Ben yetiştim Duscuğum
Canım senin kaç folikül olduğunu söylemedi mi hala ? Senin ilk denemen mi ? Değilse daha önce kaç embriyo oldu ? Ağustostan bu yana neyi beklediler? Her ay yumurta takibi mi yaptı doktorun ?
İmocanım 21 tane mi içeceksin !!! Yemyeşil geleceksin buluşmaya korkarım, sen koyu yeşil biz bir ton daha açık
Beyazım, ne zaman toplanıyor senin yumoşlar, keyfin yerindedir umarım
Suzişim, sen akupunktura da bailadın demek, nereye gidiyorsun, memnun musun ? Bravo sana yahu, kampın en disiplinli üyesi sensin oynakbaşımSaygılar efeniiiiiiimmmm
![]()
evet canım her ay yumurta takibi yapıldı cünki ilk denemem de 2 yada 3 tane folikül görünürdü hep doktora cok korktugumu anlattım o da dedi senin sag taraf cok iyi sol biraz zayıflamıs dedi.genelde ilacssız 7 veya 6 tane görünürdü her ay sadece gecen ay iyi degil dedi ve odadan hızlı hızlı cıktı sonradan söyledi o ay seminere gidecegini benimde biraz pırpır oldugum icin başından sonuna kadar takibi kendisinın yapmasının daha dogru olacagını söyledi onun icin baslamadık bu ay daha saymadık salı insallah netlesecegini söyledi benim ki gec olgunlasıcakmıs kücüklermis insallah büyüyeceklermis bakıcaz artık.canım ben 2004 den beri ugrasıyorum genelde asılama denendi yasın genc dediler o zaman da 1 yad a en fazla 3 tane görünürdü.2008 de ilk tüp bebek denemem de yüksek dozlarla zor zoruna 5 tane cıkmıstı doktor o zaman beni cok korkuttu sorun cok ciddi tekrar gel bi daha deniyelim zaten yumurtalık ilaclara yanıt vermiyo ilacsız yapalım dediler
ben deniyelim dedim fakat esim benim o doktorla isim olmaz bi daha dedi (cünki onunda tahliline cok kötü dedi hareket hızı cok yavasmıs)2 yıl icinde bir sey denemedik ben son 1 yıldır düzenli beslendim cok dikkat ettim eski alıskanlıklarımı bıraktım sonucunu beraber görücek insallah hersey hepimiz icin cok güzel olur