Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

2 bina aşağısı çok feci sallandık bizde.

çok çok geçmiş olsun canım ya.....burda işyerindenarkadaşlar dumanları gördü camdan..hatta vaayyy kızılay yanıyo falan dediler ama anlayamadık ne olduğunu....sonra öğrendik....korkunç bişey....gelişmeleri bilmiyorum tabii....haber dinleyemedim....

canım internetten baktığım kadarıyla iyiymiş...ama bak nasip olmuyor,her ay karavana:1:

Teşekkür ederim canım...kızım ilk evliliğimden,8 yaşında,deli gibi kardeş istiyor.....
Senin yaş kaçtı topraksucum....nedir bu yaş yaş yaş.....yumurtalarımız,bozulmuş,eskimiş,iğrençmiş,çürümüş.moralim bozulunca sıralıyordum bunları.....ama artık yumurtalarım olgunlaştı diyorum....
Kimisi 45 yaşında kazara hamile kalıyo,kimisi 29 yaşında yumurta yok....ilginç....
Hep diyorum ki,o geleceği zamanı bilir,şimdi gelmiyorsa vardır bir sebebi....tabii hulusi bey de doğru şeyler söylüyrdur muhakkak ama,yaşa da takılıp kalınca hormonlar altüst oluyor,geleceği varsa da gelmiyor bence.....
çok mu saçmaladım,radar gibi yazdım ama.......:1:

allah bağışlasın güzel kızını sana. çok özenirim böyle genç annelere özelikle kızı olan annelere.

Canım ben 38 yaşındayım. Benim yaş takıntım aslında yumurta rezerv falandan çok, anne olmak için zaman geçiyor kaygısındayım. 38 yaşındayım hamile kal doğur en iyi ihtimalle 39 gözüküyor, benim çocuğum okula başladığında 47-48 yaşında olacağım. Eşim şu an 45 yaşında onun içinde aynı şey geçerli. Bunlar beni çok üzüyor.

Bugün ne yaptım biliyormusun. şimdi diyeceksin kafanı karıştırıyorsun ama hem içim rahat etsin hemde tek karar veren olmak istemedim eşimle verelim dedim. çünkü o birşeyle ilgilenmez olumsuz olduğundada sürekli beni suçlar.

Hrs, hş ve gürgan kliniğe gittim. Hş de hakan hoca yoktu diğer doktorla görüştük. Adam bana bir 6 ay normal yolla dene olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. Hemen gel tüp yapalım zihniyetinde değildi. Hrs de tarık aksu ile görüştük sempatik geldi bana, ilgilendi açıklayıcıydı. Normal yollada olur ama her ay sponton gebelik şansı %20 iken birinde sizde yaş nedeni ile %10 dur dedi. Kararı bize bıraktı. Hş de hrs de pgt, 24 şur yapılabilir dedi, şu genetik sonuca göre bakarız dedielr. Gürgan da hoca ile görüşemedim ordanda fiyat bilgisi falan aldım sadece. Gürgan ve hrs de imsi varya , hş de yoktu. Hrs de tarık aksu birtakım vitaminler yazdı.

Yarın zaten başkentte randevum var, c.teside genartta genetikçileri volkan baltacı ile görüşeceğim.

Kızlar burada başka topikten bi arkadaş vardı ağzında uzun zamandır aft benzeri yaralar çıkıyordu, en son dr biopsi yapalım demiş ve ağız kanseri çıkmış. şimdi okudum şok oldum. Dondum resmen. Bebek için uğraşırken başına gelene bak. Herşey bu noktada anlamsızlaşıyor.

günaydın.güzellikler.

uyku.uyuyamadım.adet.dönemleri.hiç.uyuyamam.ya.nazar.etmeyin.şu.dhea.sayesinde.fıstık.gibi.oluyorum.rahatlıyor.insan.ya

toprak.ben.de.hş.de.yaptırmıştım.canım.

toprak.canım.birde.şu.agzında.yara.çıkan.rkadaş.kim.bana.lazım.görüşeyim.hangi.topkte.kayınvalimdede.çıkıyor.dr.yeni.çımya.baaşlayınca.gel.demiş.
hani.avurt.kısmınızı.ıstırr.şişer.ya.öyle.ama.kadıncagızı.o.şişin.içi.kan.akıyor.korktum.şimdi.odamı.diye

allah bağışlasın güzel kızını sana. çok özenirim böyle genç annelere özelikle kızı olan annelere.

Canım ben 38 yaşındayım. Benim yaş takıntım aslında yumurta rezerv falandan çok, anne olmak için zaman geçiyor kaygısındayım. 38 yaşındayım hamile kal doğur en iyi ihtimalle 39 gözüküyor, benim çocuğum okula başladığında 47-48 yaşında olacağım. Eşim şu an 45 yaşında onun içinde aynı şey geçerli. Bunlar beni çok üzüyor.

Bugün ne yaptım biliyormusun. şimdi diyeceksin kafanı karıştırıyorsun ama hem içim rahat etsin hemde tek karar veren olmak istemedim eşimle verelim dedim. çünkü o birşeyle ilgilenmez olumsuz olduğundada sürekli beni suçlar.

