Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim ben adeti 2. Gunu basliyorum sade hayit da degil butun caylarima adetin 2. Gunu basliyorum, yeniden adet gorene kadar iciyorum... Sadece 1 ay, hamile falansam dusuk musuk yapiyomus adacayi diye az icmistim,.. Artik dedigim gibi adet gorene kadar devam yani...

Selam azazil.Bu çayları dönüşümlümü içiyorsun yoksa hepsini birgünde mi içiyorsun?

Selam azazil.Bu çayları dönüşümlümü içiyorsun yoksa hepsini birgünde mi içiyorsun?

Canim aslinda tam olarak soyle... Hayiti her gun iciyorum, adet gunlerim haric... hayit tohumunu 1 tatli kasigi demlige koyup ustune 1 fincan kaynar su ekleyp 5-6 dakika demlenince suzup ilininca iciyorum... hayitin icine birsey koymuyom, kokusu igrenc oldugundan bir dikiste iciyorum, genelde ya kahvaltidan sonra ya da saat 10 gibi falan en gec iciyorum..

Onun disinda genelde aksamlari yemekten sonra 1 kupa falan da donusumlu olarak

Adacayi- aslanpensesi(1. Gun)
Adacayi- civanpercemi(2. Gun)
Adacayi- cobancantasi (3. Gun)

Bunlari da do nusumlu olarak aksamlari ayni sekilde demleyip iciyorum...

Canim aslinda tam olarak soyle... Hayiti her gun iciyorum, adet gunlerim haric... hayit tohumunu 1 tatli kasigi demlige koyup ustune 1 fincan kaynar su ekleyp 5-6 dakika demlenince suzup ilininca iciyorum... hayitin icine birsey koymuyom, kokusu igrenc oldugundan bir dikiste iciyorum, genelde ya kahvaltidan sonra ya da saat 10 gibi falan en gec iciyorum..

ben bir ara hayıtı öğütüp balla karıştırıyordum.ama şimdi kupaya bir tatlı kaşığı koyup kaşıkla ezyorum.sıcak su içinede işlesin diye.

canım,söylemesi kolay diyeceksin ama,lütfen bir kere daha denediğinde tereddütsüz git,korkunun ne demek olduğunu bilirim...ben kızıma hamil eiken,4 ay yatmııştım düşük tehlikesiyle,
geçen yılki hamileleliğimde de dakka başı wc deydim,kanama var mı kanama var mı diye,oysa herşey o kadar iyi gidiyordu ki,ama maalesef,kahverengi sıvı,arkasaından kanama ve pıhtıların ardından kaybettim bebeği.....6.haftanın içinde....
biliyosundur sen zaten,ama en azından sonunu bilmediğin bşiey için kendini sıkıntıya sokma....
başkentte genetik yok mu topraksu???

canım ne kadar güzel bir kızın varmış,Allah bağışasın. sen 2.için mi uğraşıyorsun o zaman. inşalalh en kısa zamanda kızına kardeş gelir. kaç yaşında kızın.

başkentte pgt var ama bana o zaman bu 3.daha olmamıştı hulusi bey hiç pgt yapalım demedi. gerçi çarşambaya gideceğim sorarım. hulusi bey ilk hamileliğimin sonlandırılmak zorunda kalınamsının nedeninin tamamen başıma gelen bir şanssızlık olduğunu, sonrakinde ise yaş faktörünün devreye girdiğini söylemişti, aynı şekilde aşılama ve tüp bebekteki olumsuzluklarada yaş faktörü demişti, onun bir çok programını dinledim internetten kadında yaş üzerinde çok duruyor.

ben hayıtı ezmiyorum aldığım yer öyle dememişti, ama genelde buradan hep ezildiğini okudum. hayıtın ve aslanpençesinin tadı kötü gelmiyorda civan perçemi çok acı geliyor. ben karıştırıp içiyorum ama hergün düzenli içmiyorum. böyle arada 2-3 güne bir falan içiyorum.

Kızlar bende sizlerdenim. Yumurta rezervi azlığı ve kalitesizliği:..

şimdi klomene tekrar başladık doktor kontrolünde .. Bugün 13.gün ve 15mm 1 tane yumurta oluşmuş durum nasıl kötü mi sizce... Sanki yavaş ilerliyor...

regli siklusun nasıl. belki sen geç yumurtuyorsundur.

