana inanılmaz umut olmuştun bende senden bir kaç ay sonra aynı şekilde mucizeyi kendiliğinden yaşadım ama sonum seninki kadar güzel olmadı düşük yaşadım
kızlarını öp benim için tatlım profil resmine ikisini birden koymanın vaktidir :nazar: :nazar::nazar:

burp......canım yaaa..inan akşam aklımdan geçtin.....neler yapıyorsun....canım benim ümidini sakın kaybetme...kendini üzme...o kendiliğinden gelen bebek niye yine gelmesin....yeniden denemeyi düşünüyormusun????
profil resmine koymayı çok denedim ama nedense hep hata veriyor..beceremedim bir türlü...:97:

Duşcum benimde kontrol güzel geçti.rahim kalınlaşmış.folikül büyümüş.iğnelere devam.yarın sabah tekrar kontrole çağırdı.ama ben de tek folikül var.rabbim yardımcımız olsun

Duşcum benimde kontrol güzel geçti.rahim kalınlaşmış.folikül büyümüş.iğnelere devam.yarın sabah tekrar kontrole çağırdı.ama ben de tek folikül var.rabbim yardımcımız olsun

canım hayırlı olsun insallah kalitesi cok güzel olsun olmayınca bircok yumurtayla da olmuyo insallah nasipimizde vardır gelismeleri bekliyoruz senden habersiz bırakma

kamp sakinlari nasılsınız?:68:meyve suyumu aldım geldim kimsecikler yok bugun .sizsiz duramıyorum artık illa bakıcam kim bügün ne yapmıs diye:71::71:

kamp sakinlari nasılsınız?:68:meyve suyumu aldım geldim kimsecikler yok bugun .sizsiz duramıyorum artık illa bakıcam kim bügün ne yapmıs diye:71::71:

Ben yetiştim Duscuğum :66::66:

Canım senin kaç folikül olduğunu söylemedi mi hala ? Senin ilk denemen mi ? Değilse daha önce kaç embriyo oldu ? Ağustostan bu yana neyi beklediler? Her ay yumurta takibi mi yaptı doktorun ?

İmocanım 21 tane mi içeceksin !!! Yemyeşil geleceksin buluşmaya korkarım :60:, sen koyu yeşil biz bir ton daha açık :9::9:

Beyazım, ne zaman toplanıyor senin yumoşlar, keyfin yerindedir umarım :61:

Suzişim, sen akupunktura da bailadın demek, nereye gidiyorsun, memnun musun ? Bravo sana yahu, kampın en disiplinli üyesi sensin oynakbaşım :65: Saygılar efeniiiiiiimmmm :42:

Son düzenleme:
Back
X