Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba...evet taşındık
evi taşımıycam canım.....çocuğun okulu eve çok yakın..çok zor olur.....
ben bu ay taşınma telaşı,taşınma stresi derken,mecburen uzak kaldım,hamile kalabilmek için de uğraşamadım tabii....
ben de bakıyorum,var mı bi gelişme,güzel haber görür müyüm falan diye,..
sen ne yaptın nihalcim...( bu arada ben tlfnu yeniledim mecburen,senin numaran orda kaldı.)
Merhaba, 34 yasındayım. 3 ay önce endometriozis ameliyatı oldum. 2 overden de kist alındı. amh 0,2 fsh 18 çıktı. Hemen tüp bebek yapın dedi dr.
Selam evi taşımaman benim için iyi.Arada bir görüşürüz.Topraksuda bize yakın isterse görüşürüz veya tel.de konuşuruz.Tel sana tekrar yazarım mailinden.
Ben pek bir şey yapmadım.Bu aralar içimden birşey yapmak gelmiyor.Silkinip kendimi toplamam lazım.Evde ders çalışmaya başladım o zaman çok kafama takmıyorum.Bu şekilde kendimi daha rahat hissediyorum.Bu arada arısütü almak istiyorum.Adetim gelince hulisi bey ve gürgana gideyim diyorum.
Görüşürüz...
kızlar bilenler bilmeyenler ben yine de yazayım dedim.geçen ay tolga ecemişe gitmiştim oda bana vitamin vede dhea ya başla demişti tam 25 gündür içmekteydim.fakat kime gideceğime karar verememiştirm .nerde başlayacağımı bilemedim.her neyse 2-3 günüdr de başkent hulusi ye gitmiştim.adetin 2.günü gel bakalım dedi.bugün gittim sağlı sollu toplam 4 yumurtam olmuş.normalde 2 en kralı 3 olmuştur.sevindirik oldum.ama bu ay değilde gelecek adete artık başlarım gibi bi aksilik çıkmassa.hulusi beye gideceğim.içime sindi.ilgililerde.hayırlısı yani kasımın başına rast geliyor.
kızlar bilenler bilmeyenler ben yine de yazayım dedim.geçen ay tolga ecemişe gitmiştim oda bana vitamin vede dhea ya başla demişti tam 25 gündür içmekteydim.fakat kime gideceğime karar verememiştirm .nerde başlayacağımı bilemedim.her neyse 2-3 günüdr de başkent hulusi ye gitmiştim.adetin 2.günü gel bakalım dedi.bugün gittim sağlı sollu toplam 4 yumurtam olmuş.normalde 2 en kralı 3 olmuştur.sevindirik oldum.ama bu ay değilde gelecek adete artık başlarım gibi bi aksilik çıkmassa.hulusi beye gideceğim.içime sindi.ilgililerde.hayırlısı yani kasımın başına rast geliyor.
Teşekkürler hayatkavuniçi.Birazönce dediğin siteye bir göz attım.Sanırım o ilaç tek Romanyada varmış.Getirmesinde problem varmış.Ben biraz teretdütlü yaklaşıyorum ama söylediğin için teşekkürler...Daha sonra daha iyice araştırırım.Ben daha arısütünü almadım.Önce onu bir alayım.
Bende senin gibi düşünüyorum artık çok sıkmıyorum kendimi.Artık oluruna bıraktım.Kendimi ve eşimi çok sıkmama kararı aldım.Olacaksa zaten benim çok uğraşmama gerek yok.Olacaksa da belli bir zamanı vardır diyorum..Eğer varsa kaderimde anne olmak..Yoksa kaderimde benim yapabileceğim bir şey olmaz..
Balmond canım CoQ10 200 ü günde 1 defa mı alıyordun?
Evet canım, günde 1 tane.
gözünaydın canım..çok sevindim....bu sana moral de olmuştur ne güzel...hulusi bey benim de içime sindi,karar verdiğimde önümüzdeki aylardan sonra,kasım aralık,ben de hulusi beye gitmeyi düşünüyorum
işte ne görsek hemen amannnn bu işe yarar mı diye bi bakıyoruz ya,o yüzden göndermiştim linki....zaten yan etklileri olan bi yazı vardı topikte,onu da kopyaladım,okumuşsundur......
evet olacaksa olacak...ama çok dua ediyorum allahım olmayanlara versin önce,herkese yaşatsın bu duyguyu.....allah emeklerini,dualarınızı geri çevirmesin....