poyana aklıma bişey takıldı sen adetin kaçıncı günündesin adetin 3 günü gitmen gerek doktora sen 10 günden bahsediyosun galiba yada ben yalnış anladım gerçek fsh sonuç için adetin 3 günü şart bence bekle öyle git derim yinede sen bilirsin
cnm mrb ben adetimin 3.günü bütün testlerimi yaptırdım bugün ise sonuçları almak için gittim doktora
polyana rahim filminde hiç korkulcak bişey yok bende çok korkarak gitmiştim ama hiç canım yanmadı hiç anestezi yaptırma sakın ama ben özele yaptırmıştım ve kendi doktorum yapmıştı hiç korkma cesaretini topla herşey bebişlerimiz için rahim filmi mutlaka yaptır ondan sonra doğal yola bile hamile kalan duymuştum ama aklıma takılan adetin kaçıncı günündesin fsh sadece adetin 3 günü kesin sonuç verir...
rahim filminden hep korkmuşumdur hep korkuttu çevremdekiler :18: ama şimdi cesaret verdin bana tşk ederim

.ama benim normal yolla hamile kalmam imkansız gibi bişi artık
canım sonsuz teşekkür, sana da kolay ve hayırlı tedavi dilerim. en kısa zaman da bizlere yetişmeni bekliyorum.
tşk ablacım benimde sanırım şu mini tüp işini tekrar tekrar düşünmem gerekecek.....normal tüp bebek şansımda kalmadı
QUOTE=asya_28;30093658]Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kendimi yinede kısaca tanıtayım 36 yaşımdayım 2 yıldır erken menepozla mücadele ediyorum.6 kez tüp bebek tedavsis gördüm ilkinde bir yumurtam oluştu transfer yapıldı sonuç negatif 2. tüp denemem yarım kladı 3. tüp denemede 2 yumurta oluştu ancak döllenmedi sonraki denme iptal daha sonrakinde bir yumurta oldu o da boş çıktı.4 yıllık evliyim ve evliğimin 4. ayında kendiliğimden gebe kaldım ancak kalp atımını alamadık
Geçen ay tüp bebek merkezine gittim ve fsh5 e2 200 civarı çıkmış.Bu ay adetin 2. günü yani bugün gittim fsh 23 e2 :5 çıkmış ve tek folükül var.Durumum vahim ama ama mücadele ediyorum işte.[/QUOTE]
mrb cnm yalnız deilsin vahimlik konusunda

senle fsh ve folikül bakımından benziyoruz ama ben daha tedavi aşamasına bile geçemedim

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
depresipolyana sonuçların belli oldumu..
cnm ummuselemem belli oldu hiç şaşırtmadı sonuçlarım beni...fsh 18..amh 0.1

durumum vahim ötesi

bu arada doktorum deişmiş sanırım bugün başka biri baktı bana ve pek ilgili deildi hiç umut vericide konuşmadı hemen sonuçları söledi kist için doğum kont hap verdi dhea verdi ve follibol verdi adama diyorumki biosteron piyasada yokmuş ne kullanayım diyorum bul diyor yok diyorum başka şehirdn bul dior kafayı yemiş olmayan şeyi nasıl bulacam

fsh 13ün altına inince tüpe başlıcaz dio ve folükül sayısına bağlı olarak başlanacakmış buda imkansız bu fsh benim yakamı bırakmıoki

yani bu dra pek ısınamadım soracaklarımı kağıda yazmıştım kağıdı çıkartmayı bile unuttum

bu ilaçlar bi mucize yaratmıcak hatta etki bile etmeyebilir dio öleyse nie verion

hayıt tohumu aslanpençesini sordum öle şeylere aldanmayın onlar yalan dior

galiba başka dr hastane bulmam gerekecek... şu mini tüp bebek benim için çok uygun ama işte izmirde bide istanbulda yapılıyor artık bi yolunu bulmam lazım ben elimden geleni yaptım gelmeyenler içinse ellerimi rabbime açtım dibe vurdum sanırım

bide bu rahim fiilmi tüp bebekte gerekli deilmi kızlar hepinize çekildimi şartmı tüp tedavisinde...