Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet yani zaten bizim sorunumuz var zaten sorun olmasa orda ne işimiz var.Problemlerin arkasına sığınıyorlar.

Evet yani zaten bizim sorunumuz var zaten sorun olmasa orda ne işimiz var.Problemlerin arkasına sığınıyorlar.

evet artık yapılıcak birsey yok madi ve manevi olarak toparlanmamız lazım ben kendi adıma bu tüp bebek den sonra depresyona girdim gibi oldu canım hic bir sey yapmak istemiyo . bir iki ay gecsin tekrar deniyecegim bu sefer cok arastırıcam hemen karar vrmeyecegim doktor konusunda zaten rezerv konusu hassas bir konuymus bunu da bu sitede ögrendim .2011 girdik insallah bu yıl güzel gecer de bebislerimizi kucagımıza alırız

mutlu ,kutlu ,bebişli olsun:)
2011 de tüm güzellikler bizimle olsun.

yilin ilk gunun ilk aksamin da sizlere yazmak istedim. gerci simdi uyaniyorsunuzdur.. belki karsilasiriz da :)
2010 yilinda hepimiz cok uzulduk.. yani kendi adima bu topicte yer alan canim arkadaslarim adina demek istedim... gulduk eglendik yeri geldi agladik... ama esasen bende okadar cok yoruldum ki...
beyazim fikrine son derece saygi duyuyorum.. belki okumuyorsundur ama seni okadar cok iyi anliyoruz ki bitanem... hepimiz oyle incir kuru omega 3 ler hepimize kilo aldirdi bana da :(
bende neredeyse pes etmek uzereyim.. yani bugun yine bir tanidigimizin hamile oldugunu ogrendim.. fotograflarini fordum bir baktim karni 6 aylik olmus bile ve bana bunu demediler... dusunun ne durumdayim :( insanlarin artik hamile oldugunu soylemiyorlar bana.. uzulecegim diye mi ne diye?
Guzel Allahim sen cok buyuksun vardir bir bildigin.... esime de dedim ki biraz evvel.. sanirim ben cok istiyorum o nedenle anne olamiyorum dedim... ben artik buna inaniyorum.. cok istedigim icin belkide bebegim yaklasacagina uzaklasiyor benden...
buradaki arkadaslarimi cok seviyorum cunku gercek can yoldaslari... iyi ki varsiniz...

suzim acu.cuye sordum maca bitkiselini.. onlarda kullaniyorlarmis... senin durumunu anlattim kullanabilir mi arkadasim dedim. bitkiseller her bunyede farkli yanit verebilir dedi. her seyi gelisi guzel asla almayin dedi. arkadasinizin durumunu cok net olarak bilmiyorum o nedenle bisi diyemem dedi..
30 aralikta regl oldum inanilmaz bir agriyla acu. ye gittim ve dayanamicagim sandim adam dizimden asagi ayaklarima igneler batirdi ve karnimin agrisi cekildi inanamadim :) tabi seans bitti igneler gitti agri sidetli bir sekilde geldi yine... onumuzdeki ay fsh e2 yi kontrol ettirecegim bakalim neler olmus..
bu arada pazartesi gunu itibari ile diete giricegim adam liste verdi... gerci dosyayi da orada unuttum :)))
duscugum dr. gerekce olarak ne dedi sana yazarmisin cok merak ettim?

Son düzenleme:
imojcum insallah bu kez hersey yolunda gider kaliteli yumosun olur .
doktor ne dedi demissin aynen yazıcam neler dedigini .ben biraz sitem ettim siz yoksunuz kac gündür neler oldugunu bilmeden bekliyorum iyi degilim dedim doktora,tabi iyi olmazsın dedi senin yumurtaların bölünememis dedi nasıl yani dedim ben daha öncede deneme yapmıstım böyle bir problemden hic kimse bahsetmedi iki yumurta da bölünmüstü 3 güne bir tanesinin parcalandı dediler 1 tanesi transfer ederken embryolog güzel demisti dedim oda dedi ki transfer edilmisti ne olmus kucagına aldın sanki bebegini dedi.sonra senin daha yasın kac senin benim önüme 40 50 tane yumurta sermen gerekirdi dedi iyi ama dedim benim yumurta rezerv az diye ben size her geldigimde
söyledim siz de bana senin sag tarafın cok güzel dediniz dedim .Neyse dedi ki ben seni aile hekimine götürücem aynı klinikteler o seni tedavi etsin o ne zaman okey derse bir daha deneriz dedi.aynı durum bırkac kez tekrarlarsa bırak pesini artık dedi.:50:İMOJCUM ben oraya kimseyi suclamaya gitmemistim sorunun cözümü icin ugrasmadı direk suclama basladı beni anlayamdım hic bir sey ben ilk deenememi yaptıgım doktor cok iyi hatırlıyorum sürekli acaba nerde yanlıs yaptım acaba ilacı sana cok mu verdim sürekli yanımda düsündü durmustu adamcagız .sasırdık gittik esimle ya bide dile kolay geliyo nasıl böyle bir kelime kullanırsın daha ugrasma :20:allah nasip ederse tekrar deniyecegim 2 ay kadar sonra bu sefer doktorumu cok arastırıcam hemen baslamayacagım hala o günü atamadım aklımdan benim yazımı okuyunca ne olur moraliniz bozulmasın ben inanıyorum yasadıgımız boyunca umut her zaman var:49:imojcum sen ne diyosun bu yasadıklarım icin senin düsüncelerin benim icin önemli bide yüksek doz kaliteyi bozuyo dediler insallah öyle olmustur ya

