Canlarım, şekerlerim, bende durum hergün değişiyor

Dün o kafa karışıklığı ile yattım, sabah önce bu FSH ve E2 ile klomen kullanmak mantıklı gelmediği için Haydarpaşaya gittim, kullanma dediler, FSH düşük madem raporu verin dedim, bir sürü baika hikayeler, işte 2 rapor arası 6 ay olmalıymış vs... O bana dün kistten şüphe eden çocuğa CA 129 değerimi gösterdimi biraz da kızdım, dün bütün gece uyuyamadım sizim yüzünüzden diye

ben kesin söylemedim size, ama doppleri çektirmeniz lazım dedi.. Neyse buradan hayır yok deyip, en iyisi ben asıl doktoruma gideyim, herşeyi ona anlatayım ve de bugünü kaçırmadan tüpü başlatayım dedim...
Efendiim sonracığıma, doooğru doktora :86: Gösterdim sonuçları, kistten bahsettim... E2 böyle yüksekken FSH düşüklüğü pek önemli değil dedi.. Neyse bugün benim regl 3. gün, peki femara ile başlayalım sonra da tepkiye göre menogonla devam edelim dedi... Sonra ultrasona geçtikki ne görelim, gerçekten tahmin ettiğiniz gibi orada bir folikül var, hem de 18 mm. Yüksek E2 sebebi buymuş, ve de FSHı baskılamış...
Fakat doktorum ne önerdi dersiniz !, bu ay bu kadar istedin sen gel bu folikülü toplayalım, eğer içi doluysa embriyologlarla konuşup buna mikroenjeksiyon yapalım dedi

Şaştım kaldım, regl 3. gün orada yumurtanın ne işi var !!!! Şimdi bugün çatlamasın diye iğne oldum, yarın gece çatlatma ipnesi olacağım ve pazartesi toplayıp bakacak doktor, içi dolu ve iyiyse mikro olacak

Alın size kestirmeden bir mikro

Şaka bir yana kızlar çok şans yok tabii, ama nasılsa ilaç kullanmadım, uğraşmadım, büyük umut bağlamadan denemekte bir zarar yok ! Zaten doğal denemeye de sıcak bakıyorsdum biliyorsunuz, biraz tuhaf oldu böyle reglle yumurta ama yalancıktan denemiş olurum da kendimi kandırırım biraz hiç olmazsa değil mi
Bunu yapmasak zaten bu ay yine deneyemiyorduki o zaman doğum kontrol hapı verecekti, onu yerine toplayalım bakalım ne olacak...
Bu arada o lanet kistimde bir değişiklik görünüyormuş biraz, çok üstünde durmayın ama doppleri yaptırın dedi, onu da ilk fırsatta yaptıracağım..