Gözün aydın canım. Sabahtan beri gözüm burada. 3. girişimde güzel haberlerini aldım. Her bebek bir mucize, senin mucizenin gelme vakti inşallah şimdidir.
Öncelikle eşinin değerlerine çok takılma, zaten sen de demişsin, tüp bebek olduğu için içinden en iyisini seçiyorlar, değil ki ortada 2 milyon tane var. Bize doktorumuz göstermişti, fertilite ile ilgili hiçbir problemi olmayan erkeklerde bile yıl boyunca her ay spermiogram sonuçları dalgalanma gösterebiliyor. Bir grafikte göstermişti, her ay spermiogram yapılmış ve sayı, hareketlilik falan keskin inişler, çıkışlar yapıyordu.Bunu hiç uğraştık, işe yaramadı diye yorumlama.
Ayrıca daha önceki mesajlarında da daha öncekilerde sonuçlar, değerler, sayılar vs. daha iyiydi, bunda daha kötü, zaten böyle hamile kalınmaz gibi bir hissiyatın var. Çok yersiz. Senin de defalarca okuduğun, denk geldiğin gibi bir tek inatçı yumurtaya ihtiyacın var. İnşallah onların 2'si de büyür, tutunur ve bebek olurlar. Hangi yumurtanın doğmaya karar vereceğini bilemezsin canım. Benim doktorum demişti ki, senin şartlarında sabırlı olman lazım, doğmaya istekli bir yumurta bulduk mu iş bitecek zaten.
Doktorunla transferle ilgili bir şey konuştunuz mu? Benim denemelerimden birinde toplama 23. gün oldu. Doktorum rahmin uygun olduğu zamanı kaçırdık diyerek embriyoları dondurdu ve bir sonraki siklusta transfer yaptı. Gerçi sonuç negatif oldu ama zamanlamayla ilgili böyle bir hassasiyet göstermişti. Sen yine de doktoruna bir sor istersen. (senin de 18. gün olmuş ya, o yüzden söyleyeyim dedim canım.)