Canlarım, bana bunları söyleyen Ulun Bey değil, devlet hastanesi... Kist de sizin bildiğiniz hafif kistlerden değil

Bende endometriosis kisti var, yumurta rezerv ve kalitemi bozan o zaten ... 8 yıl önce ameliyat olmuştum, tekrarlamamıştı, sonra ilk tüp tedavisi sonra tekrar ortaya çıktı... Bu aldığüımız ilaçlar büyütüyor kötü etkiliyor kistimi, o yüzden ben hep
çekinirken Ulun Bey rahatlatıyordu beni... Hatta son gittiğimde rahat edeyim diye tekrar ölçtü, bak bu tüp sonrası büyümemiş, 2,5 cm. diyordu... Bugün Haydarpaşada 3,8 ölçtüler, ve daha kötüsü, beni çok eden doktorun kötü huylu olması şüphesi, normal endolar bu görünümde olmazmış

Bu bambaşka bir konu, ağlamaktan gözlerim çıktı, panikleyecekler diye ne annemlere ne de eşime söyleyemiyorum, Allahım sen koru
Bu arada biraz önce webden bugün verdiğim kanın sonuçlarına baktım , FSH 6,6 !!!!! Ama Estradiol mü çok fırlamış anlamadım... Anlıyorsanız bana bir yorumlar mısınız canlarım :26:
Regl 2. günü
Estradiol 184
FSH 6,6
LH 2,46
Prolaktin 11,50
Testesteron 32,28
Progesteron 0,21
CA 125 27,8
Şimdi benim FSH bu kadar düşmüş mü gerçekten, yoksa bu E2 ile bir anlamı yok mu bu düşmenin ??
Dus canım, haydi güzel haberlerini alalım inşallah canım ... Semoshtan hiç ses yok bu arada ??