Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

beyaz canım cok uzuldum, savaşıcaz hepimiz yarıda bırakmak yok hepimiz birbirimize güc vericez.belki biraz dinlenmek gerek, saydocana katılıyorum 2010 da 4-5 adet denedim sanki artık rutinmiş gibi.Şimdi ara verdim öncelikle zayıflıycam 58 kilo basladığım tedaviden 64 olarak ayrıldım.
biraz dinlenip bol bol vitamin alıp 2011 de tekrar istanbulda deniycem insan hem maddi manevi zorlanıyor.Homeopatiye baslıycam.bakalım insallah 2011 ugurlu gelir hepimize... 2010 da sonuc bekleyenleride es geçmeyelim:)onlarada bol şans...

kızlar birsey soracağım, yumurta olusup bebegin tutunamamasında agırlıklı etken yumurta deniyor,
beyaz , suzisko, imoje sizin drlarınızı bununla ilgili birse dedimi? embriyo olustuktan sonra tutunamamadığında bunun sebebi agrlıklı olarak yumurtamı?
yada ne yapılabilir?

kızlar bügün gittim doktora benim iki tane olgun cıkan embro hücrelere ayrılamamıs nedeniyle ilgili hicbir sey demedi.sen bardagı kıran cocuga sakar dermisin dedi.buda öyle birsey dedi tekrarlarsa dersin dedi ama benim daha önce ki denemen de böyle birsey basıma gelmedi dedim .neyse aldı beni
murat berksoy aile hekimine götürdü bir sürü saglıklı yasam kısırlık tedvisinde nasıl beslenilir onlarla
birseyler anlattı .yani murat bey okey verdiginde tekrar deniyacekmisiz aynısı basımıza gelirse baska
bir tüp bebek denemesin giricez bu farklı bir yöntem mis onunlada ilgili bilgiyi o zaman veririm dedi. olmazsa acık acık daha ugrasmayın dedi.cok korku sardı simdiden beni :5:

Allah yardımcımız olsun....bnm işim daha zor kızlar ilk denememi temmuzda yaptım....2 folikül oluştu 2 side boş çıktı.......şimdi korkuyorum 2, ye başlamayı...aranızda böyle sorun yaşayan oldumu ...nolur akıl verin bana....

kızlar birsey soracağım, yumurta olusup bebegin tutunamamasında agırlıklı etken yumurta deniyor,
beyaz , suzisko, imoje sizin drlarınızı bununla ilgili birse dedimi? embriyo olustuktan sonra tutunamamadığında bunun sebebi agrlıklı olarak yumurtamı?
yada ne yapılabilir?

Seninle geçen yıl ocak civarlarındaki denememizde paralel gitmiş ve negatif almıştık ,, yanlış hatırlamıyosam ..... hala buralardayız yani :))))

Canım benim doktorumda hatta üçüde aynı şeyi söyledi ,, embriyo kalitesinde en biyük pay yumurtanın ,, iki doktorumda dediki döllendikten sonra 3. güne kadar kaite konusunda çok büyük oranda yumurta önemli ,, 3. günden sonra 5. gün transferine bırakılırsa o aradaki gelişimde spermin kalitesi önem kazanıyormuş ....

beyaz canım cok uzuldum, savaşıcaz hepimiz yarıda bırakmak yok hepimiz birbirimize güc vericez.belki biraz dinlenmek gerek, saydocana katılıyorum 2010 da 4-5 adet denedim sanki artık rutinmiş gibi.Şimdi ara verdim öncelikle zayıflıycam 58 kilo basladığım tedaviden 64 olarak ayrıldım.
biraz dinlenip bol bol vitamin alıp 2011 de tekrar istanbulda deniycem insan hem maddi manevi zorlanıyor.Homeopatiye baslıycam.bakalım insallah 2011 ugurlu gelir hepimize... 2010 da sonuc bekleyenleride es geçmeyelim:)onlarada bol şans...

