Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba Ehlena;

Ben arısütü kullandım. aridünyası.com.tr'den 1,9 HDA'lık kg. şeklinde alıp tavsiye ettikleri şekilde sabah-akşam aç karnına 1/2 tatlı kaşığı tükettim 3 ay kadar. (o zaman 2,3 HDA'lık satmıyorlardı daha.) Eşime de içirmeye çalıştım ama tadına tahammül edemediği için 1 içtiyse 5 kaytardı. Tadı gerçekten çok kötü.

Ben geçmişte de yazdım, detaylıca anlattım ama tekrar edeyim: AMH'm 0,2. (1 yıl öncesinin değeri, şu an ne durumda bilmiyorum) Arı sütü, DHEA, melatonin, CQ10, akupunktur desteği sayesinde 3. tüp bebek denememde hamile kaldım. İlk 2 denememde 2'şer yumurta toplanabildi. 3. denemede 6 yumurta toplandı, 5'i olgun çıktı, 4'ü döllendi. 2'si blasta gitti ve transfer edildi.
Balmond hayırlı olsun.Allah tamamnına da erdirir inşallah.2,3 HDA ne demek o daha mı iyi?Bir de CQ10 kaçlık nasıl içiyordun?

merhabalar
fikrinizi almak istiyorum..
en son 9 eylülde adet gördüm
2 gün önce cok az kahverengi bir kanamam oldu ama cok az ve hafif bel ağrısı
dün tek damla bir kahverengi kanama
bugun bir sey yok
bu ne olabilir acaba?

merhabalar
fikrinizi almak istiyorum..
en son 9 eylülde adet gördüm
2 gün önce cok az kahverengi bir kanamam oldu ama cok az ve hafif bel ağrısı
dün tek damla bir kahverengi kanama
bugun bir sey yok
bu ne olabilir acaba?

canım bir dr görün derim ben bazı gebeliklerde tutunma esnasında böyle kahve rengi lekelenme olabiliyor belki hamişsindir

ayy insallah oyledir canım
normalde yarın hastalanmam gerek
birkaç gün daha bekleyip sonra test yapacagım
yerleşme kanaması boyle mi oluyor acaba?

ben fer balı incelemiştim, ama anavarzanın süpermix karışımı var onu aldım, bal+propolis+arı sütü+polen karışımı.
ehlena sen AMH sonucunu aldın mı hulusi beyle görüştün mü.[/QUOT SELAMLAR. TOPRAKSU Benim sonuc gecen hafta persembe çıktı ama ben unuttum sormayı.Daha dün öğrendim. AMH 0,44 . Hulusi beyle tel konuştum. Sonucun 26 fsh göre daha iyi olduğunu, daha menepoza girmeyeceğimi,sonucun kötü olmadığını, 5 yumurtaya kadar oluşabileceğini,ama bizim için yumurta sayısının çok olması değil, kaliteli 2 tane olsa yeteceğini söyledi.Genelde konuşmamız olumluydu.Sen yaptırdın mı amh testi?

ben fer balı incelemiştim, ama anavarzanın süpermix karışımı var onu aldım, bal+propolis+arı sütü+polen karışımı.
ehlena sen AMH sonucunu aldın mı hulusi beyle görüştün mü.[/QUOT SELAMLAR. TOPRAKSU Benim sonuc gecen hafta persembe çıktı ama ben unuttum sormayı.Daha dün öğrendim. AMH 0,44 . Hulusi beyle tel konuştum. Sonucun 26 fsh göre daha iyi olduğunu, daha menepoza girmeyeceğimi,sonucun kötü olmadığını, 5 yumurtaya kadar oluşabileceğini,ama bizim için yumurta sayısının çok olması değil, kaliteli 2 tane olsa yeteceğini söyledi.Genelde konuşmamız olumluydu.Sen yaptırdın mı amh testi?

ben 1,5 sene önce yaptırmıştım o zaman 2,82 çıkmıştı, bu sene de seninle aynı gün başkentte yaptırıdm tekrar orada da 1,03 çıktı, hulusi beyi aradım yaşına göre iyi dedi, ek birşey falan kullanmama gerek var mı dedim, hayır yok dedi. fsh ıma baktırmadım uzun zamandır, ona da bir baktıracağım.

slm kızlar, hulusi beyle saat 12 gibi randevum vardı gittim.baNADA fazla değil ama kaliteli yumurta lazım bize dedi benim için.% 30 şansımız var gerisi hasbelkader dedi...dhea ya devam .ace plus ı fazla içme dedi 1 ay yeter dedi.bende fazla ilaç almaksızın bir tedavi düşündü.hafif destekliyecek ilaç veririrz dedi.adetin 2.günü gidip hormonlarıma tekrar bi bakılacak.hafif ağrım var bugün yarın adet olurum.2.günü de giderim bakalım artık.kısmet burayı gösteriyo ama bakalım.hem burası taksitlendirmede yapıyo aklınızda olsun arkadaşlar.burumda güzel miş.

slm kızlar, hulusi beyle saat 12 gibi randevum vardı gittim.baNADA fazla değil ama kaliteli yumurta lazım bize dedi benim için.% 30 şansımız var gerisi hasbelkader dedi...dhea ya devam .ace plus ı fazla içme dedi 1 ay yeter dedi.bende fazla ilaç almaksızın bir tedavi düşündü.hafif destekliyecek ilaç veririrz dedi.adetin 2.günü gidip hormonlarıma tekrar bi bakılacak.hafif ağrım var bugün yarın adet olurum.2.günü de giderim bakalım artık.kısmet burayı gösteriyo ama bakalım.hem burası taksitlendirmede yapıyo aklınızda olsun arkadaşlar.burumda güzel miş.

