Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar merhaba,tüm hamişleri tebrik ediyorum.hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah. bir konuda acil yardıma ihtiyacım var,bugün transferimin 6.günü,dün merkezde kan verdim e2 için sonucum 533 çıktı,dr ovitrelle çatlatma iğnesi verdi onu yaptım dün.bu iğneyi neden veriyorlar,birde bu e2 nin gebelikle bir ilgisi varmı.şimdiden teşekkürler.

günaydın kızlarrr.kızlar bit tablo benzeri bişey oluştursanız anlayan arkadaşlar.kim ne zaman kaçıncı denemesi vede nerede. ben kasım gibi düşünüyorum.2.adetime yani.anlasam yapacam bende pekbi özürlüyüm bu konuda:17:

günaydın kızlarrr.kızlar bit tablo benzeri bişey oluştursanız anlayan arkadaşlar.kim ne zaman kaçıncı denemesi vede nerede. ben kasım gibi düşünüyorum.2.adetime yani.anlasam yapacam bende pekbi özürlüyüm bu konuda:17:

evet yapılsa iyi olur , bende kasımda düşünüyorum.

kızlar AMH testi yaptırmıştım geçen sene değerim 2,82 iydi, şimdi olmuş 1,03 , doğal olarak bekliyordum düşmesini ama açıkçası düşüş fazla geldi moralim çok bozuldu, ayrıca da anlamadım, geçen ay kontrole gittiğimde 9.günümdü doktor sağda 6 tane soldada 4 tane folikül var dedi, geçen sene de aşağı yukarı bu civarlarda olurdu. acayip demorolize oldum doktorla görüşemedim yokmuş, yarın arayın dediler. yarın bir sorayım olmazsa DHEA yı sorayım.

kızlar AMH testi yaptırmıştım geçen sene değerim 2,82 iydi, şimdi olmuş 1,03 , doğal olarak bekliyordum düşmesini ama açıkçası düşüş fazla geldi moralim çok bozuldu, ayrıca da anlamadım, geçen ay kontrole gittiğimde 9.günümdü doktor sağda 6 tane soldada 4 tane folikül var dedi, geçen sene de aşağı yukarı bu civarlarda olurdu. acayip demorolize oldum doktorla görüşemedim yokmuş, yarın arayın dediler. yarın bir sorayım olmazsa DHEA yı sorayım.

Moralini bozmana gerek yok 10 tane folikül var.AMH değerinde normal.Zaten kasım gibi tüp düşünüyorsun.AMH çok düşük olup tüpte tutanlar var.Bence rahat ol.Stres zaten herşeyi daha da bozuyor.

AMH testini nerde yaptırdın.Bende yaptırmıştım.150 tl almışlardı.Özelde yapılmıştı.Zaten bize bir tane sağlam yumurta gerekli.Hepimiz bir yumurtadan be spermden olduk.Umarım tüpe gerek kalmadan normal yoldan gelir.

canım moralini bozma bende korkudan amh yaptıramıyorum enson fsh 13 çıkmıştı 6-7 aydırda sabahları çok ciddi ateş basmasıyla uyanıyorum gözlerimi açmamla ter basıyor yaz kış buda benim moralimi bozuyor bilmek istemiyorum amh değerimi hem sen neden moralini bozuyorsunki 10 yumurta ilaçsız harika birşey sen hiç dert etme tatlım amh de fsh kadar olmasada kati bir sonuç değil canım

kızlar uzun zamandır yazmak istiyodum kısmet bugüneymiş.ben bu forumun eski müdavimlerindenim.35 yaşındayım.2007 de kendiliğinden hamile kalmıştım fakat kalp atışı başlamadığı için kürtaj olmuştum.ondan beri bebeğim olmadı.2 yıl önce yaptırdığım amh testinde sonucum 0.8 çıkmıştı.o zamanlar drlar acilen kesinlikle tüp bebek yapmalısın erken menopoz sınırındasın demişlerdi ve bende onların sözünü dinleyerek 2 aşılama ,2 tüp ve bir mini tüp bebek yaptım.ilk tüp denememde 3 yumoş oldu.2 döllendi ,tutmadı.2.denememde 1 tane oluştu tedavi iptal.minide kendi 2 yumurtamdı iğnesiz yani ama kalitesiz çıktı transfer iptal.doktor yumurta donöründen falan bahsetmeye başladı.mini tüp bebekten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.bugün 12.haftaya girdim allahımın izniyle.ben bu mucizeyi yaşadım ama umut herzaman vardı bende.sizde lütfen tıbbın her dediğini ciddiye almayın ve umudunuzu canlı tutun ve çok çok dua edin.çünkü sadece allah ol dediğinde oluyormuş.ben bunu yaşadım ve gördüm.güzel haberlerinizi okumak dileğiyle

AMH testini nerde yaptırdın.Bende yaptırmıştım.150 tl almışlardı.Özelde yapılmıştı.Zaten bize bir tane sağlam yumurta gerekli.Hepimiz bir yumurtadan be spermden olduk.Umarım tüpe gerek kalmadan normal yoldan gelir.

başkentte yaptırdım 100 tl verdim. düzende indirim istersen 90 tl ye yapıyor.

senin değerin kaç çıkmıştı?