Homeopati nedir arkadaşım ,, bitkisel bişeylermi ,, bende akupunktura gidicem ama kararsızım henüz...

kızlar bügün gittim doktora benim iki tane olgun cıkan embro hücrelere ayrılamamıs nedeniyle ilgili hicbir sey demedi.sen bardagı kıran cocuga sakar dermisin dedi.buda öyle birsey dedi tekrarlarsa dersin dedi ama benim daha önce ki denemen de böyle birsey basıma gelmedi dedim .neyse aldı beni
murat berksoy aile hekimine götürdü bir sürü saglıklı yasam kısırlık tedvisinde nasıl beslenilir onlarla
birseyler anlattı .yani murat bey okey verdiginde tekrar deniyacekmisiz aynısı basımıza gelirse baska
bir tüp bebek denemesin giricez bu farklı bir yöntem mis onunlada ilgili bilgiyi o zaman veririm dedi. olmazsa acık acık daha ugrasmayın dedi.cok korku sardı simdiden beni :5:

Doktorun Halit Bey mi?? Oysa artık emin olcam herkesi o Murat Berksoya yönlendirdiğine ,,, Valla o Murat Beyin adını duyunca bile strese giriyorum ,, bize bi ton bitki verdi kaynatılıp içilcek ,, tüm hayvansal gıdaların çıkarıldığı bi diyet listesi verdi ,, kolestrol ve şekerimiz olmamasına rağmen ( başka uzman doktora tahlil sonuçlarımızı gösterdik ) güçlü kolestrol ve şeker ilaçları yazdı.... Dediklerini uygulamaya kalktık ama biz başaramadık ,, mütkiş mutsuz etti beni öyle kampa alınmış gibi yaşamak ,, hemde faydası olacağı kesin olmayan bişeyler ....

Senin moralini bozduğumu düşünme lütfen ,, Murat Bey bu önerilerini bize anlatmak için 250 lira almıştı ,, kontrollerini de 3 hafta sonrasına veriyodu ve her gidişte 250 yani ,, ve burda çok kişi gördüm hep aynı reçeteyi ilaçları yazmış ,, sadece dikkatli olmanı istıyorum özellikle o bitki çayı karışımlarını kullanırkan ,,, inşallah sana faydası olur canım ..

Allah yardımcımız olsun....bnm işim daha zor kızlar ilk denememi temmuzda yaptım....2 folikül oluştu 2 side boş çıktı.......şimdi korkuyorum 2, ye başlamayı...aranızda böyle sorun yaşayan oldumu ...nolur akıl verin bana....

Canım benimde ilk denememde 2 yumurtam oldu ama döllenmedi ,, transfer bile yapılamamıştı ,, sonra 3 deneme daha yaptım 2 , 8 ve 3 yumurtam oluştu ve hep 1. kalite embriyolar transfer edildi ,, tutuyo gibi olup düşüyolar ...

Yani canım senin 2. denemende de kötü sonuç olacak diye bişey yok ,, tam tersi yumurtalık cevabı ilkine göre genelde daha iyi oluyor ,, korkma dene daha iyi şeyler olduğunu göreceksin inşallah :))

Doktorun Halit Bey mi?? Oysa artık emin olcam herkesi o Murat Berksoya yönlendirdiğine ,,, Valla o Murat Beyin adını duyunca bile strese giriyorum ,, bize bi ton bitki verdi kaynatılıp içilcek ,, tüm hayvansal gıdaların çıkarıldığı bi diyet listesi verdi ,, kolestrol ve şekerimiz olmamasına rağmen ( başka uzman doktora tahlil sonuçlarımızı gösterdik ) güçlü kolestrol ve şeker ilaçları yazdı.... Dediklerini uygulamaya kalktık ama biz başaramadık ,, mütkiş mutsuz etti beni öyle kampa alınmış gibi yaşamak ,, hemde faydası olacağı kesin olmayan bişeyler ....

