Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekim ayında bende başlıyorum...beklenen gün 10 ekim :))
kızlar doktordan geldim, başkente gitmiştim. doktor ekim ayında başlamayı uygun görmedi, ekimde bir daha kontrol edeyim seni sonra o zaman konuşuruz dedi. ekimde hormon testlerimi tekrarlıyacağım sonrada 11.gün falan kontrole gideceğim. rahimi biraz ince buldu kürtajın yeni olmasından olabilir dedi. sen kafa yorulması gereken bir hastasın durumun karışık, hemen gel tüp bebek yapalım desem sonrası ne olacak dedi. pıhtılaşma düzeyin küçük dedi, zaten bu kan sulandırıcıların gebelikte bilimselliği yok kanıtlanmamış, önlem amaçlı veriliyor işe yaradığı çok hasta var ama tehlikeli bir ilaç komplikasyonlarada neden olabilir dedi, senin zaten bununla ilgiside olmayabilir dedi, kullanmışsın da zaten dedi. sağlıksız embiryonun tüp bebekte tutunması zor ama normal gebelikte sağlıksızda olsa tutunabiliyor sonrasında devamı gelmeyebiliyor seninki büyük ihtimalle böyle birşeyden kaynaklanıyor dedi.eşinin sperm değerlerinde sorun görünmüyor ama bu eşindende kaynaklı oalbilir dedi, onun için hem bana hem eşime vitamin kullanacaksınız, zamanla karar vereceğiz dedi. eğer iyi, embiryo elde edersek 3.güne 4 tane kalırsa 5. güne gideriz ve genetiğine bakarız, eğer böyleyse artık zamana bırakacaksın dedi.
ben bu ay uygunsa aşılaam yapalım istedim gerek yok dedi, kalsan normal yollada kalıyorsun zaten.
kızlar doktordan geldim, başkente gitmiştim. doktor ekim ayında başlamayı uygun görmedi, ekimde bir daha kontrol edeyim seni sonra o zaman konuşuruz dedi. ekimde hormon testlerimi tekrarlıyacağım sonrada 11.gün falan kontrole gideceğim. rahimi biraz ince buldu kürtajın yeni olmasından olabilir dedi. sen kafa yorulması gereken bir hastasın durumun karışık, hemen gel tüp bebek yapalım desem sonrası ne olacak dedi. pıhtılaşma düzeyin küçük dedi, zaten bu kan sulandırıcıların gebelikte bilimselliği yok kanıtlanmamış, önlem amaçlı veriliyor işe yaradığı çok hasta var ama tehlikeli bir ilaç komplikasyonlarada neden olabilir dedi, senin zaten bununla ilgiside olmayabilir dedi, kullanmışsın da zaten dedi. sağlıksız embiryonun tüp bebekte tutunması zor ama normal gebelikte sağlıksızda olsa tutunabiliyor sonrasında devamı gelmeyebiliyor seninki büyük ihtimalle böyle birşeyden kaynaklanıyor dedi.eşinin sperm değerlerinde sorun görünmüyor ama bu eşindende kaynaklı oalbilir dedi, onun için hem bana hem eşime vitamin kullanacaksınız, zamanla karar vereceğiz dedi. eğer iyi, embiryo elde edersek 3.güne 4 tane kalırsa 5. güne gideriz ve genetiğine bakarız, eğer böyleyse artık zamana bırakacaksın dedi.
ben bu ay uygunsa aşılaam yapalım istedim gerek yok dedi, kalsan normal yollada kalıyorsun zaten.
ankaralılar.özellikle.seçmiş.bu.topigi.tabi.bende.hamiş.kalınca.toplanacagz
acım.kızlar.açççççççççççççççççççççç..daha.kahvaltı.yapmadım.alın.size.düzen.işte.
ne.güzel.açıklama.yapmış.ya.güven.dr.na.bırak.aşılamayı.canım.vitaminnleri.kullanın.bakalım.inş.bu.kez.güler
birderahim.kalınlaşması.için.bana.transfer.önce.estrofem.vermişlerdi.sana.vermişlermiydi.
bendeeeeeeeeee istiyorum....nazlanmak istiyorum ,bende anneyim demek istiytoprum,bebeğime ciciler almak istiyorum,ona baktıkça dünyanın en güzel varlığıısn demek istiyorum,bebek konusu açılınca eşimin gözümdeki hüznü görmesini istemiyorum,allahım dualarımızı kabul et hepimizin...
kızlar bu ay doğum k0ontrol hapı verdi dr.bana.kist vardı.hormon tahlillerimi ne zaman yapacağım bilgisi olan var mı.etkiler mi sonuçlarını.ayrıca kan sulandırıcı iğnelere 2 ay kala başlamam lazım.ben 2-3 ay içinde tüp yapacağımdan bu ay(13 gün sonra) ki adetimden sonra başlamak istiyorum.tahlil istiyorlarmı bu iğneler için.bilmem dedidimi anlatabildim mi??(içimden bu geldi)
kızlar bu ay doğum k0ontrol hapı verdi dr.bana.kist vardı.hormon tahlillerimi ne zaman yapacağım bilgisi olan var mı.etkiler mi sonuçlarını.ayrıca kan sulandırıcı iğnelere 2 ay kala başlamam lazım.ben 2-3 ay içinde tüp yapacağımdan bu ay(13 gün sonra) ki adetimden sonra başlamak istiyorum.tahlil istiyorlarmı bu iğneler için.bilmem dedidimi anlatabildim mi??(içimden bu geldi)
Fıstık senin yaş kaç.nedir sorunun.yazmak istersen??
cnm , yaş 34 oldu. 3 yıldır çocuk peşinde koşturuyoruz. 8 yıllık evliyim iş kariyer tatil falan derken 5 yıl çocuk istemedik . tüm aşamaları geçtim bu güne kadar geldim. temmuzda tüp bebek denemem oldu(mikroenjeksiyon) sonuç: koca bir fosssssss. doktorumun dediğine göre rezervim azalmış en önemlisi yumurta kaliteside düşükmüş.5 yumurtam oldu . 8 hücreli küçüklü büyüklü 2 embriyo transferi yapıldı. 3. dereceymiş. doktorum gerçekten çok iyi. yumurta toplama ve transferde ağrım , kanamam ya da enfeksiyon hiç bişeycikler olmadı. tek olan negatif sonuç. 2. denemem kısmetse kasım da olacak. 1.5 ay kala ilaçları vermişti onları içmeye başlayacam. gerçi ben kaderciyim. yumurtası 1. kalite olup tutmayan da var. o doktor bu hastane peşinde koşmakta mantıksız. onların da yapacağı bişey yok ki. zamanı gelmesi gerekiyor. Allah ol dememdikten sonra en kallavi doktorda olsa bişey yapamaz. ama tabiki önce tedbir sonra tevekkül. ben elimden gelen herşeyi sonuna kadar yapıcam . insan zaman geçtikçe daha çok sabırsızlaşıyor. telaş ve stres yapıyor.daha çok geriliyor. hep zaman geçiyor kaygısı var. düşünmeyeyim diyorum. ama yine faydası yok. her ay yumurtlama gününü beklemekten sıkıldım. kendiliğinden de gelmiyo. paraylada satın alamıyosun. Allah umarım acır bizim gibilere. bu yıl bitmeden artık hamile olmak istiyorum.