Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düş ben her hafta kontrole gidiyorum yakaladığımız işe yarar folikülle yola çıkacagız.pusudayız avımızı
bekliyoruz yane![]()
Canlarım, şekerlerim, bende durum hergün değişiyorDün o kafa karışıklığı ile yattım, sabah önce bu FSH ve E2 ile klomen kullanmak mantıklı gelmediği için Haydarpaşaya gittim, kullanma dediler, FSH düşük madem raporu verin dedim, bir sürü baika hikayeler, işte 2 rapor arası 6 ay olmalıymış vs... O bana dün kistten şüphe eden çocuğa CA 129 değerimi gösterdimi biraz da kızdım, dün bütün gece uyuyamadım sizim yüzünüzden diye
ben kesin söylemedim size, ama doppleri çektirmeniz lazım dedi.. Neyse buradan hayır yok deyip, en iyisi ben asıl doktoruma gideyim, herşeyi ona anlatayım ve de bugünü kaçırmadan tüpü başlatayım dedim...
Efendiim sonracığıma, doooğru doktora :86: Gösterdim sonuçları, kistten bahsettim... E2 böyle yüksekken FSH düşüklüğü pek önemli değil dedi.. Neyse bugün benim regl 3. gün, peki femara ile başlayalım sonra da tepkiye göre menogonla devam edelim dedi... Sonra ultrasona geçtikki ne görelim, gerçekten tahmin ettiğiniz gibi orada bir folikül var, hem de 18 mm. Yüksek E2 sebebi buymuş, ve de FSHı baskılamış...
Fakat doktorum ne önerdi dersiniz !, bu ay bu kadar istedin sen gel bu folikülü toplayalım, eğer içi doluysa embriyologlarla konuşup buna mikroenjeksiyon yapalım dediŞaştım kaldım, regl 3. gün orada yumurtanın ne işi var !!!! Şimdi bugün çatlamasın diye iğne oldum, yarın gece çatlatma ipnesi olacağım ve pazartesi toplayıp bakacak doktor, içi dolu ve iyiyse mikro olacak
Alın size kestirmeden bir mikro
![]()
Şaka bir yana kızlar çok şans yok tabii, ama nasılsa ilaç kullanmadım, uğraşmadım, büyük umut bağlamadan denemekte bir zarar yok ! Zaten doğal denemeye de sıcak bakıyorsdum biliyorsunuz, biraz tuhaf oldu böyle reglle yumurta ama yalancıktan denemiş olurum da kendimi kandırırım biraz hiç olmazsa değil mi
Bunu yapmasak zaten bu ay yine deneyemiyorduki o zaman doğum kontrol hapı verecekti, onu yerine toplayalım bakalım ne olacak...
Bu arada o lanet kistimde bir değişiklik görünüyormuş biraz, çok üstünde durmayın ama doppleri yaptırın dedi, onu da ilk fırsatta yaptıracağım..
duscum inan cok uzuldum... insallah bir dahaki sefere bebegine kavusursun tatlim...
beyazim benimde yuksek doz vermislerdi ilk ultrasonda 5 yumurta vardi.. son ultrasona kadar 4 yumurta olgunlasti 22 mm e kadar geldi sadece bir tanesi 16-17 mm olmustu benim e2 48 di ve iyi demislerdi.. fsh 6.8, e2 ki iyiyken yumurtalarda cok kaliteli olmayabiliyor.. yuksek dozun bozduguna bende inaniyorum...
bence toplam olarak benim tek inancim "kismet"
insallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize...
yok 3 gün sonra baktılar beyaz e2 ye seni de yordum kusura bakma
16.5 den büyüklerdi beyazcım hala soktayım ya
edajanım gelmişşşşş hoşgelmişşşşş
yok bu böyle olmayacak...kıstırcammm tenhada.
boş bırakmaya gelmiyor
edacım benim 2 embryo olgun cıktı dediler dün.bügün de büyümemis dendi fakat doktor burda degil sekteterle konustum
Ne diyecepimi bilemiyorum duscuğumAllah hepimize sabır versin..
Şimdi çıkmam lazım, misafirim var, ilk fırsatta geleceğim canlarım... Öpüyorum kocaman hepinizi![]()
soydacannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay hatırlamaz olurmuyum şekerim çok merak ettim vallahi.Burdayıııııııım hatırladınmı beni Beyaz cancan :))
ay hatırlamaz olurmuyum şekerim çok merak ettim vallahi.
değerin 35 ti sonra düştümü ne oldu bir daha yazmadın.
ah kader arkadaşım benim . okulda bol bol dedikodu yapıyorlar mı gene:)
özledim kız
demek bekelemdesin benim bugün 9. gün senin?
ya vallahi ne talihsizlik olmuş. hiç haber alamadık yazmadında demek 180 leri buldu heCanım benim ,, 35 ten sonra 180 e çıktı doktor tamam 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi gittik ve kese yoktu ,, yıkıldım yani ,, o kadar ümitlenmiş sevinmiştim yani kader işte
Şimdi memorialde tekrar denedik ve 4. günüm 1 ocak test günüm ,, sen nerde yaptırdın ,, rapor aldınmı çalışıyomusun ,, okuldaki gevezeler son sürat valla :))
bu arada fsh değerini düşürmek için hayıt suyu işe yarıyor mu
bu arada fsh değerini düşürmek için hayıt suyu işe yarıyor mu