Senin moralini bozduğumu düşünme lütfen ,, Murat Bey bu önerilerini bize anlatmak için 250 lira almıştı ,, kontrollerini de 3 hafta sonrasına veriyodu ve her gidişte 250 yani ,, ve burda çok kişi gördüm hep aynı reçeteyi ilaçları yazmış ,, sadece dikkatli olmanı istıyorum özellikle o bitki çayı karışımlarını kullanırkan ,,, inşallah sana faydası olur canım ..
canım evet halit bey dedi .evet hayvansal gıdaların zararından felan bahsetti.gitmeyi düsünmüyorum zaten

Canım benimde ilk denememde 2 yumurtam oldu ama döllenmedi ,, transfer bile yapılamamıştı ,, sonra 3 deneme daha yaptım 2 , 8 ve 3 yumurtam oluştu ve hep 1. kalite embriyolar transfer edildi ,, tutuyo gibi olup düşüyolar ...

Yani canım senin 2. denemende de kötü sonuç olacak diye bişey yok ,, tam tersi yumurtalık cevabı ilkine göre genelde daha iyi oluyor ,, korkma dene daha iyi şeyler olduğunu göreceksin inşallah :))

saydocan seninde mi öyle oldu bak benm moralim bozulmustu bu duruma ikinci deneme benimde
transfer asamasına gelemedi ya .3 icin korku sardı halit beyde moralimi bozdu

saydocan seninde mi öyle oldu bak benm moralim bozulmustu bu duruma ikinci deneme benimde
transfer asamasına gelemedi ya .3 icin korku sardı halit beyde moralimi bozdu

Canım benim bu denememde sadece 5 gün gonal f kullandım yumurtalar büyüdü ,, doktorum bu 4. deneme olduğu için yumurtalıkların daha çabuk cevap veriyo dedi ,, yani seninde bunda embriyo olmaması bi sonraki denemede olmayacağı anlamına gelmiyo hatta olma ihtimali daha çok . Yalnız bana jinemeddeki , umut tüp bebekteki ve şimdi memorialdaki doktorlarımn hepsi yani denemelerin arasnda çok zaman geçirme , en çok 2 ay hatta mümkünse 1 ay sonra deneki çok ilaç kullanmaya gerek kalmasın dedi ,, zaten malum yüksek doz ilaç kaliteyi biraz bozuyor ve yumurtalık rezervi zaten düşük olan bizler için bu hiç iyi bişey değil...

kzılar tüp bebekte 1 yumurta yetmiyor mu?
benim aşılama da gonal f kulandım 2 tane 18 lik yumurtam oldu ama 10 luklarda vardı onlar küçüktü yani

o zaman başarısız mı oluyor anlamadım korktum açıkcası :(((

Canım benim bu denememde sadece 5 gün gonal f kullandım yumurtalar büyüdü ,, doktorum bu 4. deneme olduğu için yumurtalıkların daha çabuk cevap veriyo dedi ,, yani seninde bunda embriyo olmaması bi sonraki denemede olmayacağı anlamına gelmiyo hatta olma ihtimali daha çok . Yalnız bana jinemeddeki , umut tüp bebekteki ve şimdi memorialdaki doktorlarımn hepsi yani denemelerin arasnda çok zaman geçirme , en çok 2 ay hatta mümkünse 1 ay sonra deneki çok ilaç kullanmaya gerek kalmasın dedi ,, zaten malum yüksek doz ilaç kaliteyi biraz bozuyor ve yumurtalık rezervi zaten düşük olan bizler için bu hiç iyi bişey değil...

canım ya o kadar rahatladım ki sagol bende 2 ve3 aya kadar tekrar deniyecegim .iki denememde de yüksek doz allahım nedir benim cektigim.büyük bir ihtimalle lemi ibrahimoglu na gidicem canım

suziskom su acu.cu baya alengirli oluyor yaa.. simdide basima detoz cikti bana icicekler ve shake vereceklermis. yiyecek listesi felan da vereceklermis anlamadim gitti. butun vucudum temizlenecekmis.. kafamdaki yumurta fikrini nasil temizliyecekler cok merak ediyorum...
bugun anlima taktiklari igneyi cikarinca kan geldi ayni hintlilere benzemistim aynaya bakinca :)
bu arada kotu ruyalar goruyorum.. guzel ruyalar gormeyeli epey oldu... neden hep olumsuz?

edacanim tatlim sende durumlar nasil?

duscum dr. nin diyeceklerini cok merak ediyoruz....

soydacan senin nezman test gunun hayirlisiyla?