Hrs, hş ve gürgan kliniğe gittim. Hş de hakan hoca yoktu diğer doktorla görüştük. Adam bana bir 6 ay normal yolla dene olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. Hemen gel tüp yapalım zihniyetinde değildi. Hrs de tarık aksu ile görüştük sempatik geldi bana, ilgilendi açıklayıcıydı. Normal yollada olur ama her ay sponton gebelik şansı %20 iken birinde sizde yaş nedeni ile %10 dur dedi. Kararı bize bıraktı. Hş de hrs de pgt, 24 şur yapılabilir dedi, şu genetik sonuca göre bakarız dedielr. Gürgan da hoca ile görüşemedim ordanda fiyat bilgisi falan aldım sadece. Gürgan ve hrs de imsi varya , hş de yoktu. Hrs de tarık aksu birtakım vitaminler yazdı.

Yarın zaten başkentte randevum var, c.teside genartta genetikçileri volkan baltacı ile görüşeceğim.

sendenmi başkentlisinnnn

Kızlar burada başka topikten bi arkadaş vardı ağzında uzun zamandır aft benzeri yaralar çıkıyordu, en son dr biopsi yapalım demiş ve ağız kanseri çıkmış. şimdi okudum şok oldum. Dondum resmen. Bebek için uğraşırken başına gelene bak. Herşey bu noktada anlamsızlaşıyor.

rabbim şifa versinnnn ne kadar çok artık bu hastalık

Son düzenleme:
günaydın.güzellikler.

uyku.uyuyamadım.adet.dönemleri.hiç.uyuyamam.ya.nazar.etmeyin.şu.dhea.sayesinde.fıstık.gibi.oluyorum.rahatlıyor.insan.ya

toprak.canım.birde.şu.agzında.yara.çıkan.rkadaş.kim.bana.lazım.görüşeyim.hangi.topkte.kayınvalimdede.çıkıyor.dr.yeni.çımya.baaşlayınca.gel.demiş.
hani.avurt.kısmınızı.ıstırr.şişer.ya.öyle.ama.kadıncagızı.o.şişin.içi.kan.akıyor.korktum.şimdi.odamı.diye

giz bende başladım dhea ya (eşim ameliyat olmadan 1 hafta önce başlamıştım ama o ara bıraktım şimdi yeniden başladım )gözlerim açılmıyor kız sabah uyanamıyorum acaba bu ilaca bağlımı benki sabah saat en geç 7 de ayakta olan biriyimm bu gün uyandım saat 9 ama başımı kaldıramıyorummm çok ilginç yaa

giz bende başladım dhea ya (eşim ameliyat olmadan 1 hafta önce başlamıştım ama o ara bıraktım şimdi yeniden başladım )gözlerim açılmıyor kız sabah uyanamıyorum acaba bu ilaca bağlımı benki sabah saat en geç 7 de ayakta olan biriyimm bu gün uyandım saat 9 ama başımı kaldıramıyorummm çok ilginç yaa

yok.cnım.dhedan.oldugunu.sanmıyorum
ma.kilo.kıllanma.ve.saç.dökülmesi.var.aklında.olsun.
ben.bugünden.biraz.yememe.dikkat.edecegim.deli.gibiyim.ya.ekmege.saldırıyorum.annmeler.şaşırıyor.valla

haangi.markayı.kullanıyon.bennim.kurban.sonu.başlarım.tedaviye.biraz.rahatlayım

yok.cnım.dhedan.oldugunu.sanmıyorum
ma.kilo.kıllanma.ve.saç.dökülmesi.var.aklında.olsun.
ben.bugünden.biraz.yememe.dikkat.edecegim.deli.gibiyim.ya.ekmege.saldırıyorum.annmeler.şaşırıyor.valla

haangi.markayı.kullanıyon.bennim.kurban.sonu.başlarım.tedaviye.biraz.rahatlayım

yok canım yemekte falan bir değişklik yok hatta midemde bulantı var yiyemiyorum (ben tüm hormon laçlarında aynı sorunla karşılayorum iştahım kesiliyor )puritan's pride 25 mg günde 2 tane

günaydın.güzellikler.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...a-paylasiminipaylasamayanlarin-alani-345.html

canım bu topikte ama bize haber verip bir daha girmem yazmış plmazsa bir özeline yazarsın. bunun uzun zamandır vardı soruyordu bize arada azalır gibi olup tekrar oluyormuş, tekrarlayınca doktora gitmiş,biopsi yapalım demiş öyle çıkmış. protez dişelrde yaparmış, onun proztezmiş.

ankaralılar.özellikle.seçmiş.bu.topigi.tabi.bende.hamiş.kalınca.toplanacagz

acım.kızlar.açççççççççççççççççççççç..daha.kahvaltı.yapmadım.alın.size.düzen.işte.

ankaralılar.özellikle.seçmiş.bu.topigi.tabi.bende.hamiş.kalınca.toplanacagz

acım.kızlar.açççççççççççççççççççççç..daha.kahvaltı.yapmadım.alın.size.düzen.işte.

galiba aramızda en yakın başlayacak kişi benim gibi görünüyor. ekimde başlayacağım.

aslında kızlar öyle korkutuyor ki yeni bir tedavi beni, ama vakit kaybetmeninde anlamı yok.

neden.korkuyorsun.allahım.sglık.versin.gerisi.boş.valla.ben.artık.kendimi.düşünüyorum.yaradanın.gönlü.şvarsa.verir.sen.elinden.geleni.yaptınmı.yaptın.keşken.varmı.yok.eee.gerisi.şans.be.gülüm
eşinle.mutluysan.eminim.yaradan.bu.mutlulugu.bayrama.çevirir.kendine.güven.

akşam.bir.dizi.vardı.baba.oluyorum.diye.bagırdı.içim.cız.etti.eşime.baktım.durgun.hemen.ç.mutfaga.kaçtım.
allahım.fazla.bekletmesin.inş.hepimizi.ben.inanıyorum.olacak.birgün

Back
X