Ya arkadaslar ben hayiti ezsem hic icemem cidden ilk baslarda resmen oguruyodum ben normal porselen demlige koyup ustune kaynar suyu bosaltip hemen kapagini kapatiyorum, 5-6 dakka durunca zaten siser gibi oluyo ve resmen koku saliyo ben de suzup ilimaya birakiyorum... Aslinda bazi seyler okudum dhea iciyosaniz gerek yok icmeye falan diyenler de oluyor, belki de ben de birakcam. Otekilerle bi zorum yok alistim gitti ama bu hayit hakkaten cok kotu kokuyo:)))

Haaa bir de ben her gun bal, tarcin ezilmis corekotunu karistirdim kavanozda sabah aksam birer tatli kasigi yiyorum ;$))))

Ya arkadaslar ben hayiti ezsem hic icemem cidden ilk baslarda resmen oguruyodum ben normal porselen demlige koyup ustune kaynar suyu bosaltip hemen kapagini kapatiyorum, 5-6 dakka durunca zaten siser gibi oluyo ve resmen koku saliyo ben de suzup ilimaya birakiyorum... Aslinda bazi seyler okudum dhea iciyosaniz gerek yok icmeye falan diyenler de oluyor, belki de ben de birakcam. Otekilerle bi zorum yok alistim gitti ama bu hayit hakkaten cok kotu kokuyo:)))

Haaa bir de ben her gun bal, tarcin ezilmis corekotunu karistirdim kavanozda sabah aksam birer tatli kasigi yiyorum ;$))))

bence hayıtı bırakma ikisi farklı, yurt dışında doktorlar bizim gibilere hayıt hapı veriyor.

bana hayıt hiç kötü gelmiyor civanperçeminden sonra çok rahat içtim, acaba farkklı birşeymi verdiler bana hayıt tohumu böyle küçük top top.

kızlar.hakikaten.ya.regl.nasıl.sizlerin.oda.önmeli.çünkü.
mesela.benim.evlendigimden.beri.3.gün.nerdeyse.ilk.gün.sonraki.gün.olup.diger.günde.işte.pedi.kirletiyordum
dhea.kullanınca.5.gün.ilk.4.gün.gayet.iyi.sonra.lekelenme

ben.gimsadaki.dr..var.onu.arayıp.sormuştum.bana.menepozla.alakanızyok.demişti.nasıl.rahatlamıştım

bence hayıtı bırakma ikisi farklı, yurt dışında doktorlar bizim gibilere hayıt hapı veriyor.

bana hayıt hiç kötü gelmiyor civanperçeminden sonra çok rahat içtim, acaba farkklı birşeymi verdiler bana hayıt tohumu böyle küçük top top.

yanşıl.hatırlamıyorsam.siyah.evet.küçük.top.top

Ya sanmiyorum farkli oldugunu iki kere iki ayri baharatcidan aldim her seyi Ayni paket disinda, kokusu. Goruntusu falan...Birakmadim zaten topraksu'cum, bir umut iste, birkac kisiden duydum acaba biraksam mi diye dusundum ama sen oyle diyosan, ben de iciyim bari ne zarari var:))) ama sorma oyle midemi kotu ediyo ki, her sabah birakiyorum, ertesi gun tabiii yine iciyorum... Allah hepimize acisin da cektigimiz eziyetlerin lutfu olarak evlatlarimisa kavustursun...

kızlar.hakikaten.ya.regl.nasıl.sizlerin.oda.önmeli.çünkü.
mesela.benim.evlendigimden.beri.3.gün.nerdeyse.ilk.gün.sonraki.gün.olup.diger.günde.işte.pedi.kirletiyordum
dhea.kullanınca.5.gün.ilk.4.gün.gayet.iyi.sonra.lekelenme

ben.gimsadaki.dr..var.onu.arayıp.sormuştum.bana.menepozla.alakanızyok.demişti.nasıl.rahatlamıştım

benim kürtajlardan sonra azaldı öncedende 4 gün falan sürüyordu ama akıntı daha çok oluyordu azaldı şimdi yine 4 gün ama daha az.