ayy özledim imojum yaaa nerelerdesin....

hayırolsunnn tersi çıkr rüyaların:)

elbet başarcaz..

arkadaslar neredesiniz ? sizlerle sohbet etmeyi ozledim.... insallah bu gunlerimizden eser kalmaz da bebeklerimize kavusuruz...
bazen bende diyorum ki daha fazla ugrasma olmuyor iste diyip kenara cekileyim diyorum bazende bir hamile gorunce bende istiyorum devam edecegim diyorum.. okadar ikilem durumundayiz ki.. hisslerimiz karma karisik olmus durumda... Allah hayirlisi neyse onu versin bizlere...

yaa bizde özledik işte.randevu ver bari o saatte geleyim...:21:

benimde yumurta rezervim düşüktü tek yumurta döllendi 30 aralık perşembe tahlil yaptırıcam :20:

canım hayırlı olur inşallah.

yada ne yapılabilir?

ses ben hiç yumurta toplama aşamasına gelmedim:/beklemedeyim.bilgim yok..

buaralar edajımın yönlendirmesi ile homeopathy konusuna taktım.bu işin uzmanı izmirde bi bayanmış.21 ocakta istanbula gelecekmiş.

sen ne düşünüyorun?demek lazım degil mi???
neler deniyoruz da bumu kalsın içimizde:10:gideriz deneriz belki işe yarar...

düş canımmm
ne olacak şimdi..murat diyetisyen mi?

gonalf f hic kullanmadım bu arada momerıol düsünmüstüm vazgecildiler cevremde ki bazı insanlar g
bende bahceci klinigini tavsiye etmiyorum rezerv sorununz yoksa gidin .rezerv düsükse yok tavsiye etmem doktorunuzu göremiyosunuz bile agustosdan beri neler cektıgımı bi ben bilirim RABBİM.bugun bana söylediklerini unutup yeni bir sayfa acıcam

suzi aile hekimi diyetisyen gibi birsey galiba anlattı birsey fakat kesin sonuc alıcan diye birsey yok.
kısırlıkta nasıl beslenilir onun üstüne bir liste hazırlıyomus hic bir hayvansal gıda yok bir sürü test verdi.tamam güzel hadi denim diyorum fakat hangine para yetistirim tüp bebege mi murat berksoy mı
i

dus canım okuyorum okuyorum seni ve ne diyeceğimi belemiyorum gerçekten.maddi manevi harcıyoruz herşeyi.doktorların umuru değil hiç birşey.ama şuna katılmıyorum.sonrası artık vazgeçin gibi doktorunun bunu dediğini zannet miyorum.hasas olduğundan bu sonuca varıyosun bence.bilakis biçok doktor "kadın rahmi mucilelerle doludur.ummadığın anda zamanda..." bence asıl olan bu.üzerimizde baskılar, üstüne kendi stres ve üzüntümüz.yıpranıyoruz işte.yaşama sevincimiz kırılıyor belki ama bu sayfalarda okadar çok busüreçlerden geçip te.hamileyimmmmmmmmm kızlarrrrr diyenleri okudum ki...işte bunlar bizim örneklerimiz.boşver sen gerisini.allahtan tıp olarak güzel bir çağdayız.bi 15 yıl geri gitsek bu olanaklarda olmaycaktı.öyle düşün.hem eminim ki hepinizin yaşı benden de küşüktür (34):59:

merhaba kizlarrrr
bende tup bebk tedavisindeyim simdi doktordan geldim
malasef sadce 3 tane yumurtam olusmus cok uzgunum neden boyle oldu bilmiyorum
yasim 28 hollandada yasiiyorum burda adetin 5 gunu kisa protokolle baslattilar 150 doz puregon kullandim acaba ilacin dozumu az geldi sizce neden olabilir
yumurta topalam islemine daha karar verilemedi hemsire doktorla konusup araycak bugun bekliyorum
esimden spermleri teseyle alacaklari icinhemsire eger denersek simdi 3 yumurta icin olurda basarisiz olursa birdahaki deneme teseden alinan spermlerin kaitesinin dusuk olacagini soyledi karari doktor verecek bekliyorum

Back
X