Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre beye gittim 6 ay yumurtam görünmedi ve büyüme olmadı diye olumsuz konuştu emre bey ona gitmem artık
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
buraya herkese umut olsun diye yazıyorum benimde fsh yüksekti 40 ları gördü bi ara ondan sonrada ölçtürmedim tabi bunun üzerine 2 aşılama oldum tutmadı doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek dedi yumurtam ilaca rağmen 1 tanecik oluyodu tüp bebek tedavisinde bana kısa protokol uygulandı 2 tane yumurta elde edildi 2 side toplandı ama biri küçüktü ve döllenmedi sadece 1 tane 1. kalite 2. gün embriyosu transfer edildi ve allahıma bin şükür hamileyim inşallah herşey yolunda gider ve bebişimi kucağıma alırım sizde ümidinizi kaybetmeyin allahım ol dedikten sonra oluyor
Tebrık ederım
Allah kucağına aldıığın günlerı de gösteresin insallah....benımde hep tek folıkul oluşuyor..bugun o tek yumurtamızı laboratuarda bıraktık haberlerını beklıyoruz . Hersey yolunda gıderse 2 .gun transfer dedı doktorum
Bunu yazmak için zamanlaman harıka çoook teşekkur ederım ' umut oldun gercekten
Tebrık ederım
Allah kucağına aldıığın günlerı de gösteresin insallah....benımde hep tek folıkul oluşuyor..bugun o tek yumurtamızı laboratuarda bıraktık haberlerını beklıyoruz . Hersey yolunda gıderse 2 .gun transfer dedı doktorum
Bunu yazmak için zamanlaman harıka çoook teşekkur ederım ' umut oldun gercekten
buraya herkese umut olsun diye yazıyorum benimde fsh yüksekti 40 ları gördü bi ara ondan sonrada ölçtürmedim tabi bunun üzerine 2 aşılama oldum tutmadı doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek dedi yumurtam ilaca rağmen 1 tanecik oluyodu tüp bebek tedavisinde bana kısa protokol uygulandı 2 tane yumurta elde edildi 2 side toplandı ama biri küçüktü ve döllenmedi sadece 1 tane 1. kalite 2. gün embriyosu transfer edildi ve allahıma bin şükür hamileyim inşallah herşey yolunda gider ve bebişimi kucağıma alırım sizde ümidinizi kaybetmeyin allahım ol dedikten sonra oluyor
Insallah tek tas pırlantamız parlardoktorum benim yumurtama hep tek taş pırlanta dedi seninde 1 pırlantan var demekki inşallah seninkide içerde parlar canım
wannammmmmmmmmmm çok sevindim balımmm..Hadi tüm dualarım seninleeee..İnş yarın çok güzel haberler verirsinn..
Insallah tek tas pırlantamız parlar![]()
Olumlu düşünmeye çalışıyorum... Zamanlaman muthıs oldu![]()
canımmmm kuzumm inanamıyorum adını görünce hemen baktım sayfaya ve kalbim küt küt attı.. Allahım vakti zamanı kılmıştır İnşallahhhh dualarımdasın kuzumm özleden buradan nereden yazarsan yaz ama haberdar et ne olur. çok sık giremesem de kalbim sizlerle.. anne olan her dost bir adım daha yaklaştırıyor hepimizi.. Bu sefer OL desin Rabbim.. yüzüne baksın canımmm
ilknurumleventimm amin inşallah zamanı gelmiştir ...inan sürekli dualarımdasınız..inşallah güzel bir haber vermek nasip olur....her başarı hikayesi ile ayaga kalkıyoruz aynı duyguları bende paylaşıyorum...
olumlu düşünmeye çalışıyorum ...çok sık yazamasakta bağlantıyı kopartmayalım ..aklımdasınız...
millstone..sen ..picasso vee adını şuan hatırlamadığım bu savaşı veren kocaman yürekli kadınlar
Canımsın senInsallah elıfım Insallah guzel haberler yazarım...hersey cok hızlı oldu...ılaçsız gelışen pırlanta bu
Yavrumuz olur evımız süt kokar Insallah .... Allah emeklerımızı karşılıksız bırakmasıınşallah .
wannam canım hadi bakalım hayırlısı bir an benimde içim kıpır kıpır oldu sanki bu sefer sen bu işi kapacaksın inşallah bu şekilde çok okudum sende onlardan birisi olursun inşallah ozaman kimse bana tek taşımız dedirtemez kaşıkcı elmasımız derim :)
sana bol bol dua edeceğim başkasına ne kadar içtenlikle dua edersek meleklerde bize edermiş dualarım seninle canım....
Sadece 1 kez 2 toz 1 su merionel kullandim..2 guunde catlama onleyici igne...ve tabiki ovitrelle...cnm hayırlı olsun hamilelelğin daha öncedende okumuştum seni bazı sayfalarda yazmışda olabilirim hatırlamıyorum ama şunu sormak istiyorum sen mini tüp bebek yaptırmıştın demi hangi ilaçları kullandınız...
hayırlı olsun tedavin inş. döllenir embriyon.. senindemi mini tüp bebek ilaçsız demişsin ya o bakımdan sordum ne ilacı kullandınız hiçmi bişey kullanmadın... bende doğal tüp bebek yöntemini yaptırıcamda malum merak işte..
umudunu kaybetme 1yumurta 1 sperm oldumu yetene yetio işte rabbim ol desin yeterki.
hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana ben sadece 1-2 gün yattım 3. günden sonra banyomuda yaptım yavaş yavaş gezdim merdiven indim çıktım alışveriş merkezine gittim yani canım ne istiyosa onu yaptım fazla sıkma kendini canım yatsanda kalksanda ki ben 2. hafta işe gittim olcak olduktan sonra oluyo yeterki kafan rahat olsun bebişlerde rahat rahat yerleşsinyumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)
İstanbul tüp bebek..Emre Karatekelioğlu tavsiye ederim..Hiç moralinizi bozmadann insan gibi takibinizi yapar..Her kponuda yardımcı olurr....bilginize..