imojcum insallah bu kez hersey yolunda gider kaliteli yumosun olur .
doktor ne dedi demissin aynen yazıcam neler dedigini .ben biraz sitem ettim siz yoksunuz kac gündür neler oldugunu bilmeden bekliyorum iyi degilim dedim doktora,tabi iyi olmazsın dedi senin yumurtaların bölünememis dedi nasıl yani dedim ben daha öncede deneme yapmıstım böyle bir problemden hic kimse bahsetmedi iki yumurta da bölünmüstü 3 güne bir tanesinin parcalandı dediler 1 tanesi transfer ederken embryolog güzel demisti dedim oda dedi ki transfer edilmisti ne olmus kucagına aldın sanki bebegini dedi.sonra senin daha yasın kac senin benim önüme 40 50 tane yumurta sermen gerekirdi dedi iyi ama dedim benim yumurta rezerv az diye ben size her geldigimde
söyledim siz de bana senin sag tarafın cok güzel dediniz dedim .Neyse dedi ki ben seni aile hekimine götürücem aynı klinikteler o seni tedavi etsin o ne zaman okey derse bir daha deneriz dedi.aynı durum bırkac kez tekrarlarsa bırak pesini artık dedi.:50:İMOJCUM ben oraya kimseyi suclamaya gitmemistim sorunun cözümü icin ugrasmadı direk suclama basladı beni anlayamdım hic bir sey ben ilk deenememi yaptıgım doktor cok iyi hatırlıyorum sürekli acaba nerde yanlıs yaptım acaba ilacı sana cok mu verdim sürekli yanımda düsündü durmustu adamcagız .sasırdık gittik esimle ya bide dile kolay geliyo nasıl böyle bir kelime kullanırsın daha ugrasma :20:allah nasip ederse tekrar deniyecegim 2 ay kadar sonra bu sefer doktorumu cok arastırıcam hemen baslamayacagım hala o günü atamadım aklımdan benim yazımı okuyunca ne olur moraliniz bozulmasın ben inanıyorum yasadıgımız boyunca umut her zaman var:49:imojcum sen ne diyosun bu yasadıklarım icin senin düsüncelerin benim icin önemli bide yüksek doz kaliteyi bozuyo dediler insallah öyle olmustur ya

Aynen banada senin yumurta rezervin az problemin var deyip Aile hekimine göndermek istedi,problemim olmasa orada ne işim var? Ama ben yüklü miktarda ilaç yüklendiği için yumurtamın kalitesinin bozulduğunu düşünüyorum.Bana aşılamada yüklenen ilaç parasının 10 katı yüklendi sonuç aynıydı değişmedi,yumurta sayıları mm leri aynıydı ..ben tüm raporlarımı istedim araştırıcam. Benim bu tüp bebek merkezlerinden şimdiden midem bulandı.

aynen canım ya, raporlarını aldıysan birkac yerle bi konus bakalım en azından icimiz rahatlar
ben doktorun bana dedigi hicbirseyi kabul etmiyorum yapıldı biryerlerde yanlıslık .Bütün para bitti zaten hemen biriktiricez baska bi doktora gidicem yoksa bende durmayagım arkadas habersiz bırakma bizleri

yaşadıklarımız hepimizi yıprattı hırpaladı...imojumm alternative başladığın tedavi sana iyi gelecek üzüldün ama geçecek buna inanıyorum...

edajımm karamsarlığa kapıldın,,,hırpalandık

düş sende öyle maddi manevi...beyazım dersenöyle ve tüm diğer arkadaşlar...ses...gül..............ve adını yazamadığım diger dostlar..

2011 için umutlu olalalım her yeni gün yeni bir umut

hepimiz için....VE benim hepinizin duasına ihtiyacım var.cuma günü kontrolüm vardı 3 folikül gözükünce tedavi basladı.bugün 3.iğnemi oldum...

NEOLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN....
ÇOK sık giremeyecegim buara...vakit buldukça uğrarım.biraz uzaklaşıp tedavi süresinde kafamı dağıtmak istiyorum...sizi merakta bırakmamak için arada yazarım tabii..