Ya sanmiyorum farkli oldugunu iki kere iki ayri baharatcidan aldim her seyi Ayni paket disinda, kokusu. Goruntusu falan...Birakmadim zaten topraksu'cum, bir umut iste, birkac kisiden duydum acaba biraksam mi diye dusundum ama sen oyle diyosan, ben de iciyim bari ne zarari var:))) ama sorma oyle midemi kotu ediyo ki, her sabah birakiyorum, ertesi gun tabiii yine iciyorum... Allah hepimize acisin da cektigimiz eziyetlerin lutfu olarak evlatlarimisa kavustursun...

inşallah canım. bazen öyle sinir oluyorumki onu iç şunu iç, şunu ye bunu ye. bazen ruhum daralıyor şu halime. ben birde incire başlamıştım 21gün bitti ikinci 21 i yapıyorum, bal tarçın çörek otu bende yiyorum bunların yanında çaylar ve vitaminler daraldım artık.

inşallah canım. bazen öyle sinir oluyorumki onu iç şunu iç, şunu ye bunu ye. bazen ruhum daralıyor şu halime. ben birde incire başlamıştım 21gün bitti ikinci 21 i yapıyorum, bal tarçın çörek otu bende yiyorum bunların yanında çaylar ve vitaminler daraldım artık.

Benimde ruhum daralıyor.Bende çayalara başlayacağım vitamin alıyorum.Başlama düşüncesi bile insanı sıkıntıya sokuyor..

Hayatkavuniçi değerlerin çok iyi.Sen bize göre daha rahatsındır.Senin mailin bana ulaşmıyor.Ben sana mail yazdım telim yazılı.

canım internetten baktığım kadarıyla iyiymiş...ama bak nasip olmuyor,her ay karavana:1:

canım ne kadar güzel bir kızın varmış,Allah bağışasın. sen 2.için mi uğraşıyorsun o zaman. inşalalh en kısa zamanda kızına kardeş gelir. kaç yaşında kızın.

başkentte pgt var ama bana o zaman bu 3.daha olmamıştı hulusi bey hiç pgt yapalım demedi. gerçi çarşambaya gideceğim sorarım. hulusi bey ilk hamileliğimin sonlandırılmak zorunda kalınamsının nedeninin tamamen başıma gelen bir şanssızlık olduğunu, sonrakinde ise yaş faktörünün devreye girdiğini söylemişti, aynı şekilde aşılama ve tüp bebekteki olumsuzluklarada yaş faktörü demişti, onun bir çok programını dinledim internetten kadında yaş üzerinde çok duruyor.

teşekkür ederim canım...kızım ilk evliliğimden,8 yaşında,deli gibi kardeş istiyor.....
senin yaş kaçtı topraksucum....nedir bu yaş yaş yaş.....yumurtalarımız,bozulmuş,eskimiş,iğrençmiş,çürümüş.moralim bozulunca sıralıyordum bunları.....ama artık yumurtalarım olgunlaştı diyorum....
kimisi 45 yaşında kazara hamile kalıyo,kimisi 29 yaşında yumurta yok....ilginç....
hep diyorum ki,o geleceği zamanı bilir,şimdi gelmiyorsa vardır bir sebebi....tabii hulusi bey de doğru şeyler söylüyrdur muhakkak ama,yaşa da takılıp kalınca hormonlar altüst oluyor,geleceği varsa da gelmiyor bence.....
çok mu saçmaladım,radar gibi yazdım ama.......:1:

Son düzenleme:
benim kürtajlardan sonra azaldı öncedende 4 gün falan sürüyordu ama akıntı daha çok oluyordu azaldı şimdi yine 4 gün ama daha az.

benim geçen yılki kürtajdan önce 4-5 gün sürüyordu....sonra bi azaldı.....mart nisanda yumurta takibi yaptırıp serephone içtiğim zamanlarda çok azaldı.....2 gün sürüyordu.....dedim menapoz.....sonra dr ilaçların yaptığını söledi....şimdi de öyle çok gelmiyor,
ilk 2 gün dolu dolu,3.gün eh işte....ama düzenli geliyor....hatta şubat mıydı martmıydı,azaldığı dediğim için dr ofis yapmıştı yapııklık var mı diye...çünkü kürtajdan sonra yapışıklık olabiliyomuş.....

burnumuzun dibinde bomba patladı.yaşamamız tesadüf hale geldik artık.içim de patlamak üzere...

Back
X