bend regli olmayı bekliyorum 2.gün hormon tahlillerimi yaptırıp 11.gün de tekrar kontrole gideceğim. ace plus ı 2 aydır içiyorum 3.pakete başladım. ama bırakmam sonuçta vitamin.
sende sorun neydi. rezerv azlığı mı.

bend regli olmayı bekliyorum 2.gün hormon tahlillerimi yaptırıp 11.gün de tekrar kontrole gideceğim. Ace plus ı 2 aydır içiyorum 3.pakete başladım. Ama bırakmam sonuçta vitamin.
Sende sorun neydi. Rezerv azlığı mı.

evet rezerv im az benim 5 tane doplanıyo-3 tasensi dölleniyo anca.incir kürünede başlıyayım diyorum bu ay.

ben 1,5 sene önce yaptırmıştım o zaman 2,82 çıkmıştı, bu sene de seninle aynı gün başkentte yaptırıdm tekrar orada da 1,03 çıktı, hulusi beyi aradım yaşına göre iyi dedi, ek birşey falan kullanmama gerek var mı dedim, hayır yok dedi. fsh ıma baktırmadım uzun zamandır, ona da bir baktıracağım.

selam senin yaşın kaçtı. Banada yaşıma göre iyi olduğunu söyledi.

Balmond hayırlı olsun.Allah tamamnına da erdirir inşallah.2,3 HDA ne demek o daha mı iyi?Bir de CQ10 kaçlık nasıl içiyordun?

Tesekkur ederim canim.
Cq10 200'luk iciyordum.
O Hda da sitenin demesine gore ari sutunun icindeki aktif madde oranini gosteriyor. BEn kullanirken en yuksegi 1,9'du, simdi bir de 2,3 cikarmislar.

[FONT=Arial Bl[COLOR="#FF0000"]günyadın kızlar nasıslınız birazdan çıkacağım sizlere bir slmm vereyim dedim [/COLOR]ack][/FONT]

günaydın kızlar nasılsını
topraksu ne haber canım

merhaba,ben 5 yıllık evliyim 3,5 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor.tüp bebek için bir merkeze başvurduk,daha 26 yaşındayım sağ ve solda 3 er yumurta vardı.ama yumurta rezervin azalmış dedi doktor,eşimin sonuçlarda düşük geldi.5 ay önce de başka bir doktora gidiyorduk herşey gayet normaldi.tüp bebek yaptıralım diye bir tezgah olabilirmi.ama eğer doğruysa yumurta rezervini nasıl arttırabilirim.çok yıkıldım bu sonuçlardan sonra çok :14:

merhaba,ben 5 yıllık evliyim 3,5 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor.tüp bebek için bir merkeze başvurduk,daha 26 yaşındayım sağ ve solda 3 er yumurta vardı.ama yumurta rezervin azalmış dedi doktor,eşimin sonuçlarda düşük geldi.5 ay önce de başka bir doktora gidiyorduk herşey gayet normaldi.tüp bebek yaptıralım diye bir tezgah olabilirmi.ama eğer doğruysa yumurta rezervini nasıl arttırabilirim.çok yıkıldım bu sonuçlardan sonra çok :14:

canım bence biraz panikletmek için kayımış doktor.ama rezervin kötü değil.iğneler le bu 8-10 a kadar çıkar.buda hiç fena değil.ama deneme sürenizde bayağı olduğundan tüpe geçmenizde fayda var.incir bal polen çörekotu gibi besinler sayı ve de kalitesini etkiliyo diye okuduk.ne derece doğru bilmiyorum.moralini bozma bence gayette iyisin.

canım bence biraz panikletmek için kayımış doktor.ama rezervin kötü değil.iğneler le bu 8-10 a kadar çıkar.buda hiç fena değil.ama deneme sürenizde bayağı olduğundan tüpe geçmenizde fayda var.incir bal polen çörekotu gibi besinler sayı ve de kalitesini etkiliyo diye okuduk.ne derece doğru bilmiyorum.moralini bozma bence gayette iyisin.

çok sağol canım yaa inan biraz olsun rahatlattın beni.ben bu doktora gidene kadar bir karışım hazırlamıştım onu kullanıyordum.karanfil,çörekotu,tarçın,bal,polen,keten tohumu.hepsini öğütüp karıştırdım adet olmadan 1 gün önce başlamıştım ama küçük bir kist varmış.doğum kontrol hapı verdi ona başladım ve karışımı bıraktım.kafam allak bullak sanırım başka bir merkeze gideceğim.ama o da en az 1 ay sarkıtacak tedaviyi.daha fazla geciktirmek istemiyorum.:50:

Hayatkavunici iyiyim şimdilik.Sen pek topiğe gelmeyince anladım zaten taşındığınızı.Bende çok düşünmemek için vede kafaya takmamak için uzak kalmaya çalışacağım..
Evi taşımayı düşünüyormusun?Çünkü dediğin yer çok uzak gidip gelmen de zor olacak.
Görüşmek üzere ...Hoşçakal..Bende netten çıkıyorum...

canım merhaba...evet taşındık :43::43::43:
evi taşımıycam canım.....çocuğun okulu eve çok yakın..çok zor olur.....
ben bu ay taşınma telaşı,taşınma stresi derken,mecburen uzak kaldım,hamile kalabilmek için de uğraşamadım tabii....
ben de bakıyorum,var mı bi gelişme,güzel haber görür müyüm falan diye,..
sen ne yaptın nihalcim...( bu arada ben tlfnu yeniledim mecburen,senin numaran orda kaldı.)

Back
X