1 yumurta 1 sperm yeter doğru da moralim bozuldu , sanki herşey daha da zorlaşacak gibi geldi.

kızlar uzun zamandır yazmak istiyodum kısmet bugüneymiş.ben bu forumun eski müdavimlerindenim.35 yaşındayım.2007 de kendiliğinden hamile kalmıştım fakat kalp atışı başlamadığı için kürtaj olmuştum.ondan beri bebeğim olmadı.2 yıl önce yaptırdığım amh testinde sonucum 0.8 çıkmıştı.o zamanlar drlar acilen kesinlikle tüp bebek yapmalısın erken menopoz sınırındasın demişlerdi ve bende onların sözünü dinleyerek 2 aşılama ,2 tüp ve bir mini tüp bebek yaptım.ilk tüp denememde 3 yumoş oldu.2 döllendi ,tutmadı.2.denememde 1 tane oluştu tedavi iptal.minide kendi 2 yumurtamdı iğnesiz yani ama kalitesiz çıktı transfer iptal.doktor yumurta donöründen falan bahsetmeye başladı.mini tüp bebekten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.bugün 12.haftaya girdim allahımın izniyle.ben bu mucizeyi yaşadım ama umut herzaman vardı bende.sizde lütfen tıbbın her dediğini ciddiye almayın ve umudunuzu canlı tutun ve çok çok dua edin.çünkü sadece allah ol dediğinde oluyormuş.ben bunu yaşadım ve gördüm.güzel haberlerinizi okumak dileğiyle

allah tamamına erdirsin canım. Bende mucizelere inanırım. Benimde böyle 3 tane mucizem olmuştu, ikincisi aşılamanın hemen ertesi ay, üçüncüde hemen tüp bebek sonrasındaki ay olmuştu.onuda temmuzda kaybettim. Hiçbirinin devamı gelmedi.

Canım hayırlı olsun,kucağına alıp büyütmek nasip etsin.Bende aynı senin gibi 2007 hamilelik ve anne karnında ölüm, tedavi,2 deneme yarım kaldı ,rezerv azlığımızda aynı .Allahım hayırlısını nasip etsin.Kısmetse kasım gibi 3. denemeyi düşünüyoruz.Özel bitkiseller yada ilaç kullandınmı?

canım moralini bozma bende korkudan amh yaptıramıyorum enson fsh 13 çıkmıştı 6-7 aydırda sabahları çok ciddi ateş basmasıyla uyanıyorum gözlerimi açmamla ter basıyor yaz kış buda benim moralimi bozuyor bilmek istemiyorum amh değerimi hem sen neden moralini bozuyorsunki 10 yumurta ilaçsız harika birşey sen hiç dert etme tatlım amh de fsh kadar olmasada kati bir sonuç değil canım

canım sayı çok önemli değil sadece moral oluyor ama ben 3 aşılama yaptırdım negatif oldu, tüp bebek yaptırdım 11 yumurtam toplandı negatif olduğu gibi yumurtalarım kalitesiz çıktı, kendiliğinden 3 kere hamile kaldım devamı gelmedi, şimdi böyle değer düük çıkınca iyice umutsuzluğa kapıldım. kasımda gene tüp bebek yapacağım hadi yine kalitesiz olursa değerde böyle düşük çıktı.

Burp sen UMUT'a gidiyordun dimi memnunmusun oradan. ULUN beyden. UMUT tüp bebeğin reklamı çok oluyor farklı olarak neleri var ki.

başkentte yaptırdım 100 tl verdim. düzende indirim istersen 90 tl ye yapıyor.

senin değerin kaç çıkmıştı?

1 yumurta 1 sperm yeter doğru da moralim bozuldu , sanki herşey daha da zorlaşacak gibi geldi.

Ben 150 tl yaptırmıştım.Haziran veya temmuzda yaptırmıştım.amh 2.1 çıkmıştı.Onlar çok önemli değil.Senin yumurta sayıların çok güzel maşallah.Sen kendiliğinden de hamile kalabiliyorsun.Demekki daha zamanı var olması için.Benim tüp bebek denememde 2 tane 8 hücrteli a kalite yumurta yerleştirmişlerdi.Endomda çok iyi demişlerdi.13 mm idi. ama olmayınca olmuyor.İnsan biran olsun bitsin istiyor.Hastaneye gidiyorsun bir sürü kabarık kabarık bayanlar..Benim bunlardan neyim eksik diyor..Depresyona giriyor insan.İnşallah bir gün bizimde olur...

Görkemli tebrikler.Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin..Bizede neolur dua et.Hamilelerin duası kabul olurmuş.Yaptığın uyguladığın bir kür bitki vs şeyler var mıydı...

Back
X