:16:

Son düzenleme:
starsuzie hadi bize moral ol cnm.........tedavn hayrlı olsun cnm......hormonların nsl.....tedaviye fsh e2 kaçla başladın....

düşjümmm cnmm))
allah yardımcımız olsunn inşallah.ayrıntı yok aslında düzenli kontrole gidiyordum folikül olmuyodu nyada 1 tane oluyodu...3 tane görünce canımm doktorum hemen tedaviye başlayalım 3 tane folikülü ziyan etmeyelim dedi...başladık...

tedaviye başlayabilmek bile çook sevindirici aslında....bizim durumuz daha bi değişik.
bakalım neler olur bilemiyorum.iptal olurmu?transfere gidermiyim???hepsi karanlık şuan.sadece yarın kontrolum var ona kitlendimmm...

başka ayrıntı yok:)))

filo tahlil yaptırmıyorum hiç..FSH degerine takılmıyoruz benim 11 gibi bişeydi ama rezervim çok az önemli olan ultrasounda ki görünenn..

hadi inşallah..dua edin ne olur Rabbim boynumuzu bükük bırakmasın.bizi evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah..
amin.

Suzicim senin adına çok sevindim canım benim.inşşş tedavin hayırlısıyla sonuçlanır.ve bebişin gelir.

Dualarım seninle suzişşşşş
bu arada bişey sormak istiyorum.bendede hep 1 folikül oluyor ya da hiç olmuyor canım.
Hangi doktora gidiyorsun.hangi protokol uygulayacak doktorun

ve tabiiki neler yaptın kullandın yazabilir misin benim için canım çok merak ediyorum.kaç süredir ne kullandın kür olarak canım.
Benimde folikül sayım hiç artmıyor inşşş artar ya rabbim

dualarımızı kabul et inşşşş

Hayırlı olsun arkadaşım.güzel güzel haberlerini bekliyoruz.

suzisimmm hayirli olsun tatlimm... cok sevindim tedaviye girmeni.. ve en guzelide yumosunun takip edilmesini ve uc olunca ne guzel yakalayabildiginizi cok sevindim... kim bilir belkide son tedavin olacak tatlim... ama sende bu topigi birakirsan artik bende gelmicem vallahi.. herkes pitir pitir birakiyor vallahi....

duscugum.. benim nacizhane fikrim o adami bir guzel benzetmek olacaktir tatlim... hic bir dr yani suuru yerinde olan bir dr. bu kadar ukala bukadar kustahca sana yaklasamaz.. okudugumda sinirlendim.. onume 30 40 tane yumurta sermen gerekirdi diyip seninle argo dilinde konusmasi da cok kotu... dr ye gittigimize gore demekki sorunumuz var ki gidiyoruz degil mi? sen ne ise yararsin tup bebek doktor`u ???
hangi klinikse derhal birakmani tavsiye ederim.. ve ilk ultrasondan son ultrasona kadar hepsinden yumurtalarimin ultrason cikislarini aldim... bende kendimce takip ettmistim. sende iste ilk ultrasonda bile sana hic bisi dememislerdi kac tane var kac mm olmuslar hic bisi dememislerdi... sana neden bolunmediklerini anlatmasi gerekirken hangi hakla seni suclar yaa?? senin elinde olsa zaten oraya gitme geregi duymazdin? kusura bakma ama bu dr. kafayi yemis??
sana tek buyuk tavsiyem. kendini iyi hissettigin dr. yi bul. ve istanbuldaysan ki benim de buradan telefon gorusmelerimin oldugu ve tr ye geldigimde ona gitmeyi dusundugum dr. EMRE bey olacak.. bir defa seni dinliyor. yardimci olmak istiyor.. kendini begenmis dr. ler bisi soracaginda bile yardimci olmak istemiyorlar. ama emre bey bana dediki nezman olursa olsun biseye takildiginda beni arayabilirsin dedi...
eger istanbuldaysan emre beyi gormelisin.. insallah bende tr ye geldigimde gidecegim.. bana deha onerdi. 3 aydir kullaniyorum.. kismet tatlim... ama daha fazla uzulmek istemiyorsan yeni bir dr. yeni bir merkez derim ben... insallah istedigin gibi bir merkez bulursun...

imoj cum aslında tedavimin basından sonuna kadar hep bir seyler eksikdi .icimde huzursuzluk vardı demek ki basıma gelecek varmıs diyorum .asla bir daha oraya gitmem benim icin bitti orası :50:emre bey aklıda zamanı gelince onunla da konusucam .fikir alıcam insallah hepimiz için zor günlerdi geciciek bu günler :kkk:

imoj cum aslında tedavimin basından sonuna kadar hep bir seyler eksikdi .icimde huzursuzluk vardı demek ki basıma gelecek varmıs diyorum .asla bir daha oraya gitmem benim icin bitti orası :50:emre bey aklıda zamanı gelince onunla da konusucam .fikir alıcam insallah hepimiz için zor günlerdi geciciek bu günler :kkk:

insallah bitanem... Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...
baksana duscugum herkes gidiyor biz de mi biraksak bu topigi ne yapsak :))

Back
X